Mest överflödig försäkring: en topp tre

Anke Samuelsson December 26, 2015 Miscellanea 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Holländaren är känd som en tjuv i din egen plånbok. Vi försäkrar våra bricka som kan falla ut ur huset. En negativ trend bidrar till vår tendens att stänga onödiga försäkringar: låt smälta vår kassa buffert. Vem bufferten exakt vad späckat kan spara massor av pengar på försäkringen. Vilken typ av försäkring de mest överflödiga? Och hur du kommer fram till en smart men ekonomiskt fördelaktigt "försäkring"? Läs mer. För försäkring, tumregel: bara att koppla en försäkring, vilket innebär risker som inte kan bära. Denna maxim regelbundet nonchaleras. Särskilt i Nederländerna, vi är massivt tjuvar i våra egna fickor. Vi är kända som de människor som tar ut försäkring för varje platta som kan falla på vårt hus, och varje sten på vägen där vi snubblar! En aktuell negativ utveckling bidrar mer till vår tendens att förse oss med onödiga försäkringar, nämligen vår tendens att smälta bort vår kassa buffert. Vem bufferten exakt vad som gör växa, kan spara massor av pengar på försäkringen. Om du kan utnyttja denna buffert för oförutsedda utgifter, är du så att säga din egen försäkringsgivare. Dels för att rätta smält förtroende för bank grabbers och deras bröder från försäkringsbranschen, är det en lockande idé att banker och försäkringsbolag för att ge kontrollen.

Reseförsäkring

Säker idé, reseförsäkringen? Ibland reseförsäkring kan vara nödvändig. Men gör du finstilta! De vet hur man hanterar särskilt stora försäkringsundantagsklausuler. Fördelarna i praktiken ofta, till exempel, får du betalt bara det aktuella marknadsvärdet, där du kan köpa ingalunda en ny produkt och verkligen ... det tidigare rekommenderat buffertfond borde tilltala. Det kan också hända att oväntade dyra elektronik och smycken är otillräckligt försäkrade ... om du har tagit ut kostsamma ytterligare täckning. Det är också viktigt att, till exempel flygningen till en utväg redan en viss grad av täckning kan sitta. När det gäller förlorat bagage. En pott av fett? Nej, misstänkt lik, men det var reseförsäkring så även om inte.

Den ytterligare produktgaranti

Vad sinnesfrid att garantin på din dator, TV eller kylskåp kan uppgraderas till en rimlig kostnad. I och för sig, det låter bra. Men de konsumenter med rätta oss till det faktum att även efter att garantin, en produkt kan inte utan anspråk aldrig tänka! Nämligen, måste en produkt uppfylla rimliga förväntningar, inklusive en livstid av ett visst antal år. Till exempel, om datorn efter arton månader med en suck går sönder och garantin har precis avslutats, har tillverkaren en skyldighet ändå föreställa sig åtminstone delvis kompensera - och restvärdet - om reparationen produkten. Dock noteras att en förlängd garanti kan leda till något mer av det som en gång tas för givet: en bit av tjänsten, i stället för att säga att problemet är åtgärdat på något sätt har ljugit för dig som kund.

Begravningen försäkring

Om du är verkligen inte bra på att bygga en ekonomisk buffert, en begravning, kremering eller begravning försäkring ett måste. Dessa är dyra angelägenheter. Men är det verkligen möjligt att bygga tillräckligt med likvida reserver för begravningen. Och du måste komma ihåg att begravningen försäkring fortfarande ibland bar erbjuder lite valuta för pengarna: du betalar bara om en livstid premie om du anländer tidigt, och det betyder att du kan lika gärna en buffert kan spara ihop.

Lömska metoder: Försäkringsbolagen och bankernas hide "fortfarande ut

Capital Försäkring för ålderdom slutligen under eld, som det finns med försäkring ofta slugt dolda kostnader. Partihandel det i hemlighet bearbetning av höga merkostnader knepigare eftersom vi har särskilt kapital försäkringsbolag och banker nu i ögat. Men fortfarande är det så att, bland andra banker att ta en reseförsäkring online eller framträdande uppgår till bild som du reser försäkring kostnad utan kostnad, utan politiken kostar något instoppat överraskning. Denna praxis är, bland annat som tillämpas av ING Bank: en inte så misstänksam resor besöks försäkring online, kan du mycket väl finna att en vecka bort i Europa inte kosta synes kupade nio euro, men mer än trettio procent. De är inte mycket pengar, men tiden våra dåliga smak elimineras för försäkringsbolag och banker verkar fortfarande långt borta. Observera att om du gör affärer med dessa herrar.

Tipparade antingen utmanare till de tre bästa:

1. tandvårdsförsäkringen
Inte bland de tre bästa och slutade det eftersom kostnaden för tandläkaren blir mindre täcks av din försäkring. Detta innebär att en något mödosamma tänder, snabbt kan ge en hög kostnadspost. Men avgifterna för försäkringsbolagen är föremål för begränsningar, vilket innebär att deras egen buffertje snabbt i praktiken, en hel del skulle kunna förbättras tillräckligt för att faktiskt motsvara din egen tandvårdsförsäkringen. Särskilt för dem som inte väljer maximal täckning, som tvekar mellan fyrtio och sextio euro per månad tickar! Notera också det faktum att dentala kostnader i viss mån ge avdrag för skatt. Detta kan också vågskålen att väga över.
2. Den otur-transit försäkring
Inte alla vet att en del vägassistans anläggningen redan kan ingå i reseförsäkringen. Standard förstått. Således, inte i form av ett alternativ på grundläggande täckning. Detta gör att ingå ett sommar-route uppdelning försäkring är ofta onödigt. Även om vi talar om en grundförsäkring; För extra lyx alternativ som en snabb att ta emot ett tak ersättningsfordon, en otur-transit försäkring kan vara lämpligt.
3. Avbokning
Hur trevligt det är att veta att du är i en nödsituation kan flytta eller avbryta semestern? Uppenbarligen en bra känsla. Men är avboknings ofta föremål för strikta villkor. Bara avbryta av någon anledning som den försäkrade finner det giltigt och försäkringsgivaren inte är inte där. Dessutom, snart kommer det till 4% av biljettpriset. Ett annat fall är när till exempel förhållandena i familjen ökar risken för ett avbrott i det fallande vattnet. Då kan beslutet riskerar vs. sannolikhet i förmån för försäkrings misslyckande.
PS Principen framgår även av dessa listor kommer att så förbli: försäkrings risk att du verkligen inte kan bära, och bildar en buffert för resten. Därav några trevliga testa frågor om saken. Vad tror du? En cykel försäkring nytta? En rättvis väder försäkring för semester? Ett omfattande hemförsäkring för en student? Och så vidare ... ibland ett barn kan vara den ökända tvätt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha