Måltider med normala mängder och kalorier

Britmari Nordstrom December 27, 2015 Näring 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vad du ska vara en normal mängder för en måltid, av en annan för mycket eller för lite kanske ännu oftare hittades. Ändå finns det allmänna standarder för mängder som kan härledas från antalet kalorier en person behöver per dag. Lite algebra är lätt att räkna ut vad proportioner är korrekta.

Kalorier som behövs män och kvinnor

Huvudregeln är att en människa behöver 2500 kalorier per dag och en hustru 2000. Dessa siffror är medelvärden för män och kvinnor mellan 31 och 50 år. En eventuellt aktiv livsstil och beror också på ålder yngre eller äldre än ålder begränsar antalet kalorier som behövs skiljer sig från dessa siffror som och det finns.

Kaffe, te och snacks

Tja, till att börja med matten. Börja gärna med kaffe, te och snacks till dem som inte glömma, eftersom det ofta är problemet med alltför många kalorier. En kopp kaffe eller te har inga kalorier, men skvätt mjölk och en sked socker i går snabbt upp till 25kcal per capita. Och en enkel kaka har mellan 40 och 60 kcal. Lägg den tiden flera gånger om dagen och för en verklig kaffe leut eller åtta gånger. Och sedan extra ?? s till exempel om någon har en födelsedag räknas inte som stiger snabbt till 200 till 300 för en festlig delikatess med kaffe eller te.

Umgås på kvällen

Åh kära, och de kvällar med en drink och en påse chips. Naturligtvis hör det för många en trevlig kväll men varje heldag kommer så småningom innebära på skalmärkena. Ett glas dryck med alkohol kommer ner till i genomsnitt 80 kcal. Läsk som koks och 7up göra så lite för under såvida ljus väljs. Lägg till att en del av marker från 100 gram till 550 kcal och hoppa dit han går redan långt mot det totala antal som behövs.

Frukost och lunch

Vem är rädd för summan av dessa icke-livsmedelsrelaterade kalorier gör klokt i att fortfarande räkna med. Från och med frukost, till exempel, vissa granola per portion innehåller ca 150 kcal. Banaantje där från 125 och räkna det. Ett glas te utan socker eller en kopp mjölk kan glömmas bort. Vem Lunch inga bör räkna med minst det antal kalorier för frukost och i många fall dubbla eller tredubbla. Förresten, slagen om av någon ordentlig frukost.

Utrymme för viktigaste måltid

Och sedan kvällsmat där det faktiskt i vår kost för att gå eftersom den måltiden anses vara viktigast. Först någon annan räkna kalorier. Vem kommer ärligt förmodligen kommer till slutsatsen att från totalt 2500 män och 2000 kvinnor kommer ofta ingenting. Men framöver, en del huvudvärk med det telmachientje.

Soppa, varmrätt och dessert

En kopp soppa före räknas inte som att om det redan finns en person i en halv uns av kött eller buljong dras från fett kött och fett efter kylning inte skummas av. För huvudrätten är vanligen 100 gram kött eller fisk per person räknat. . Grönsaker är friska och har relativt få kalorier till kött. Men med tanke på totalt av vad som redan uppnåtts att 100 gram ris eller pasta eller potatis skulle vara logiskt? Ändå utgör cirka 340kcal. Sås eller sås på köttet räknas inte. Dessert? Ogiltiga för val men telmachientje går galet. Många tabeller, som nu står på dessa produkter, mellan 40 och mer än 250 kcal.

Slutsats

Om de får kännedom om alla dessa siffror kommer var och en vidta en slutsats och många kommer bara att fortsätta med vad de fortfarande hitta normala mängder. Andra kanske vill ändra sina matvanor. Ytterligare andra säger att det finns så mycket daglig motion Däremot finns det inget att oroa sig. Ah, avslutar du själv. Det ens bo på det, men kan inte skada.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha