Mathijs Vrieze: den nya Sonja Bakker?

Birta Forsberg Februari 27, 2016 Hälsa 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nu Sonja Bakker välja en period av lugn i sitt liv, är det dags för en ny diet guru. TV-programmet NL Edition levereras med tre nya dietmetoder i ?? Vem kommer att bli den nya Sonja Bakker ??, men det är kanske Mathijs Vrieze som holländarna att återfå hälsosam mat? Vem är denna nya ?? Sonja ???

Vinna kilo ?? s

Med en gedigen matlagning skola i fickan, Mathijs Vrieze började sin karriär inom ett antal bästa restaurangerna i Nederländerna. Han föll till sin enhet och entusiasm. Mathijs hade också för att bekämpa övervikt ?? s oro. Trots att han redan hade fått en hel del kunskap om hälsosamma livsmedel, var hans diet en fullständig katastrof. Med en ny viktminskning metod han övervann kilo ?? s och han föll totalt 30 kilo på tre år. En stor bedrift, men vad var formeln? Färre kalorier mat, god och hälsosam matlagning, motion och stanna motiverade. Det verkar enkelt, men många människor saknar motivation. Därför Mathijs bildat sin egen erfarenhet i sin första bok ?? God mat friskare och gå ner i vikt ??. Med ?? Mathijs Vrieze viktminskning metod ?? du kan vara ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt om två kilo per månad. Med hjälp av olika motiverande tips, är det lättare att hålla full.

God och hälsosam mat

Att god mat kan också vara mycket hälsosamt, Mathijs Vrieze visade redan i sin kost för hälsosamma recept och kokböcker, tidskrifter och veckotidningar. För Sonja Bakker, har han skrivit recept. Han skriver inget strikt diet, men hjälper människor på ett positivt sätt att ändra sina matvanor. Hälsosam kost betyder inte passionen försvinner in i köket. Hans överraskande recept är ett andrum i de olika existerande dietmetoder. Även likheten med Sonja Bakker är säker på att lägga märke till. I sin bok ?? God mat sund och bantar ?? bygger på 16 olika meny vecka ?? s och mer än 100 recept för ett hälsosammare livsstil beaktas. Fast meny ?? s arbete, var det för att se till framgången av Sonja Bakker. Cookbook har också blivit en kookDVD ?? ?? dök upp. Vrieze kallar sin metod ingen medveten diet. "Dieter gör alltid avstå. Jag valde kalorirestriktion. Du falla av långsammare, men det är bättre att hålla på. "

Den nya Sonja

I början av 2008 Mathijs presenterade sin nya diet metod God mat och gå ner i vikt friskare.
Den första tryckningen av 50.000 exemplar sålde slut snabbt. Sommaren 2008 presenterade han programmet ?? Mat & Dating ??, efter en serie av biologisk tillagningsprogram ?? ren smak ?? följt RTL4. Vecko Matthijs fyller sin egen sida i Metro gratis dagstidning med alla riktlinjer för en hälsosam livsstil. För Tefal har han skrivit en särskild receptbok, som tillhör en produktserie som främjar sunda kostvanor. Han är också den permanenta kocken av programmet RTL idag ?? ??. En imponerande lista som någonsin gav mer ryktbarhet hans personen i Nederländerna.

Andra viktminskning bok

I mars 2009, en andra bantning kokbok, Delicious och hälsosam matlagning med Matthew. Det är en diet bok blev, fylld med hälsosamma recept, workshops, bantning tips och eetweetjes. Denna bok är en framgång och är nu den fjärde upplagan säljs. Entusiasmen är där från layouten ser glad. Likheten med Jamie Oliver är slående. Speciellt bilden ?? si boken starkt likna honom.
Hälsosam livsstil kan mycket lätt och är särskilt delikat. Det är överraskande val i de olika menyerna kompositioner genom ?? Jamie Oliver Alkmaar ?? bevisas. Ett smart sätt att indrag på diet marknaden. Ingen Sonja, inte Oliver, men en attraktiv mix. Härifrån är det nu Mathijs ?? frysa ?? vi kan tänka på!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha