Mindre semesterlönen år 2015?

Lizetta Fronberg Februari 26, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
De flesta människor hamnar i maj eller juni betalat sin semesterersättning. Höjden på semester kan dock en besvikelse uppackning 2015. Detta beror på en fortsättning av samma regler och många människor börjar 2014 erhållit en bedömning för skattemyndigheterna. Omvänt, dock har vi sett relativt gå rätt på framåt. Detta beror på att källan till denna nedgång är inte en skattehöjning men bara en politisk förändring som garanterar att du kommer fram på nytt i andra områden.

Semesterersättning betalas ut i maj eller juni, ibland en månad

Arbetar du som anställd har du rätt att semestra lön eller semesterersättning. De flesta människor får detta belopp betalas ut i maj eller juni, men vissa anställda får detta belopp varje månad. Detta är en vanligt förekommande byggföretag som arbetar med låga löner, såsom i snabbköp och andra butiker. CAO ingår i vilket fall som helst att avgift på 8% av din lön under det senaste året är, oavsett din typ av anställning.

Mängden av din semester kan du räkna ut själv

Mängden av den faktiska netto betald semesterersättning inte motsvarar det belopp som nämns i dina bokningar på din sista lön stub tillstånd. Detta belopp är i själva verket brutto och annan faktor är att skattesatsen för människor i de lägsta inkomstgrupperna kommer att bli en besvikelse. Du betalar nämligen en relativt stor skatte semester.
Hur mycket semesterersättning du slutligen lämnade med det belopp som anges på din lön påbörjad, kan du räkna ut det själv. Vem tjänar en brutto årsinkomst upp till ?? 13 134 € betalar 33,45% skatt på motsvarande semesterersättning. Detta gäller särskilt elever, studenter och personer som arbetar deltid. Vem tjänar en brutto årsinkomst upp till ?? 18 219 € betalar 41,95% skatt, som ?? 32 739 € eller mer är 42,00% och över ?? 54.368 det är en procentandel av 52,00%.

År 2015 mindre semesterersättning, men inte mindre intäkter

I ovanstående situation gäller för år 2015 ett undantag. Mängden av det belopp som skall betalas i maj eller juni förblir densamma, men du håller här relativt sett mindre om en förändring av skattereglerna. Det är en fortsättning på samma regler och många människor börjar 2014 fick en extra skatt. Det har att göra med en minskning av vissa skattelättnader. Dessa kommer att hitta i utbetalningen av din semester, eftersom det kan vara betydligt lägre, men en stor del av holländska anställda när det gäller netto årsinkomst upp framåt.

Vem går i förväg och vem gör inte det?

Vem som helst med en månadsinkomst mellan ?? 500 och 7500 euro kommer att få mindre semesterersättning 2015. Denna skillnad kommer att vara störst i de med en brutto månadsinkomst på ?? 4250 euro eller mer. För dem, kommit skillnad på mer än ?? 250. Det kan dock upplevas som extra smärtsamt eftersom det fanns redan 2014 en kompletterande skatt som ska betalas 2015.
Personer med en brutto månadsinkomst mellan ?? Och 750 ?? 1500 euro eller mer än ?? € 8500 kommer också att märka en nedgång i sin totala netto årsinkomst. Emellertid är dessa skillnader är försumbara. I värsta fall, sparar det lite ?? 12 € per månad. Personer med inkomster mellan ?? 1500 och ?? 8000 € i allmänhet ser en ökning av sina inkomster. Denna ökning kan vara upp till ca ?? 65 euro per månad.
RTL Nieuws har lagt på sin webbplats ett verktyg som låter dig baserat på din bruttomånadslön enkelt beräkna vad dessa förändringar innebär för dig personligen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha