Mälden sovsal

Belinda Englund Februari 28, 2016 Hus & Trädgård 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Som student, oftast har du några kvadratmeter till ditt förfogande. Eftersom detta är fortfarande din nya bostad är under flera år, du vill att eleven kul, men ordna billig och effektiv. Denna artikel ger tips om hur man kan inreda ett studentrum. Och hur kan du låta ett litet studentrum ser större?

Litet studentrum utsmyckning

Särskilt som en nybörjare kommer du förmodligen inte mer än 12 kvadratmeter har till ditt förfogande. Med begränsat utrymme bör du i första hand använda höjden. Till exempel är det praktiskt att köpa en loftsäng, så du har under sängen utrymme för ett skrivbord.

Sortera stoppar

Du kan klämma ditt studentrum med alla typer av saker, men kom ihåg bara vad du verkligen behöver. Ta bara de saker du använder varje dag. Eventuellt kan du fylla den senare med dekorativa utsmyckningar för att skapa en hemtrevlig atmosfär.

Apparater elev

För en sovsal ändå måste passa en säng, ett skrivbord, en stol och en garderob. Men du måste även andra saker, såsom en torkställning, stekpannor, tallrikar, bestick och en papperskorg. Kontrollera med rumskamrater eller så kan du göra med det här. Detta sparar utrymme.

Måla i ljusa färger

Inte alla hyresvärdar kan du måla rummet. Om det är tillåtet, är ljusa färger föredra. Speciellt kalla färger som blått och grönt, förbättra den optiska effekten. Mörka väggar och ett tak ljus gör rummet verkar mindre. Se till att du inte använder alltför många färger, eftersom det ger en kaotisk intryck.

Tips litet studentrum utsmyckning

  • Skåp sträcker sig till taket gör eleven mer
  • Om du har en låg säng, hans rolbakken eller förvaringslådor perfekt för att plocka upp skräp. Även ett lämpligt alternativ för en garderob
  • skåp på väggen för att skapa utrymme
  • Förvaringslådor i stället för soffbord
  • I ett skåp med dörrar till en hel del: inte bara kläder, men också läroböcker, var, handdukar
  • Matcha färger på varandra och välj symmetri
  • Tillbringa så mycket ljus i rummet och se till att ljuset inte är blockerad av mörka gardiner
  • Speglar är lämplig för att skapa mer utrymme
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Främjande av en bok
Nästa artikel Natur meditation
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha