Menstruation: Den Mooncup UK

När en kvinna mens, har hon flera medel till sitt förfogande för att få igenom sin tid som möjligt. Tamponger och sanitetsbindor är resurserna som ofta används, men dessa är inte de enda alternativen att kvinnan. En mindre känd och mindre diskuterat alternativet är menskopp. Detta produceras i olika former. En typ är den Mooncup Storbritannien.

Vad är en menskopp?

En menskopp är en skålformad artikel, som är tillverkad av gummi eller silikon. Den blomfoder införes under menstruationsperioden i början av slidan. Eftersom vakuumkopp drar sig själv, som säkerställer att blodet förlorar kvinnan, uppsamlas i koppen. Ett antal skäl anges förklarar varför det skulle vara bra för en kvinna att använda en kopp under menstruationen.
Säkerhet:
När kvinnor kommer att använda en menskopp är inte i kontakt med onaturliga produkter att vissa människor kan uppleva allergiska reaktioner. Dessutom finns det ingen risk för att toxiskt chocksyndrom, en infektion som kan utvecklas i kvinnor som bär tamponger, eftersom blodet absorberar koppen istället för absorberar. Detta innebär också en annan fördel med det: kvinnor kommer inte att drabbas av torrhet eftersom det inte finns någon fukt.
Grön:
Det ses som ett grönt alternativ att gå för en menskopp eftersom de kan återanvändas. När ska är borta väl med koppen, kan användas dessa år. Om du jämför mängden av avfall från en menskopp med mängden bindor och tamponger som skulle använda en annan kvinna, så är det klart varför menskopp ses som en grön produkt.
Billigare:
Eftersom menskopp kan användas gång på gång, är det en grön och billiga medel. När allt kommer till ett behov endast en gång vart så många år köpa en kopia.
Bekvämlighet:
Eftersom en menskopp kan förbli länge sägs ofta att det är en mycket enkel sak. Detta beror på att koppen mer än tre gånger så mycket blod kan absorbera som en tampong eller en dambinda kan absorbera. För kvinnor som större blödningar kan därför använda ett resultat en menskopp. Vidare påpekas av olika kvinnor som den smärta de upplever på användningen av menskoppen under sin menstruation, minskas genom användning av koppen. Detta kan ha att göra med det faktum att koppen är anordnad i den nedre slidan, och att han inte tar upp någon fukt från kroppen.
Det finns också ett antal nackdelar som skall utses för användning av en menskopp.
Obehag:
Även om många ser som menstruations lätthet uppgradering, det finns också de som tycker att det är obekvämt att komma in i kammaren och för att ändra. Det kan ta ett tag innan det av koppen har den bästa in- och kan tas bort. Om du tycker att det är obehagligt att sätta något i vagina eller om man inte gillar en hel del blod, är det förmodligen inte en bra idé att använda menskopp
Läckage:
Det finns ljud och klagomålet som inträffar trots att placera koppen lekkingen. Detta är naturligtvis irriterande. Dock är orsaken till lekkingen vanligtvis fel insättning av koppen. Detta kräver övning men det faktum att saker och ting går fel när koppen är inte bra, kommer att avskräcka en del människor att börja använda menskopp.

Mooncup UK allmänna

Även om det finns många typer av menskoppar finns, kommer det att finnas uppmärksamma i detta avsnitt till Mooncup Storbritannien.
 • Den Mooncup Storbritannien lanserades 2002.
 • Menskoppen är gjord av mjukt silikon, vilket innebär att koppen är mycket flexibel.
 • Koppen är cirka fem centimeter lång.
 • Den Mooncup Storbritannien har en matt genomskinlig färg.
 • Skålen kommer i ett organiskt bomullspåse som han kan hållas mellan perioderna.
 • Det finns två markeringar på koppen. Det visar en 6 ml till 12 ml, och den andra en. Detta är användbart när man vill veta hur mycket blod går förlorad under menstruationen.
 • Koppen finns i två storlekar. Dessa kallas A och B. När du är äldre än 30 år har fött ett barn, då A rekommenderas. Annars är det rekommenderat att använda B.
 • Det är lämpligt att tömma Mooncup Storbritannien var fyra till åtta timmar.

Användningen

När en fastighet Mooncup Storbritannien, är det uppenbart att det finns en omfattande handbok i rutan. Följande är en kort förklaring av hur den ska användas på Mooncup Storbritannien.
Vikning:
Insättningen av koppen görs av koppen för att vikas så att den kan införas. Ett av de enklaste fällbara tekniker är ett slags ?? U ?? att lägga sig.
Infogning:
När koppen viks du sätter in den i slidan. Andra än tampongen är i koppen i början av slidan. Koppen förs in på rätt sätt när du känner ner koppen med fingret när du rör din vagina. På koppen är en fast stam. Se till att skaftet inte sticker. Detta händer när koppen är på plats, bör du klippa stammen.
Ändra:
Byte av kopp kan vara en utmaning i början, men när man är genom trick, det är faktiskt lika enkelt som att byta en tampong. Stegvis förändring är som följer.
 • Sitt ner i squat position eller bara sitta på toaletten med benen lätt isär.
 • Ta med dina fingrar en något tills du känner är koppen. Detta är när väl är nästan direkt.
 • Försök att bryta vakuumet genom att försiktigt trycka fingrarna mot basen av Mooncup. Om vakuumet bryts kommer du att känna ett slags pop.
 • Nu kan du försiktigt dra ut koppen.
 • Töm koppen och skölj den.
 • Bring koppen igen.

 • Efter menstruation:
  När perioden är över, är det viktigt att rengöra god kopp innan det kan återanvändas igen. Detta kan göras genom att lägga koppen under 5 till 7 minuter i en kastrull med kokande vatten. Men se till att koppen under tillagningen inte kokar torrt. Efteråt måste du sätta kopp torrt i bomullspåse.

  Egen erfarenhet

  Jag utvecklade mitt intresse för menskoppar eftersom jag hade en hel del problem både tamponger och bindor. När jag upptäckte att menskoppar existens, fann jag att jag var tvungen att prova förstås. Jag valde Mooncup Storbritannien eftersom jag hade läst om många positiva reaktioner och eftersom jag hade läst att det var en god kopp nybörjare eftersom det är mycket flexibel.
  Jag är mycket glad att jag gick för det, eftersom jag aldrig har mått bättre under menstruationen. Smärtan jag känner är inte minskat, men annorlunda och om perioden är över, jag också bara ingenstans mer problem. Jag gillar också det mycket att koppen kan förbli länge och jag tycker det är också trevligt att jag inte behöver för att skapa mer tryck på aktie tamponger jag har. När jag fick bägaren för första gången väckts i som gick mycket smidigt. Ta ut, var dock att vänja sig vid första gången. Men när jag försökte det en gång då jag insåg snabbt att jag bara verkligen behöver koppla av. Sedan är det bra.
  (0)
  (0)
  Tidigare artikel Fri information på Internet
  Nästa artikel Gråter ohälsosamt?

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha