Minska stressen hos barn. Lugna ditt barn med dessa tips

Begränsas eller kontrolleras stressen hos barn är mycket viktigt. Från det ögonblick en förlossningen upplever dessa barn en rad känslor som de inte kan hantera. Det enda sättet att sedan uttrycka sin stress genom att skrika eller göra sig tryck. Detta kan sedan skapa ännu mer stress för föräldrar som inte kan hantera sitt barn. Det är viktigt att veta att barn blir stressade av olika anledningar. Det fina är att de kan bli tröstad men lätt i de flesta fall.

Minska stressen hos barn

  • Hur ska jag hantera en stressad barn?
  • Undvik stressande situationer för barnet
  • Simulera livmodern, ge barnet en säker plats
  • Hou själv balanserad för att möta behoven hos barnet
  • Lär känna ditt eget barn, är han unik

Hur ska jag hantera en stressad barn?

Föräldrarna själva måste alltid behålla lugnet. Det kan faktiskt fungera spännande när ett barn är stressad. Men ju mer föräldrarna är stressade, desto mer upprörd barnet barnet kommer att bli. När ett barn gråter eller gör buller föräldrar måste ofta först tänker på förutom de uppenbara saker; barnet är trött, han är hungrig, det finns alltför många stimuli, hans blöja behöver förändras, det är för kallt eller för varmt?

Undvik stressande situationer för barnet

Föräldrar bör vara medvetna om att vissa situationer eller platser stress kan orsaka en baby. Efter en lång bilresa till exempel de gnälla eller gråta. Om så är fallet, bör sådana situationer undvikas tills barnet är mer medvetna om vad de ska hända. Till exempel, besöker också till snabbköpet stressigt arbete på grund av de många incitament. Om så är fallet, bör dessa besök hållas så korta som möjligt eller ens lämpligt att ge en barnvakt. Det finns även barn vara oroliga när främlingar i grannskapet. Den enda lösningen är att undvika sådana situationer igen tills barnet är äldre.

Simulera livmodern, ge barnet en säker plats

Strax innan han eller hon är född, har barnet spenderade ungefär nio månader i "säkra" livmodern. Försök att skapa en särskild skydds plats där de känner sig trygga. Detta är möjligt genom, till exempel, att linda barnet i en filt och att hålla dem. Dessutom kan buller från dammsugare eller hårtork också arbeta eftersom de är de samma lugnande ljudvågor används från i livmodern. En annan klassiker åtgärd är naturligtvis napp. Men det perfekta sättet att lugna en baby genom att prata med honom och spela. Ett barn som känner sina föräldrar och truster kommer att vara lugn mycket snabbare än om så inte är fallet.

Hou själv balanserad för att möta behoven hos barnet

Såsom tidigare nämnts är den känslomässiga tillstånd av föräldrarna minst lika viktigt som den hos barnet självt. När de oroliga, stressade eller deprimerade är, kan de inte till fullo uppfyller behoven hos barnet. Därför är det viktigt för föräldrar att regelbundet prata med varandra om sina känslor. Dessutom har varje förälder för sig att få tid för sig att slappna av och vila. Dessutom är en balanserad kost också avgörande för en balanserad känslomässiga tillstånd.

Lär känna ditt eget barn, är han unik

Från alla ovanstående tips är naturligtvis ingen användbar när föräldrar inte känner till sina egna barn. Varje person är unik, ett barn eller barn är inget undantag. Det är därför viktigt att förstå vilka signaler ger barnet. På så sätt föräldrar kan bättre förutse behoven hos barnet. En mycket enkel uppgift, är det inte naturligt. Den ylande eller gnälla av en baby är uppenbarligen inte ett abstrakt språk. Men inte mindre än föräldrarna förstår deras barn över tid bättre än någon annan.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha