Mer Fat Man i världen förlorar nästan 300 kg


Hans namn är Paul Mason, känd för de flesta som "den fetaste mannen i världen" och har kommit i förgrunden under de senaste dagarna, efter att ha förlorat nästan 300 kg. Det är en riktig rekord, med tanke på hans storlek tjockhuding som tvingade honom till sängs hindrar honom från att leva ett normalt liv.

Nu Mason är tillbaka för att andas och se på livet med större självförtroende och optimism, drömmer om en ljus framtid som företagare inom smycken, lära sig att köra, åka på semester, och hitta en trevlig flickvän.

MIRAKLET

Mason anser att hans viktminskning som ett mirakel och på sätt och vis är det.

Living bär hundratals extra pounds är inte en lätt uppgift särskilt när han var Mason, 52 i Ipswich, England.

Den första gastric bypass man går tillbaka till 2010 då han var så fet att jag inte ens kunde lämna sitt rum. När år 2002, Mason var tvungen att genomgå en bråckoperation, brandmän tvungen att bryta ner väggen framför hans hus för att ladda den i en ambulans med en gaffeltruck.

Hur Mason har lyckats banta så mycket?

Det tog sju assistenter som arbetar i treskift dygnet runt för att laga mat i Mason, ändra sina blöjor, flytta honom var tre timmar för att förhindra liggsår.

Dessutom har kirurgiskt ingrepp minskat storleken på hans mage föra den till en snabb viktminskning.

"Jag uppskattar djupt banan och modet att Mason, hennes beslutsamhet, hennes djupa engagemang", sade fotografen Paul Nixon, som har noggrant dokumenterat utvecklingen och omvandlingen av Mason.

"Jag såg Paul banta, dag efter dag, under ögonen. Han var en fånge i sitt eget skinn, och är nu på väg till frihet. "

Mason snart kommer att genomgå en ny operation för att bli av mer än 100 pounds av slapp hud resultatet av operationen.

Den brittiska National Health Service har enligt uppgift spenderat mer än $ 1.500.000 för den medicinska mannen.

BÖRJAN AV Golgata

Mason, som barn, drabbades verbala och fysiska övergrepp av sin far och sexuella övergrepp från sex års ålder, även av en släkting, som rapporterats av The New York Times.

Efter att ha lämnat skolan, han förlovad med en kvinna på 20 år när förhållandet är över, har Mason blivit en hetsätare som tillbringade hela dagar att äta för mycket mat.

Efter år av arbete och medicinsk hjälp, har man förlorat mycket i vikt och hennes diet består idag av regelbundna måltider, som en bit rostat bröd till frukost och en bakad potatis till lunch.

"Om jag ser tillbaka på mitt liv", säger Mason till pressen, "Jag känner inte igen något men dåliga saker. Men i dag, jag har styrkan att se fram emot. "

19 juni 2013

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha