Med pengarna tillbaka åtgärder varje år en fri kundvagn

Ingabrita Sohlman Februari 27, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ibland hörs av en tävling som erbjuder en minut kan vinna gratis shopping. Kanske har du redan deltar i sådana tävlingar, men chanserna är små att du faktiskt vinna. Med så mycket konkurrens, du stickande din energi bättre i andra fall, bonus åtgärder till exempel, till ett alternativ såvida du inte förmodligen ännu använder. Med pengarna tillbaka åtgärder kan varje år eller innehållet i en sådan en välfylld korg ?? ?? vinna.

Internet och snabbköp

Genom att söka på Internet för begreppet ?? pengar tillbaka åtgärder ?? hittar du flera webbplatser från vilka artiklar är att du kan köpa och förklara under kampanjperioden. Alternativt kan du ta till affären dina ögon för att ge kostnaden, kommer du att se under loppet av ett år flera produkter, som tillverkaren vill, konsumenter som försöker. Det kan finnas ett klistermärke på produkten eller etiketten till en flaskhals som läser ?? Prova gratis ??. Vem vet, som den så väl att du köper nästa gång. Då tillverkaren har nått sitt mål.

Håll det i

Genom att göra på nätet en tabell eller med hjälp av en bärbar dator speciellt för detta ändamål, kan du hålla dig väl:
 • Vilka artiklar genom en kontant tillbaka främjande erbjuds gratis i butiken.
 • Vilka åtgärder du deltog.
 • Vilka produkter är redan betalt.

Villkor

Tänk, vilka är de möjliga särskilda villkor, såsom:
 • Artikeln måste ha en särskild PR-klistermärke.
 • Vänligen skicka streckkoden eller ange det på hemsidan.
 • Det är nödvändigt att innesluta kvitto, eller tills betalningen är runt för att hålla.
 • Vanligtvis finns det bara en produkt ska deklareras.
 • Huruvida frankering av utställningen, där stämpeln kommer att återbetalas om så är nödvändigt.
 • Den period då posten måste köpas.
 • Den period under vilken du kan deklarera objektet med tillverkaren eller dennes ombud.
 • Är det meningen att förklara produkten online, eller är det här inlägget?
 • Du kan behöva ladda kvittot.
 • Artikeln kan ha köpts vid en viss livsmedelskedja.

Att tänka alltför

Vänligen om du shoppa med en lista med artiklar där du kan ansluta pengar tillbaka kampanjer. Anteckna dem ändå, eller en kampanj klistermärke krävs och inom vilken tidsperiod och i vilken butik kan köpas. Därigenom Vänligen notera att du faktiskt har den rätta artikeln, där åtgärden gäller.
Om tillverkaren, ibland lite spelande är att folk köper en artikel och glömmer att fråga köpeskillingen tillbaka i tid. Om du slarvar med kvitton, då är det nödvändigt att lära sig, hålla intäkter pengarna tillbaka åtgärder direkt i plånboken. I själva verket är det bara pengar som du annars skulle kasta bort dina andra intäkter.

Fortfarande förklara samma dag

Det är ändå klokt, samma dag, företrädesvis omedelbart efter att sätta bort matvaror, produkten antingen på nätet eller per post att förklara omedelbart. Nästan alltid är det nödvändigt att ange ett checkkonto i stället för ett sparkonto.
Markera datum i tabellen eller bärbara dator och titta efter några veckor eller beloppet kredit faktiskt. Om du fyller i dina uppgifter tydligt, fortfarande kontrollerar dig allt lika och kontrollerar också om namnet på ditt bankkonto matchar namnet du anger, kommer det sällan gå fel. Ibland kan det ta ett tag, men beloppet är fortfarande krediteras. Bocka av din lista.

Håll ut!

Det är inte alltid så att du hittar artikeln direkt, om du går jakt i snabbköpet. Titta över en vecka senare igen. Vanligtvis är det inom några veckor eller att hitta. Det kan också vara så att du inte är en, utan två eller tre produkter av olika åtgärder möten under ett butiksbesök. Observera att du bör reglera artiklar separat, så de är på olika kvitton. Detta är nödvändigt för att deklarera.

De artiklar som du kan ta emot

De mest skilda objekt som du kan få gratis här: toalettpapper till mejeri, juice, tvättmedel, godis, schampo, kex, tandkräm och saft. Med pengarna tillbaka åtgärder kan på ett år frigöra en vagn full med matvaror handla tillsammans. Således Ärenden en verksamhet som sparar pengar!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha