Medicinalväxter i mycket övertid muskler

Efter en lång ansträngning eller när det är för mycket begärt, kan musklerna bli överbelastad. Kroppen kan inte överansträngda muskler återhämta sig snabbt. Överbelastnings läker med tiden själv, under förutsättning att musklerna tillåter tillräcklig vila. Fram till musklerna har läkt, men smärtsamt och svårt. Det finns att göra flera naturliga huskurer, till exempel, vallört och gran, som bidrar till att minska smärta och återställa muskler.

Förhindra

Förebyggande är bättre än att bota. Ansträngda muskler är lätt kan förebyggas genom att stoppa i tid utöva. Bygg det långsamt och alltid hålla en bra uppvärmning. Det är också lämpligt att utbilda varje dag till en annan muskelgrupp. Så alla muskler får vila tid att återhämta sig helt.

Vad man ska göra åt det?

När arbetad muskler, är det viktigt att ge dem tillräckligt med vila. Upprätthålla en bra attityd, och om du måste lyfta en hel del, till exempel, professionell, se till att detta sker på ett bra sätt. Vänta det föredrar att gå tills musklerna är helt läkt. Sjukgymnastik används ofta för att bli av med bördan av över ansträngda muskler, men det kan vara lättare. Med varma kompresser och växter som Comfrey och gran.
Kommer du att ta hand om dina muskler? Då kan det vara något annat bakom den. Om smärta efter några dagar inte är borta, är det lämpligt att konsultera en läkare.

Comfrey


Comfrey Vid nästan befria någon form av muskelsmärta kan vallört hjälp. Detta var känt under antiken redan. Ämnet allantoin vård för förbättrad cirkulation och cellförnyelsen. Kolin kan slappna av musklerna, vilket är precis vad som behövs efter överbelastning. Rötterna i Comfrey är den enda delen av anläggningen som kan användas som en medicinalväxt. För en förändring av vallört behövs:
  • 100 gram vallört rot
  • 1 liter vatten
Först hacka morötter fint. Vrid vattnet redan på koka. När vattnet kokar, stoppa rötter där. Låt koka i tio minuter på låg värme. Blöt en trasa i det då. Sätt detta fortfarande varm ?? men inte för varmt ?? på huden där de överansträngda muskler är belägna. Låt honom vara här minst femton minuter längre skadar inte.
Obs: Comfrey kan orsaka levertoxicitet när de används ofta. Använd den för längre tid än sex veckor. Gravida kvinnor och små barn kan bättre hålla sig borta från helt och hållet.

Gran


Gran Den gran är ett barrträd som är mycket vanlig i Nederländerna. Detta träd innehåller terpentin, som främjar cirkulationen i bindväven. De unga skotten av gran är därför väl lämpad för användning i en anti överarbetade muskler. Perfekt massageolja är tillverkad av gran. Detta har den nackdelen, att det måste vara fyra veckor innan det är användbart. Sålunda är det inte för snabbt för att göra i sista stund. Denna massage behövs:
  • 200 ml oljefilm
  • 3 msk unga granskott
Häll olivolja över groddar och placera den i en förslutningsbar behållare. Låt stå under fyra veckor i en mörk plats. Efter detta kan du använda sju vätska och olja. Oljan är i en cl flaska några månader.
För snabbare lösning kan du använda barr i ett badkar. Wrap dessa två händer färska barr i en trasa och hänga dem i ett varmt bad. Sitta kvar femton minuter till en halvtimme i badet att märka effekten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha