Med papuaner genom regnskogen

Vandring genom regnskogen är ingen lätt uppgift. Höjder har inte användbart om du korsar en flod genom att gå över en trädstam. Branta, hala backar ska styras, men akta dig för taggarna på grenarna som vi klamrar sig fast. Ibland behöver simma i en flod blöt för att fortsätta resan. Och du måste våga sova bland insekter i en hemmabyggda hut.

Innehåll:

  • Svårt att gå area
  • Floder
  • Bara fötter
  • Klättra
  • Machete
  • Svin
  • Emu
  • Sömn
  • Hemtrevnad

Svårt att gå area

Nya Guinea är nästan helt täckt med tät regnskog. Det är en ö som är relativt ung. Därför finns det många branta kullar och berg. Det är en av de blötaste platserna i världen. Det årligen mellan 2 meter och 6 meter regn. I bergen är ca 6 meter och de nedre partierna regna två meter per år. Som jämförelse faller årligen i Nederländerna mellan 70 och 85 centimeter per år.

Floder

Regnskogen är en våt miljö. Hela Nya Guinea krängnings floder gör korsar djungeln är ännu svårare. Ibland floden är fordable. Andra gånger måste man hålla fast vid stenar för att gå längs vilda vatten.

Bara fötter

Ytan är slät och hal. Papua ?? s promenad barfota genom djungeln. Detta ger dig extra grepp eftersom med skor, trots att stövlar, glider snabbt över den mjuka leran skiktet. Det måste finnas en hel del klättring. Floderna är omgivna av branta sluttningar. I allmänhet, prova så mycket som möjligt för att följa floden. Det är lättare sikt. Floderna här svänga så våldsamt att man ibland måste korsa en flod för att komma till sin destination. Detta sätt, du ibland tre eller fyra gånger för att korsa samma flod. Det händer att floden plötsligt smalnar, lämnar ingen plats bland de branta sluttningarna att promenera längs. Då måste man klättra en vinkelrät hal is. .

Klättra

När klättring en sluttning, måste du hålla alla typer av rötter och grenar för att inte falla ner. Faran är att du tar tag i en gren som är full av törnen. En annan fara är att den gren som du plocka upp röta verkar omedelbart att ge dig gren raster.

Machete

Papua ?? s vidta alla möjliga saker med dem när de går in i djungeln. Förutom en machete att klara en bana, måste du också mat. Rice anses uppfylla den värsta hungern. Om möjligt denna måltid kompletteras med räkor som finns i floden, eller en fåglar i fångenskap eller bat. Fladdermöss med en lång pinne från ett tak på en grotta avsky i stället för att skjuta dem. Skjutvapen är förbjudna. Det är därför bara sköt med luftgevär eller pil och båge. Många Papua ?? s användnings bågar och pilar för att fånga en fågel. Det är förbjudet att fånga vackra fåglar att ställa upp, eftersom fåglar i paradiset. På bilden kan du se en fågel av paradiset, av vilka det finns 50 arter som finns nästan uteslutande i Nya Guinea.

Svin

I skogen också kör svin. Det anses vara en part när man fångar något. Vissa stammar kan fånga svin med bara händer. Det händer inte ofta, eftersom svinen precis som djur ?? ?? i byar gå runt. Det är i djungeln är inte alltid möjligt att äta en stor måltid. Som ett mellanmål du äter en tallrik vitt ris och mer. Gör i djungeln av Papua ?? s ibland kaffe på sitt ris det, för att ge mer smak.

Emu

Ett annat djur som du hittar i djungeln i Papua är cassowary. Detta är en fågel som kan vara 1,60 meter och 1,50 meter höjdhopp. Benen är mycket starka och kan orsaka ett dödligt slag. Där har ni att gå omkring med en stor rosett.

Sömn

Om resan varar längre än en dag, måste man sova i djungeln. Utspridda i området är husen som gjorts för att övernatta. Dessa bör repareras om och om igen som om de är ett par veckor, använd inte växtligheten åter tar över. Stolparna är införda i marken. Tvärstyckena måste stödja taket är bundna med strängar av bark. Som tak användes en stora blad. Inom en timme är ett skydd mot regnet gjort.

Hemtrevnad

Vatten som har behövts för matlagning ris eller te avlägsnas från floden. Vattnet är så rent och klart att du kan dricka unboiled på det. Det simmar en hel del fisk i floden, och som Papua syftar väl, strängar han tillsammans som en fisk på sin machete. Det är också viktigt att få en flaska whisky för umgänge. Ta sedan Papua ?? oss ta en ukulele och sjöng sånger hela natten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha