Meditation för världsfreden

Leopoldina Simonsson Februari 26, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Fler och fler människor vill åstadkomma positiva förändringar i världen. Kanske du någonsin tänkt på hur du kan bidra till större frid och harmoni. Maharishi s meditation forskning har visat att när flera personer samtidigt meditera kan inducera betydande positiva förändringar på jorden. Men vad är meditation Maharishi? Och vad betyder det för oss?

Vad är meditation?

Meditation är en teknik där man släpper dina tankar och därmed kom upp i ögonblicket. Om du gör detta regelbundet med positiva intentioner att öppna vägen till ditt högre jag, även kallad din själ. Du känner dig mer kärlek och fred, du får också mer i linje med din kosmiska öde på jorden. Du vet bättre vad du vill och fungerar också i enlighet med detta. Allt kommer att flöda som en flod som rinner.

Maharishi meditation


Maharishi Mahesh Maharishi meditation ?? även känd som transcendental meditation genoemd- kommer från Indien och har utvecklats av Maharishi Mahesh Yogi kallas. Han var en andlig ledare, och öppnade sin första center i 1957. Under de följande åren, vann Maharishi meditation popularitet. Snart etablerades också centra i andra länder. När Maharishi meditation, är sinnet fortfarande gjort men är fortfarande vaken. Vid tidpunkten flera människor som utövar denna form av meditation, skapas en enhetlig inom energi av den grupp som kollektiva medvetandet påverkas positivt. Detta kan vara nationella, internationella och global nivå utopiska situationer kan uppstå.

Teknik för världen

En EEG-maskin kan mäta olika hjärnvågor, såsom Alpha, Beta, Theta och Delta. När människor med goda, positiva intentioner meditera, kommer de att hamna efter ett tag i en alfamedvetandetillstånd. Detta medvetandetillstånd är jämförbar med en intensiv djupavslappning. Studier visar att hjärnvågor är synkroniserade i alfa medvetandetillstånd. Samstämmigheten av dessa hjärnan våg färdas genom atmosfären gör detta har en gynnsam effekt på hjärtat, tankarna och andras handlingar.

Experimentet


Gruppmeditation 1993, Washington DC 1993 i Washington DC av Dr Travis en vetenskaplig studie som heter Social Indikatorerna Forska där 4000 personer samlades för att meditera i en period av tre veckor. Forskarna upptäckte snart att de positiva effekterna ökat eftersom fler människor deltog i försöket. Kollektiv meditation 4000 personer har lett till en minskning av våldsbrott i regionen på 21%. Dessutom meditationen haft en direkt positiv inverkan på vädret och antalet ljusa timmar. Totalt finns 600 vetenskapliga studier som visar att meditation har en direkt positiv inverkan på miljön.

Vad betyder det för oss?

Det finns många andra former av meditation som också kommer i alfamedvetandetillstånd. Fler och fler människor lär sig vad kraften av meditation, så de bestämmer sig för att meditera minst en halv timme varje dag. Detta kan ses med andliga centra som svampar ur marken och fullmåne meditation som besöks mer trångt. Vill du ha världsfreden? Då är det viktigt att börja finna frid inom dig själv. Världen du uppfattar är i själva verket en projektion av din inre värld. Meditation är ett kraftfullt sätt att uppleva denna fred inuti. Alfavågorna kommer att resultera i rymden med resultatet att fler människor omedvetet utlöst meditera ofta. När fler människor mediterar dagligen med positiva intentioner, kommer jorden att bli en allt mer fredlig planet. Så småningom kommer det att finnas världsfreden.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha