Med nattåget till Schiphol

Pål Hägglund December 27, 2015 Auto 8 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Att resa med nattåget till Schiphol: Det kan. ?? På morgonen flyga klockan fem? Eller fyra timmar? Detta innebär att föräldrar, vänner eller familj bör vara mycket tidigt från sin säng. Ett annat alternativ är att ta en dyr taxi eller parkering på dyra parkeringsplatser med mycket släpa resväskor. Som bor i östra delen av landet, men kan nu ta tåget till Schiphol. Allt om nattåget till Schiphol.

Nattåget från Enschede till Schiphol

Nattåget från Enschede till Schiphol säkerställer att människor med konstiga flygtid ändå bara för att resa från östra delen av landet med kollektivtrafik till flygplatsen.
  • Sedan juni 2009 ett tåg avgår varje kväll från Enschede till Schiphol.
  • Medan tåget tar plats Hengelo, Almelo, Deventer, Apeldoorn och Amersfoort på.
  • Tåget går från Måndag, 29 Juni till lördag 29 augusti.
  • Varje tåg rymmer 300 passagerare.
  • Den särskilda koppling som för övrigt är nu fortfarande i test form körs sex dagar per vecka, men inte på natten mellan söndag till måndag.
  • Det finns inget extra att betala ?? s för tåget, de vanliga tågbiljetter på tåget är giltiga.
  • Vem ?? kväll på 01:00, gå ut i Enschede kan vara säker på att få upp 3:15 på stationen Schiphol. Med några minuters promenad är passageraren sedan komma till incheckningsdiskar.
  • Tåget lämnar hemmet sex dagar i veckan på 03:30, så att passagerare som har just återvänt från semestern, men på natten ?? länder med kollektivtrafiken kan gå hem. Vid 5:47, personen i fråga igen vid stationen i Enschede, utom naturligtvis finns det förseningar.
  • En biljett för en enkel biljett från Enschede till Schiphol tar resenären till andra klassens 23.20 euro. Vem har en rabattkort, kommer att betala 13,90 euro.
  • Första klass resor för hela projektet kommer att kosta 39,40 euro och 23,60 euro rabatt.

Du kan också ansluta från norr till Schiphol

Tåget enligt NS är en stor framgång och gör organisationen kommer också att titta på om det finns inte så ?? s förbindelse måste komma från den norra delen av landet. Visningar nu eller nästa år kan också lämna ett nattåg från Groningen och Leeuwarden. Båda tågen kan sedan kopplas i Zwolle. I Amersfoort, så finns det anslutningen från Enschede i, så att man kan träna sin helhet genom flygplatsen.

Bara köpa biljetter på stationen

Planen var från början snarare att sälja tågbiljetter via resebyrån. Detta visade sig vara alltför komplicerat, så det är bara möjligt att köpa en biljett på stationen. Resebyråerna i öst där tåget gjorde dock, reklam material, ger resenärerna medvetna om den speciella föreningen. Ja verkligen olyckligt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Ammon Brahe
  Like 3   Dislike 2

Synd nattåget körs endast från 29 juni. Före detta datum går över den "grå vågen" på semester och tåget skulle vara en lösning för det. Denna kategori inte resa som s "nattetid med bil.

Ramon Högberg
  Like 2   Dislike 0

Ja, men du bör ändå kvar även vid stationen för att komma ?? Och om du gillar vi lever i Rotterdam, kan du inte parkera din bil i omedelbar närhet av parkering station, kör spårvagn på natten och på cykeln är en resväska inte ?? Så du bör ändå ta en taxi som var mycket dyra. Kan du bättre ta en taxi Schiphol, kommer du bara betalar för vad du får från din dörr kom till avgångshallen, trevligt och enkelt!

Lizett Jönsson
  Like 1   Dislike 2

Med nattåget till Schiphol kan är ett bra initiativ av NS. Nämnda fördelarna med sådana en över natten resa möjligheter bör också vara för resenärer från södra delen av landet. Planeras också att tillhandahålla sådana möjligheter från södra delen av landet? T.ex. Från Maastricht, Roermond, Venlo, Eindhoven. Liknande reaktion

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha