Missade problem med RTL

Anniborg Dahlgren Januari 8, 2016 Underhållning 30 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kan du inte RTL missade visning via datorn? Grattis, eftersom du tillhör de många holländska som lider härifrån. Alla problem och lösningar på ett ögonkast.

RTL 4 catch-up TV

Genom webbplatsen för RTL du kan se tillbaka missade program RTL 4, 5, 7 och 8. Bekvämt, eller hur? När du gör dina favoritprogram missar aldrig. Många program är fria att visa, som den berömda Good Times, Bad Times. Men det finns också program som man måste betala, såsom Operation Repo, Issue NL och RTL Boulevard. Kostnaden är vanligtvis 99 cent, vilket man kan se programmet utan reklam. Vem vill ha det gratis visning program, såsom Edition NL och RTL Boulevard kan visa det i fragment. Detta är gratis men med mycket publicitet igenom.

Kan inte se

Ett vanligt problem är oförmågan att se de program som missade på RTL. Spelaren belastning än inte, det finns ett felmeddelande eller en bild vacklar. Ibland också stoppar hela bilden och måste laddas. Följande lösningar kan hjälpa dig:

Installera Silverlight

Är Silverlight har installerat? RTL missade verkligen arbeta med den här spelaren. Men inte alla har installerat Silverlight och kan se den ännu. Så prova först eller Silverlight har ett mervärde. Genom själva sidan kan du ladda ner Silverlight. Har spelaren då fortfarande ingenting, då är det förmodligen inte silveright.

IP-adress

Utländska tittare behöver inte alltid har tillgång till alla program. Vissa program kanske inte visas utomlands, vilket gör att utländska tittarna kan inte se det här. Det kan vara så att du bara leva i ett gränsområde och har därför ett utländskt IP. I detta fall finns det ingen lösning på ditt problem förutom drag. Fråga din leverantör om det är möjligt att få tilldelat en holländsk IP-adress.

Systemklocka

RTL missade en konstig systemklockan. Just på grund av att systemklockan är i otakt med vår egen tid, kan du inte titta på program. Ofta får du ett meddelande som: systemklockan är fel. skillnaden är mer än 30 minuter ... måste du justera systemklockan. Tycker du inte, du kan inte visa RTL missa. Ändra systemklockan är som följer:
Klicka längst ned till höger på din dator med vänster musknapp på tiden. Klicka på Bildskärmsinställningar för datum och tid. Gå till fliken Internet time. Klicka på Ändra inställningar. Välj times.windows.com och klicka på Uppdatera nu. Om det är bra hopp tid. Du nu gå några timmar i förväg. Om allt går bra, kan du nu se filmerna. Har fortfarande han samma budskap, upprepa alla stegen och välja en annan tidsstämpel.

Bilden fryser eller kraschar

På grund av den höga kvaliteten datorn kan ibland svår process där bilden sviktar eller ens kraschar. Starta filmen, ofta kan du sedan klicka vidare till där du slutade. Sätt så många bakgrundsprogram, så gå inte under tiden ladda ner musik eller skicka e-post. Kontrollera också att den senaste versionen av Internet Explorer.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (5)
Gammal Odenberg
  Like 1   Dislike 2

Synd jag kan inte se tillbaka utomlands utom GTST. För min fru trevligt men för mig mindre. Försökte alla möjligheter jag tror på iPad. Tid annorlunda uttryckt, installera. Tyvärr, inga resultat. Vänligen någon en idé? Vad han gör är att visa alla reklamfilmer! Sedan går spelaren verkar fast. Han vacklar sedan ladda rund botten.

Knud Sjöberg
  Like 2   Dislike 0

Vi har också problem installerade sedan Silverlight. En stationär med XP SP2 har problem och en bärbar dator med Win7 har inga problem. Båda har samma Silverlight spelaren. Vid en närmare granskning, men det kan inte ljuga för operativsystemet. Jag har redan försökt allt som också alternativ men ingenting hjälpte nämns på denna sida. Jag installerade också en annan webbläsare, men det erbjuds ingen soelaas.Ik bara få publicitet och sedan felmeddelandet "Oj något går fel, prova en annan gång." Mycket frustrerande speciellt eftersom all min logik saknas precis vad exakt går fel nu. Veamer förutom att arbeta sedan dess inte mer. Glad att hjälpa till om någon redan vet mer. Jag är nu en XP-system mötte som inte prop lera hade därmed till OS det absolut inte kan ljuga.

Leticia Borg
  Like 5   Dislike 2

Bara jag ser något gemist.nl. Ibland får du efter en paus fel bara börja om igen och bara klicka dig fram till där du slutade. Jag kan se tillbaka utan att stanna bild och ljud.

Jonetta Löfgren
  Like 5   Dislike 2

Drama här ladda ned den senaste versionen av Silverlight. Jag får en bit av reklam, sedan en vit bild, återigen reklam men inte det program jag vill se igen. Det bara fungerar inte längre, tyvärr RTL ??

Böril Holmquist
  Like 2   Dislike 1

Ta bort Silverlight och försök att installera igen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha