Med vackra fötter i sommar!

Nu när sommarvädret i landet, och många av oss är redo för en vacker semester, kommer sandaler och öppna skor ofta tas bort från skåpet. Men är dina fötter sommar faktiskt lika klar som du? Att gå på sommaren med vackra välpreparerade fötter, behöver du inte gå till dyra specialister eller massor av pengar att spendera salvor. Läs i den här artikeln hur du rengör fötterna, gör vackra och redo för sommaren!

Ta bort förhårdnader

Sätt fast förhårdnader under fötterna kan ha olika orsaker. Lyckligtvis finns det flera sätt att manuellt ta bort din överskjutande förhårdnader:
Fotbad
Förhårdnader kan börja ta bort genom att ta ett fotbad, företrädesvis två gånger i veckan. Efter ca 10 minuter, är callus mjuk så att du kan utan alltför mycket besvär wegvijlen, galler eller skivning. För att underlätta denna process, kan du också lägga till foten eeltwekerextract.
Scrub, kniv och fil
Ett litet överskott förhårdnader, du helt enkelt bort med en särskilt utsedd scrub. Tjockare skikt av förhårdnader på fötterna stod där under en längre tid kan du ta bort med en speciell kniv, en valk fil eller en valk rasp. Se till att du är försiktig med dessa produkter inte skadar din hud!
Kräm
Även du kan köpa på många butiker olika förhårdnader krämer som mjölksyra eller urea bearbetas. Smörj förhårdnader och efter ett tag kommer det att vara betydligt mindre närvarande på foten.
Hjärtlösa Plåster
Det finns på marknaden kallus fläckar av olika märken tillgängliga. Dessa inkluderar salicuzuur, ett ämne som mjukar upp hårda stratum comeum. Men om du lider av diabetes, fläckar sedan med salicylsyra strikt rekommenderas inte!

Naglar omsorg

För tidigt att ha vackra fötter i dina flip-flops, är det viktigt att du tar bort förhårdnader bredvid dina naglar väl preparerade. En viktig del i detta är att öka innehållet i dina naglar fukt. Akta men om man vill uppnå detta mål, med användning av så kallade "spik härdare. Dessa kan spika nämligen långsiktig orsaka skada. Klipp naglarna regelbundet ytterligare, vilket spiken tillväxten blir snabbare. Om du dessutom har drabbats av svåra sköra naglar, använd en biotin förberedelse för att stärka dem. Här är du garanterad trevligt, hårda naglar i din sommar sandaler! Dessutom är det bra rengöring av tånaglar är viktigt. Detta beror på att fötterna är i kontakt med alla typer av bakterier och bakterier. Om du lider av svamp tånaglar, prova lokal vitare eller antisvampmedel ut. I allmänhet är dessa medel mycket goda resultat!

Foot peeling

Slutligen, kan du ge anlagda foten av en djupt avslappnande behandling! För denna fot avkoppling 5 koppar hett vatten och en kopp mjölk. Vecka båda fötterna från ca 5 till 10 minuter i denna blandning. För att också en hemmagjord scrub för att ge dina fötter, blanda en halv kopp vegetabilisk olja med fyra matskedar salt eller socker. För oljan, kan du använda babyolja, mandelolja eller annan vegetabilisk olja. Massera dina fötter med scrub och ta bort de lösa hudflagor. Skölj med kallt vatten och torka fötterna. Massera fötterna som pricken med återfuktande lotion, såsom hudkräm, kakaosmör eller vaselin. Summer Ready!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha