Med barn till museet

Brian Backstrom Februari 27, 2016 Miscellanea 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med barn till museet är inte alltid självklart, men kan vara mycket roligt. I Nederländerna, ett antal museer som är väl utrustade för barn, en annan har en separat del eller organisera särskilda aktiviteter eller turer för barn. Hur man förbereder ditt barn för ett museibesök och där du ska alla ha i åtanke när du går till ett museum med barn?

Barn och museer

I Nederländerna, för att finna fler och fler museer som är väl inredda för att besöka med dina barn. Dessutom har ett växande antal museer som organiserar sådana turer och aktiviteter speciellt för barn.

Hur man förbereder ditt barn för ett museibesök?

I ett museum, olika regler och det kan därför vara bra att förbereda ditt barn till ett museibesök. Denna beredning kommer att bero på ålder och museet där du går. Det finns museer där du kan sitta på. Det finns också museer där du kan ingenstans att sitta. Berätta ditt barn om det och varför.
?? Miffy på galleriet ?? Dick Bruna berättar historien om Miffy i ett museum. Till detta häfte tillsammans genom Kan du visa vad ditt barn kan förvänta sig något.

Vad bör man tänka?

Om du tar barnen till ett museum gör detta besök kommer att vara kortare än vanligt. Barn har helt enkelt en kortare uppmärksamhet span. Särskilt i museer där de har till tå linjen och får ingenstans att sitta, är det ibland svårt att hålla igång. Små barn är helt enkelt ställa mycket erfarenhet och har en önskan att göra något och flytta. Så håll ?? besök kort. Titta bara på några bilder ?? s och berätta något om det. Gå tillsammans runt en staty och förundran. Fråga dig själv vad den representerar något tillsammans och om du gillar det.
För lite äldre barn är ofta häften med särskilda uppgifter och frågor. Detta kan bidra till att fokusera lite längre och hålla fokus. Barn är helt enkelt väldigt nyfikna och allmänt lösa förtjust i frågor och räkna ut saker.
 • Så förbereda sig väl för och titta i förväg på hemsidan om möjligheterna.
 • Berätta ditt barn att det är troligt i kö för att vänta tills du kan komma in. Då igen kan du behöva köa för garderoben.
 • Vissa museer du måste vara väldigt tyst.
 • Berätta ditt barn att det är okej för dig att stanna
 • Hoppa kissa. Som hindrar dig tio minuter senare behöva leta efter en toalett.
 • Ett besök på restaurang eller ett café i mellan och sedan gör museibesök ännu mer speciell och kan också se till att besöket kan ta lite längre tid eftersom ny energi är att se en eller två saker.
 • Har låga förväntningar. Särskilt med yngre barn det snabbt.
 • Hitta ett museum / utställning från som passar i en värld av ditt barn.
 • Få tillräckligt att äta och dricka.
 • Glöm inte blöjor / reservdelar kläder / avvänjning / flaskor etc. för tots

Särskilda museer för barn

Medan följande museer också roligt och intressant för vuxna, följande museer är alla mycket lämplig att gå med småbarn.
 • Järnvägsmuseet i Utrecht
 • Dick Bruna huset i Utrecht
 • Aviation nöjespark Aviodrome i Lelystad

Museumjaarkaart för barn

Med en museikortet har du tillgång till nästan 400 museer i Nederländerna. Kortet kostar E 25, - för barn upp till 18 år. Det är definitivt värt ett övervägande att köpa denna om du regelbundet med ditt barn vill gå till ett museum. Kortet gör det enkelt att regelbundet få ett kort besök.
Dessutom i Nederländerna ett antal slott som du kan besöka gratis med museikortet som Muiderslot i Muiden slott i Hoensbroek Hoensbroek.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha