Media på Ameland

Stenulf Nordlund Januari 7, 2016 Miscellanea 33 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ameland är ett område omgivet av vatten, men det betyder inte att det är berövas nyheter. Ameland nyheter och internationella nyheter tas emot klart och tydligt på ön. Medierna är också väl representerade. På papper, via Internet, via luften, via TV och via smartphone applikationer att konsumera nyheter Ameland.

Nyhetsbyrå Ameland

Medier

Tidningar, tidskrifter, program, internet, bilder, video, radio och tv: via olika kanaler, nyheten sprids på Ameland. För unga och gamla, öbo och badande är att hitta nyheter. De lokala nyhetsjägare där dagligen arbetar för att mata media.
Följande mediearbete på ön eller läsa på ön, såg och lyssnade:
 • Ameland-bild

 • Ameland Insight Magazine
 • Ameland Tryck utgivare
 • AmelandTV
 • App Ameland News
 • Ameland
 • Digital Newspaper Ameland
 • Fotograf
 • Frieschdagblad
 • Kabelkrant Ameland
 • Leeuwarder Courant
 • Litho Masters
 • Narrowcasting
 • Tidningseast Friesland
 • Omrop Friesland
 • Nyhetsbyrå Ameland
 • Video Ameland
 • Wadden Mail
 • WPD-TV

Ameland News app

App

Ameland nyhetsbyrå utvecklas med ett specialiserat företag en applikation för iPhone och iPad och en mobil webbplats för alla andra smartphones. IPhone program som heter Ameland Nuvarande och hitta mobil webbplats på din smartphone och lanseringen av appen var den 2 augusti 2010. Appen finns i App Store i nyhetsdelen och gratis att ladda ner. Den Ameland News App och mobila webbplats - som erbjuder samma som app men för Android och Windows-baserade smartphones - är fylld med affärer på ön, Ameland agenda, väder och annonser i Supply & Demand Ameland. Det är den första app med nyheter och platser på ön.

Photo

Ameland-bild
Fotograf Jantina Scheltema verkar under namnet Ameland Bild som fotograf av porträtt, rapporter, seminarier, konstfotografi, bröllopsfotograf för tidningen Ameland i sikte. År 2013 Scheltema har nominerats till det prestigefyllda bröllop Award.
Fotograf
Fotografen Jan Spoelstra tar bilder för olika medier. Han var under 2012 Waddengoud fotograf.

Magasin

Ameland InSight
Ameland InSight kommer för första gången i juni 2012. I den samtida, modern design magazine finns många aspekter av Nordsjön diskuteras. Ameland Insight är om upplevelsen av Ameland. Den erfarenheten överförs i magasinet med slående bilder och texter. Ameland InSight visar att Nordsjön har allt att erbjuda för finsmakare, utan att förlora den vackra naturen. Sedan januari 2013 Ameland hemsida som heter InSight AIZMagazine.nl.
Ameland InSight Magazine 4
Ameland InSight Magazine 5
AIZ Magasin 6
Ameland
Ameland är en färgstark glansigt magasin som kommer ut 11 gånger per år. Det är en nyhet och reklam papper. Tidningen är en fortsättning på den nya Ameland, som har funnits sedan 1964.

Internet Tidning

Digital Newspaper Ameland
Digital Newspaper AmelandDe Gazette Ameland var en liten storlek papper tidningen publicerade från 2007 till hösten 2008 på 23 siffror. När den tryckta tidningen tagit steget över till Internet: det tillbaka till sin källa och var återigen digitalt.
Digital Newspaper Ameland tillhandahålls av presstjänsten Ameland.

Kabelkrant Ameland

Stiftelsen Kabelkrant Ameland funnits sedan augusti 1988. Stiftelsen syftar till att ge objektiv nyheter, information och underhållning för invånarna i Ameland och erbjuda turister. Detta sker genom radiosändningar via den lokala radio- och tv-text Ameland via kabel-TV. LOA finns också tillgängliga över Internet och via etern 89,4 FM och via digital kabel North Ameland på 105,8 FM.

Tidnings

Leeuwarder Courant
Ameland på en lästa tidning, provins Leeuwarder Courant. LC har redaktörer i Leeuwarden och är en del av NDC, Northern kombination tidningen.
Frieschdagblad
Ön har ett antal lojala Frieschdagblad läsare. Den Frieschdagblad är den enda oberoende, kristen, regionala tidningen i Nederländerna. Dess uppdrag är: att bidra genom olika kanaler för att förbättra mänskligheten i samhället. I 2013 Frieschdagblad överfördes till NDC, men med en oberoende FD-redaktörer.

Narrowcasting

Fler och fler företag är beroende av sina egna mål stängd nya systemet. Via narrowcasting de kan visa sina egna annonser och nyheter till kunderna genom skärmarna. Skärmarna hänga i snabbköp och flera restauranger.
WPD TVWPD TV
På färjorna i Wagenborg är ett narrowcasting systemet postat nyheten om visar färja och färje. Även kommande händelser Ameland tillsammans. Det är där för att läsa korta NOS nyheter och korta nyheter Ameland.

Tidnings

Tidningseast Friesland
Nordost Friesland tidningen har en redaktion i Dokkum. Tidningen var tidigare kallades Öarna, eftersom många Ameland och Schiermonnikoog skrevs på. Numera och efter fusioner mellan Dockumer Courant och andra regionala tidningar fokuserar tidningen på regionen i nordöstra Friesland. Het Nieuwsblad ut två gånger i veckan och är en del av NDC.

Omrop Friesland

Omrop Friesland är den regionala TV och radio sändning av Friesland. Den Omrop serveras dagligen sändningar i radio och tv, och kommer regelbundet till ön för att besegra ett ämne.

Nyhetsbyrå Ameland

Ameland nyhetsbyrån fastställdes på Nordsjön 2004, genom impeller Jeanet de Jong. Nyhetsbyrån ger sedan den lokala och regionala medier Ameland nyheter, driver nättidning Ameland, Ameland Press förlag, Ameland Extra och Köp Square Ameland. Ameland nyhetsbyrån samarbetar med frilansförfattare, fotografer, designers och skrivare. Nyhetsbyrån ger lokala, regionala och nationella medier och ger Ameland nyheterna på färjan.

Regional utsändning

Omrop Friesland
Omrop Friesland är en regional sändning för radio och tv. Redaktörerna av Omrop baserat i Leeuwarden. Den Omrop är också aktiv på sociala medier.

Utgivare

Ameland Tryck utgivare
Ameland i Hollum Press Publishing ger ut böcker på Ameland. Förlaget began'Ameland under 2008 -. Ön tolv månader i nieuws "Utgivaren ger också tredjeparts böcker och Ameland kvartetten i fonden.
Litho Masters
Förlaget att frågor inkluderar Ameland är Litho Masters i Ballum.

Video Ameland

Video Ameland bosatte sig i 2009 om Ameland. Yehudi Arnold är den drivande kraften bakom företaget för audiovisuella produktioner. Tillsammans med nyhetsbyrån Ameland erbjuder Ameland Video video nyheter kallas Ameland Live.

AmelandTV

AmelandTV kombinerar videoproduktioner Amelander evenemang, företag, fastigheter och klipp på en enda plattform. Filmerna är professionellt gjord av audiovisuell produktionsbolaget Video Ameland.

Wadden Mail

Wadden Post är en plattform med meddelanden, bilder och filmer i hela Vadehavet i Nederländerna, Tyskland och Danmark. Huvudkontoret för Wadden Post rapporterade på Ameland. Wadden Post tilldelades i januari 2014 med Waddengoud erkännande och fick certifikatet vid County Hall i Leeuwarden i händerna på vice Tineke Schokker.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha