Maya dag undertecknar Ix: White Mage

Tzolkin, dagen räkningen av Maya, är för 20 dagars tecken på att i 13 olika former av energi kommer fram. Detta resulterar i ett år med 260 dagar eller nio månader. Den fjortonde dagen symboliseras av vita mage, tjugo dagar senare, i dag undertecknar igen diskuteras, etc. Denna skylt står för transformation, integritet och ett öppet hjärta. Inte bara är symboliserade olika dagar med en dag märke, också vara tidsperioder av 13 dagar, symboliserade av en dag tecken. Varje karaktär får en sväng. I Tzolkin är den period av den vita Magier som en andra tidsperiod i början av året. De första tretton dagar är över och på dag fjorton startar en ny tid. Det första steget hade energin av den röda draken: inkarnation, näring, ursprungligt energi. Denna nästa omvandlingsperiod visar hur materialet kan överträffas, och omvandlas till mer subtil energi. Integritet är ett centralt värde här.

Fri från de begränsningar i tid och rum

Magikern känner inga gränser, inte i tid, inte i materien. Han kan krypa som en jaguar genom olika dimensioner. Det kan ta flera former. Denna makt han har upptäckt inom sig själv. Alltid annorlunda, alltid själv. I sin vishet, ser han förgänglighet av materia och fenomen. Huvud och hjärta är anslutna, detta är hans intelligens. Han känner ingen rädsla.

Skapa former

Trollkarlen är befälhavaren på illusionen. När den andra går förlorad i form och hans engagemang för det, är trollkarlen väl medveten om att formerna är övergående. Just därför att den inte är ansluten, är han fri att skapa. Hans kreativa kraften i skapelsen, dock inte använda det för eget intresse, men för den bredare intresse. Live från hjärtat magikern vet vad som krävs i sin omgivning, och här är hans högre syfte. Magikern skapar prototyper. I sinnet, från hjärtat, magikern vet hur man skapar immateriella former. Dessa bildar ett kraftfält, som sedan kan förverkligas. Detta kan hända rally i betong materia, men det är oftast inte nödvändigt. Former av sinne och hjärta, medvetandeformer, energi vågor och linjer utgår guiden. Trollkarlen är således barnmorska födelse medvetandet. Han står vid korsningen av vägarna i det stora livets väv.

Rött, vitt, blått och gult, Den stora bilden

Tzolkin, dessa fyra grundfärgerna. Red börjar vita kostymer, och ändrar vid behov omvandlar blå och gula manifesteras i mognad. The White Magician är en del av den fjärde färgserien som börjar med den röda Skywalker som 13 dagars märke, sedan så den vita mage 14th dag undertecknar, följt av Blue Eagle, och slutligen den gula krigare som 16 dagars märke 20. Betydelsen av detta fjärde gruppen är en social, särskilt Blue Eagle är inriktad på att detta, med dess stora drag. Enligt dynamiken i den röda tecknet på Skywalker in i utrymmet och förmågan att ta upp plats i rampljuset. Fyrarna göras. Det krävs mod att kliva utanför säkerhet bekanta begränsade omständigheter. Individen kan höja sig över sig själva. Den röda färgen symboliserar enhet för innovation, mod och självsäkerhet. Den vita färgen har en mer återhållsam dynamik, det är att betänketid och visdom som uppstår ur detta. Den blå färgen passar väst och skymningen, när man ser det gjort. Blått är den energi som den nödvändiga omställningen medför, tillväxt och utveckling kan bara ske om det finns transformation, gamla former inte längre räcker. Den gula färgen på blomman visar hur en ny form har uppstått, som redan överträffar det tidigare. Således Man söker utrymme under energin i röda Skywalker. Under inflytande av den vita guiden, han följer sitt hjärta och vet hur man övervinna begränsningar. Med kraften i Blue Eagle han ser helheten, ser han vad som krävs, kan hitta rätt program och omvandlar vid behov. Gul Warrior är fullt utrustad för resan av uppvaknande, är han modig, intelligent och beslutsam. Det mänskliga samhället har blivit möjligt, samarbeta i gemensamma form. Människan är en medveten varelse som vet en del av en mycket större helhet.

Den vita magikern helare, präst, shaman

Healern
Om oenighet har uppstått, kan sjukdomen uppstå. Magikern söker orsaken till disharmoni och återställa balansen. Sålunda sker läkning.
Prästen
The White Magician är prästen. Han har funktionen att medla mellan vanliga dödliga och högre. Han är översättaren. Han vet hur man gör kontakt med intentionerna i högre.
Shamanen
Med hjälp av ljud, ritualer, sin kunskap om de krafter som bestämmer vår verklighet får shamanen kan ställa in med kosmiska krafter och detta närmare. Han kan se i framtiden och det förflutna, han kan se vad som är långt borta, eller en annan dimension. Han kan materialisera och dematerialisera.

The Magician i vårt

Även om vi inte är födda på en dag som denna dag undertecknar som en symbol, men vi har alla en trollkarl i oss. Eftersom vi är mindre identifierad med materialet och är medvetna om att verkligheten är bredare än den kända fysiska världen, märker vi till exempel finna att uppenbara tillfälligheter i vår väg. Vi är mer i samklang med vår hjärta till omvärlden och dess inflytande. Saker går fel. Coincidence måste berätta något. Om du håller ögonen öppna för det underbara av vår omgivande universum, blir livet bara bättre. Vårt utseende är ren och det goda i livet kan nå oss. Vi måste göra något annat än att vara öppen och att acceptera verkligheten som är.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha