Mediebevakningen på Fitna

När Wilders kom ut med idén till hans anti-Koran film har fått en hel del uppmärksamhet från media innan. Det finns också tala om en media hype ?? ??. Månader höll Nederländerna behandlar denna då okända film. Den holländska News bildskärmen har inlett en undersökning av de rapporter om Fitna ?? ?? i 12 tidningar. Detta har man publicerat allmänheten i april 2008.

Resultat

Det var den första stora nya flödes orsaker som minskat efter en topp igen. Det har varit en totalt fyra av dessa stora nya trender. När filmen var tillmötesgående, men betala särskilda tidningar som Telegraph och Times en hel del uppmärksamhet på filmen, tillsammans ca: 46,6%. Det fanns en verklig media hype ?? ??. Det faktum att det fanns knappast några fakta eller uttalanden från Wilders ?? sida var ändå tillräckligt för att orsaka nya rörelser. I allmänhet, täckningen var negativt om Wilders ?? och hans film.
Om man tittar på tidningarna från november till april, ser du verkligen massor av rapporter om Fitna. Många meddelanden bära en negativ underton, ofta finns det ingen kontradiktoriska tillämpas så att täckningen är partisk. Få nyheter faktiskt kommit i dagen, men nyheter om Fitna alltid återkommer. Detta är också varit en kraft som besatt Wilders: han hade mycket Nederländerna och media i sitt grepp. De rapporterades samtidigt ibland inte ens verkliga nyhetsvärde var på artiklar. Varför du märker om något som ger inget nytt värde?

Uppmärksamhet och spekulation

Medierna har gått genom att placera många artiklar publicerade känsla runt den här filmen än. Eftersom, trots allt, måste något som så många nyheter för med sig är viktigt och stort. Den stora uppmärksamhet i media Wilders ?? Fitna, kan ett ämne som var dagligen i den offentliga dagordningen hittas.
Eftersom det tog längre tid tills filmen kom ut, kunde mer spekulation och meddelanden placera tidningarna. Politiska åtgärder Nederländerna kommit till erbjudandet. De håller inte med Wilders och därmed ta ifrån honom och hans film. Reaktioner från muslimer som var starkt emot. De började med protester och demonstrationer.
Och sedan den nederländska allmänheten. Många opinionsundersökningar har varit, Nederländerna var rädd för konsekvenserna, Nederländerna ville filmen inte ens titta längre. Alla övervägande negativ. Många förslag görs om filmen. Således finns det en sida från Koranen att rivas för att slinka igenom politiken och samhället.

Exempel

Vissa tidningar som du kan extrahera negativa underton:
28 Mars, 2008 ?? Speciella typer Fitna tillbaka ??
Mars 27, 2008 ?? Siella Wilders filmen på Internet ??
April 20, 2008 ?? vägbomb som vedergällning för Fitna ??
29 Februari 2008 ?? regeringen fruktar attacker och bojkotter ??
25 mar 2008 ?? regeringen borde förbjuda Fitna lämna ??
31 mars 2008 ?? Radikala muslimer i Jakarta: Wilders död ??
Hur olika det kan därför, att dessa rapporter bidrog till reaktionerna i samhället. Medierna har en stor makt i termer som betyder något. Något om dessa meddelanden står högt på den offentliga dagordningen sätta i samhället. Folk fattar utan att märka många saker som de läst om.

Godsend

Forskning visar att täckningen har varit överväldigande negativ. Så samhällets reaktioner var mycket negativ mot Wilders och hans film. Detta medan filmen under denna period ännu inte dykt upp. Politik Nederländerna var orolig efterdyningarna av filmen av alla spekulationer. Muslimerna var å för alla att demonstrera och protestera mot något som inte ens existerar. En tidig beläget vid en viss tidpunkt, om filmen skulle komma alls med tanke på den långa tid och frekvensskiftade utgivningsdatum.
Den 27 mars 2008 kom så kom Wilders ?? Fitna att vara på Internet. Efter en lång väntan, var han äntligen där. På tv har extra nyhetssändningar sänds mellan närstående Fitna och tidningarna rapporterade snabbt. Jan Peter Balkenende sade att regeringen ?? beklagade att Wilders släppte sin film ut ??. Filmen heter för olika svar, men slående meddelanden strax efter utgivningen av Fitna ?? Lättnad på innehåll Wilders film ?? eller liknande ?? lättad reaktioner på Fitna ??.
I täten av den senare upp ?? mildare än väntat, men annars inte förvånande. Det är innebörden av nyheterna torsdag kväll och fredag ​​morgon i nyhetsprogram och tidningar över Fitna, torsdag presenterade filmen av Geert Wilders. ?? Det visar att den totala att Fitna förväntas. Det finns strax efter utgivningen av filmen inte att hitta dåliga eller hatiska svar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha