Microsoft Outlook 2010, Tips & Tricks

Outlook är den e-postprogram från Microsoft. Även e-post är den viktiga delen, har Outlook också en rad andra användbara funktioner, nämligen en kalender, kontakter och uppgifter, som omfattar alla typer av CRM-relaterade frågor kan visas vackert. Här hittar du några användbara tips och tricks för att arbeta i Outlook. Som delas in i tidigare versioner av Microsoft Outlook är Microsoft Outlook 2010 i delar. Denna princip har inte förändrats; Outlook 2010 inkluderar komponenter Mail, kalender, kontakter och uppgifter kan hittas.
Växla mellan de olika delarna via knapparna längst ner till vänster i Outlook.

Post

Brevlådan inom Microsoft Outlook för år stort sett oförändrad. Nytt i Office 2010 ?? Mail Konversationer ?? kan grupperas. Ett meddelande utbyte är ett slags samtal. När du och din mottagare en viss tid och tillbaka e-post om ett ämne höra dessa e-postmeddelanden tillsammans. Den posten sedan automatiskt till en enda rad i inkorgen, De tidigare e-postmeddelanden inte förlorat men grupperas.
Genom att klicka på pilen till post / kontrollerar all e-post i e-post utbyte i ordningen.
Obs: Inkorgen kan sorteras på olika sätt. Normalt, sorterade efter datum, så att det senaste meddelandet överst. Ibland kan det vara lätt att sortera som avsändare eller storlek. Detta kan göras genom att högst upp i inkorgen kolumngruppen genom att klicka ?? ?? och sedan klicka på rätt sorteringsfältet.

Agenda

Dagordningen kan nås via nedre vänstra, med delar om Agenda ?? ?? klicka. I den vänstra kolumnen kan du se toppen av en liten agendaatje. Uppgifterna i fetstil är datum då dagordningen planeras. Avsnittet nedan visar alla tillgängliga ?? s agenda. Dessa kan vara personlig agenda eller agenda ?? s ?? s som delas av eller för andra.
För en god överblick, annan dagordning ?? s öppna, detta kan göras genom att vänster flera tillgängliga agenda ?? s behov av att klicka. Det kan väljas för att placera boken ?? s över varandra eller placera dem sida vid sida. Detta kan uppnås genom att gå till bilden ?? ?? och sedan genom ?? ?? Overlay-knappen.
Gör utnämning
Outlook har globalt två typer av kalenderposter, ett möte och ett möte. Egentligen är det ett möte ett möte, men med flera personer. Vid ett möte är också att hitta fler alternativ, såsom hjälp med att kontrollera tillgången till båda utrymmena som mottagare.
I grund och botten kan inte folk utanför nätverket, titta på din kalender. Ibland kan det vara bra ändå för att dela din kalender med, till exempel externa parter. Detta är möjligt:
  • Klicka ?? Start ??
  • Klicka på e-post kalender
  • Välj en period och klicka på OK
  • Välj mottagare sedan skicka din kalender

Tips: Vissa möten kommer tillbaka gång på gång, till exempel varje onsdag. Dessa avtal kan naturligtvis alla skapas separat men kan vara mer praktiskt:
  • Starta ett nytt möte
  • Klicka ?? upprepning ??
  • Ange när händelsen ska upprepas och när
  • Placera utnämningen. På dagordningen, kommer utnämningen visas baserat på de angivna upprepade villkoren
  • Om så ?? s utnämning öppnas för redigering alla möten kommer att justeras i denna serie

Uppgifter

Uppgifter visas på dagordningen, men är faktiskt fler aktiviteter återstår att göra under en viss tid. Avsnittet visar alla uppgifter är ännu inte avgjorda uppgifter.
Från brevlådan kan skapas mycket snabbt uppgifter. Bakom en e-post är standard att se en vit flagga. Genom att vänsterklicka på denna flagga blir röd. En hänvisning till denna e-post som skapas i de uppgifter komponent. Genom att högerklicka på den vita flaggan visas en meny. Här kan du ange när uppgiften skall utföras. När ett förfallodatum för en uppgift överskrids denna uppgift inte försvinner. Han ligger kvar på toppen, tills den är klar. Avslutar en uppgift är enkel; klicka igen på den röda flaggan höger och jobbet är klart. I inkorgen snarare än en flagga visar en bock.

Länka med sociala nätverk

Outlook 2010 gör att du kan synkronisera kontakter med sociala nätverk som Linkedin och Facebook. Detta förutsätter väl ?? Microsoft Social Connector ?? är installerade.
Gör att du kan se längst ned på postförsändelserna i kontakterna förefaller vara en del, kalenderposten eller en uppgift. Genom denna bar på botten, uppdateringar, foton ?? s, så kontakterna visas.

Automatisk korrigering

Om till exempel genom att skriva ett mail av misstag ?? befor eze ?? i stället för detta ?? för ?? skrivs, kommer Outlook automatiskt korrigera detta. Denna funktion som vi kan använda för sina egna gemensamma villkor! Gå till Fil | Alternativ | E-post, valsknapp ?? Stavning och autokorrigering ??; Klicka på Alternativ för autokorrigering ?? ??. Ange exempel här ?? MVG ?? och ?? hälsningar, ?? och Outlook kommer alltid att vara från och med nu på bokstavskombinationen ?? MVG ?? ersättas med ?? vänliga hälsningar ??.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha