Män som söker Kvinnor: inte göra

Du är singel och på ett eller annat sätt, söker en trevlig dam. Vad bör du utelämnar detta eftersom sannolikheten för en första dejt verkligen skruva upp?

Uppenbarligen berusning

Om du vill träffa någon, är det viktigt att hålla en lite i lektionen. Något berusad och kunde ha haft, men är egentligen inte rekommenderas. Men om du är så full som en faktor som inte kommer att finnas många lämpliga kandidater hittar du talande. Än mindre att du är öppen att kontakta. Och om du redan träffa någon, kan du antagligen inte längre kan återskapa hennes namn och telefonnummer. Om du verkligen menar allvar letar efter en bra dag se till att du håller en lite ljus. Användbar än två alkoholhaltiga drycker för att hålla dig en trevlig, noggrann och uppmärksam samtalspartner. Det kan också bero på att du är någon drack med det onda. Då kommer du att hitta något bra partner.

Sensuell dans

Speciellt inte göra det. Tro att du kan dansa bra och förmodligen mot någon sensuella danser. Detta är en av de största turn-offs som kan uppleva en kvinna på en offentlig plats. Fråga bara snyggt om damen i fråga vill dansa med dig. Börja med en civiliserad dans för att visa dig några kunskaper i dans. Tänk på det personliga utrymme som alla behöver. Så i början du ger din partner tillräckligt med utrymme att känna sig bekväma. Finns det en klick så kan du lägga "slowen".

Svordomar eller smutsiga skämt

De flesta kvinnor använder ibland svordomar. Vill du bli en trevlig tjej träffas försöka att inte vara oförskämd i munnen. Det är viktigt att du visar i början av förhållandet att du är väl lugn. Många kvinnor hamnar letar efter ett seriöst förhållande. Avsikten är att de inte behöver skämmas om du ska "visa upp" till sina föräldrar. Kvinnor trettiotal letar efter en far för sina barn. Clash män brukar inte passar in i bilden.

Insolence

Om du vill leka måste du bete sig som en gentleman en kvinna. Så håll artig med personal. Gör inte negativa kommentarer om utseende av andra kvinnor. Då ser det ut som om du har alltid kommenterat andra eller är vanliga.

Dålig andedräkt

Ingenting är mer effektivt att avskräcka kvinnor som en dålig andedräkt. Se till att dina tänder är rena och cool. Gå omedelbart skada dina tänder till tandläkaren. Ditt ansikte är en av de första saker som du märker. För säkerheten alltid ta några myntverk. Om du inte tar väl hand om dina tänder är en indikation på resten av kroppen hygien. Du behöver inte vara vacker, men god personlig hygien är viktigt om du vill vara attraktiva för kvinnor.

För mycket deodorant eller rakvatten

Var sparsam med lukter. Dusch, sätta på rena kläder och använda vissa deodorant. Spray hela din kropp inte omfattas. Dessutom använder dig efter att borsta tänderna och rakning lite rakvatten. Avsikten är att damen luktar en aning aftershave, blandat med kroppslukt. För mycket deodorant vid eller efter larmrapporter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha