Mest populära resmål för muslimer

Jimi Hammarström Februari 27, 2016 Underhållning 193 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Forskning av den amerikanska Dinar Standard visade att år 2025 är förmodligen en tredjedel av världens muslimer. Dessutom är det beräknat att då en stor andel av dessa har tillräckligt med pengar för att åka på semester. Men inte alla helgdagar är lämpliga för muslimer. Många resor som erbjuds är i själva verket helt halal för denna stora grupp människor. Men vad semester destinationer eller muslimer?

Massor av muslimska resenärer

Rapporten från amerikanska Dinar Standard rapporterade att muslimer i 2011 så många som 102 biljoner spendera semesterorter. Vidare skulle utredningen stiga 2020 detta belopp till 156 miljarder euro. Högutbildade, global ?? ?? Muslimer blir alltmer en del av vårt samhälle. Denna stora grupp letar efter produkter och tjänster som respekterar deras behov som muslimer. Så det finns mycket att vinna på detta resebranschen.

Lämpligt eller olämpligt?

Ändå denna stora grupp är ofta ignoreras. Om vi ​​ser till exempel till europeiska länder, ser vi några muslimska platser bland dem. En strand semester till Lloret de Mar är för de flesta muslimer mellan. De ska inte tro att ligga med sin hijab bland halvnakna män och kvinnor. Dessutom är det ofta simma ensam mannen med barnen eftersom kvinnan är helt enkelt inte möjligt att ta av sig hijab. Inte mycket sällskaplig så när man och barn bara njuta av semestern.
Men solsemestrar är inte det värsta. Raster är också ofta svårt för muslimer. De flesta hotell i Nederländerna, Tyskland och Luxemburg, till exempel, har inga separata pooler och spa. Dessutom, i nästan varje hotell och drack alkohol finner vi i varje rum vanligtvis en bibel i stället för Koranen. Och låt oss bara ens nämna underhållningsprogram ?? s helt strider mot föreskrifterna. Kort sagt, är det fortfarande ganska svårt att plocka ut en trevlig destination för muslimer.

Islamiskt resmål

Under de senaste åren därför gick mest muslimska resenärer att semestra destinationer i muslimska länder som Turkiet, Egypten eller Malaysia. I dessa länder beaktas av både muslimer och icke-muslimer. Här finns det åtminstone tillräckligt med hotell svingar islamiska föreskrifter. Muslimer kan i sådana områden för givet att ingen alkohol serveras och det finns definitivt hända anläggningar. Dessutom sina barn njuta av islamisk underhållningsprogram ?? s och föräldrar kan bara koppla av.
Malaysia
Den mest favorit landet bland muslimska resenärer är ganska Malaysia. Detta visades genom en undersökning som genomfördes bland muslimer i en jättestor 50 länder. Den asiatiska land gjorde en 8,3 på en skala från 1 till 10, vilket gör det till den bästa semestern för muslimer. Den främsta orsaken var att det alltid är möjligt i Malaysia och att be var som helst. Ingen flygplats eller köpcentrum har slagit ett bönerum.
Dessutom, i Kuala Lumpur för att hitta många lyxiga semesterorter som förfogande olika bidruimtes, halal restauranger och privata pooler. Landet är känt för sin trevliga Ramadan erbjuder sig att gå ut där mellan även under denna period.

Semester för alla

Efter Malaysia, Egypten gjorde en 6,7, placera den på andra plats. Turkiet och Förenade Arabemiraten vann en nykter tredje plats med 6,6. Singapore och Saudiarabien tog nog bara en mager. De muslimska vänliga flygplatser är Suvarnabhumi Airport i Thailand och Kuala Lumpurs internationella flygplats i Malaysia.
Men vi ser under de senaste åren en stor förändring från tidigare semesterorter och de i dag. Många muslimer leta efter förekomst längre bort från hemmet, är detta på grund av det faktum att det finns fler och mer halal semesterorter. Ett exempel på sådan mark är ?? n Australien. Detta tar stora steg mot att bli mer halal hotell- och restauranger. Men Italien ser möjligheter i islamisk turism. Muslimer det är nämligen känd för att resa med stora familjer. Dessutom, de brukar stanna längre än andra turister samtidigt ger dem möjlighet att spendera mer pengar. Kort sagt, att Italien och Australien ser en lucka i marknaden och denna grupp kan inte stanna längre ignorera.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel RSI: De olika faserna
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha