Mindfulness utbildning och meditation för att lugna

Lugn i ett samhälle som tycks ständigt gå snabbare blir allt svårare. Du kommer att bli överväldigad av alla sidor med meddelanden, information och bilder som gör det ser ut som du är i en malström. Detta kan skapa en psykologisk press som kan leda till stress. Bara frysa tiden, göra tid för dig själv och ladda batterierna är något som fler och fler människor söker efter. Ett sätt att göra detta är mindfulness. Mindfulnessträning kan hjälpa dig att följa för att vara öppen med mild uppmärksamhet till dig själv och världen. Genom mindfulness meditation och andningsövningar kan garantera att du kommer att hitta en oas av lugn i en upptagen samhälle. Var uppmärksam på din andning i meditation är en viktig metod för mindfulness att vara tystare.

Calmness

Det tjugoförsta århundradet är på god väg att gå för att bli århundrade teknik. Arrow snabba utvecklingen av prylar som din smartphone till den oundvikliga utvecklingen av sakernas Internet: det verkar närma sig som om hela vårt liv består av teknik. Denna utveckling har lett oss att sugas in i en allt snabbare livsstil där vi känner att vi inte har någon kontroll över det. Om allt smidigare, lättare och mer tillgänglig, är vi mer eller mindre tvungen att åka dit och spela spelet. Men det är denna snabba livet där fler och fler människor har fått nog. Det verkar som om de bokstavligen att kippa efter andan att fortsätta sina upptagna liv. De ser också efter sätt att använda tiden för en stund och titta på varandra, långsammare väg till livet. Avsikten är att vara tystare med andra ord.

Mindfulness Träning

Orsakerna till behovet av att "göra tid", till "ladda batterierna" måste ta itu med den psykologiska pressen att både kropp och själ på prov. Stress, utbrändhet och depression är bara några exempel på sjukdomar som har en skylt på väggen i ett liv i själv voorbijgaloppeert. I så fall, du verkligen längtar efter sätt att bara ta ett steg åt sidan och ta bort. En mindfulnessträning spåret är en av möjligheterna. Mindfulness är ett begrepp från den buddhistiska världen som sedan början av detta århundrade har blivit mycket populärt.

Mildhet och respekt

Mindfulness är en tid för livet attityd "mindful" är, och vilken typ av meditation som hjälper människor på ett skonsamt sätt med livet och sig själva att gå. Mindfulness innebär att du är öppen för dig själv, dina önskningar, dina besvikelser, dina känslor, men också för hela livet och världen själv. Grundläggande begrepp här är respekt, generositet och öppenhet. Det är viktigt att du inte döma här, men allt ser mer neutral. Du ser intensivt på dina handlingar, dina reaktioner på de erfarenheter som du går igenom och denna dom kan inte ha vad du har gjort.

Meditation

Meditation är en handling som är centralt för allt detta. Genom att gå på ett värdigt hållning är du beredd att vara öppen för dina tankar. I denna meditation är inte avsett att fly verkligheten och här och nu. Istället du låta ditt sinne bara komma till dig utan att du detta bromsar. Vad man ska meditera också dyker in i ditt sinne: du kan lugnt låta allt ha sin gång. Det viktiga är att du är lugn och tar sig tid att stanna dina aktiviteter och titta på dig själv med en öppen, mild blick.

Lugn andning

En av metoderna för meditation i Zen buddhistiska traditionen är att titta på din andning. Det är ett bra sätt att fokusera din andning som du är alltid där. Försök här att fokusera på andas och andas och låt ditt sinne vandra. Tack vare andningsövningar av mindfulness kan successivt få en bättre förståelse av dig själv, dina handlingar och dina reaktioner. Det kan vara att du därmed kommer att skratta dina dumheter, eller du kommer att bli förvånad över hur du har förändrats över tiden som en person. Genom att göra detta regelbundet kan ge dig ytterligare "andrum" för att skapa ditt inre liv och är tystare.

Mindfulness: böcker

Exempel på intressanta böcker om mindfulness inkluderar:
  • Mindfulness, i malström av en livstid
  • Minfdulnesss arbetsbok
  • Hälsosam livsstil med mindfulness
  • Mindfulness för nybörjare
  • Ur ditt huvud, i livet
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha