Mitt barn blir mobbad, vad händer nu?

Ditt barn kan vara offer för mobbning. Det är svårt att avgöra om detta är verkligen så. Här är hur man hittar sanning och vad du kan göra.

Är min son / dotter ett offer för mobbning?

Eftersom avgöra om din avkomma är ett offer för mobbning i skolan måste du kontrollera vissa saker. Men först kommer du att gå med ditt barn att prata. Detta är det bästa sättet att ta reda på om han / hon blir mobbad. Bo i detta samtal hela tiden lugn. När du låter dina känslor under detta samtal, kommer ditt barn att känna sig bara försämras med. Uppmuntra honom / henne och reagerar lugnt och korrekt. Låt ditt barn på alla gånger, finish och känna att han / hon tas på allvar. Observera att du ger råd utan incitament att vidta åtgärder själva. Det verkar ni kanske det bästa exemplet, men våld är också ingenstans. Detta resulterar bara i en mer brutal slut. Ställ även in djup frågor, som du lär dig mer om allvaret i frågan och kan ge ditt barn är fullt exponerad mot dig.
Det är inga problem att driva en liten bit länge den inte "kraft" är. Be om förslag på hur man löser problemet. Det kan vara en idé att sätta dessa förslag en i taget och sedan fråga vad planerar bästa ser i ögonen på din son eller dotter. Efter den här intervjun kommer att visas en fördel där. Ditt barn eftersom hans / hennes hjärta kan skies. Detta kan ge många känslor. Kontrollera att du ge honom / henne utifrån dessa känslosamma ögonblick.

Hitta en lösning

När du, liksom, säker på att ditt barn är verkligen mobbad, är det viktigt att hitta en lösning. Tänk på varje tänkbart scenario alltid på vilka konsekvenser det kan få för ditt barn / hennes skola liv. Det finns alltid scenarier som kan köras på fel sida. Detta kan resultera i en smärtsam eller traumatisk upplevelse för ditt barn.
Det bästa första steget är naturligtvis att tala med läraren för att göra dem medvetna om situationen. Barn bidra till att hålla gemensamma för många vuxna mobbning inte ens. När läraren är medveten om, är det möjligt att arbeta för en lösning. Fråga om råd från läraren och ge dina egna idéer igen.
Be ditt barn att sätta händelserna på papper. Detta kan vara genom att skriva en text, utan även genom att göra en ritning. Prata med ditt barn om att följa dessa händelser. Kanske hade du redan skrivit ett antal lösningar med ditt barn. Promenera längs denna stund och fråga vad han / hon anser bäst. Jämför detta med din egen teori och fatta ett beslut som avses ange detta till läraren.

Förtroende barn

Se till att du agera omedelbart när du vara medveten om att ditt barn blir mobbade. En långsiktig mobbning kan få allvarliga konsekvenser. Den självbild av ditt barn kommer att sjunka drastiskt kommer ditt barn inte vill gå till skolan. Dessutom, han / hon kan också ha känslomässiga skador. Händelserna kan vara mer traumatisk än tidigare, kan detta också uppdämd ilska uppstår. Se till att denna ilska försvinner och berätta ditt barn att han / hon är väldigt normalt och det är inget konstigt händer. Om du gör det händer dagligen i många skolor.
Se till att ditt barn är inte tyst om saker och ge dem komplimanger för hans / hennes självförtroende boost. Mobbning har mindre allvarliga konsekvenser när ditt barn har ett stort förtroende. Så det här är ett bra jobb för dig. Fortsätt att berömma ditt barn att ge förtroendet en "boost". Trace familjemedlemmar att göra detsamma så att ditt barn inte får en känsla av att det bara är agerat.
Stanna ett par gånger för att prata med varandra om mobbningen. Detta kommer också att resultera i en något högre självförtroende. Medan du vara medvetna om de aktuella händelserna i ditt barn i skolan. Också tala ett par gånger med läraren och se till att det alltid är aktuell.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha