Maten att bekämpa cancer

Ingvor Naslund Februari 27, 2016 Hälsa 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Näringslära erbjuder en av de stora förhoppningar när det gäller kampen mot cancer, och en kvinna, följa förslagen är att ha en aktiv roll i sin egen hälsa. Den goda nyheten är att forskning har bekräftat, i tid, att vissa livsmedel fungerar som utmärkta källor av naturliga förebyggande medicin.

En av de mest kraftfulla verktyg för att förhindra bröstcancer är vad du skriver in i din kropp. Nedan hittar du en mini-lista fyra livsmedel och näringsämnen som hjälper dina bröst hålla sig frisk. Det är viktigt att förlita sig på en matplan realistisk och prisvärd; säkerhet är viktigt, men det måste ske på ett intelligent sätt, så att den kan passa in i vår livsstil, engagerade och glada.

1. Fiber

Studier fortsätter att bekräfta att det finns en koppling mellan fiber och minska förekomsten av bröstcancer. Forskarna fann att både lösliga och olösliga fibrer, minskar risken för bröstcancer, särskilt hos kvinnor som konsumerar mer än 30 gram per dag. Hur? Olösliga fibrer fästa sig att frigöra östrogen som finns i tarmen, och ta bort dem med honom. På så sätt så fibrerna bidrar också till din kropp från fria resor östrogen, även ansvarig för viktökning. Om mindre östrogen absorberas, kommer du att bli utsatt för mindre östrogen, så risken för bröstcancer minskar. Oavsett om du försöker gå ner i vikt eller slåss bröstcancer, behöver du 35 gram fibrer per dag.

Eftersom 35 gram? Resultaten från ett flertal studier tyder på att kvinnor som har ätit minst 30 gram fibrer per dag har minskat avsevärt risken att smittas av bröstcancer. Samma resultat, jämfört med kvinnor som konsumerade 25 gram fibrer per dag, minskade med 2%; skäl nog, därför att äta minst 30 per dag!

Här är ett recept för att ta fibrer:

Havre superenergetica


1 kopp havregryn
1 msk Chia frön vita
Bär eller äpplen tärnade
Kanel

2. Omega-3

Omega-3 är också kända som essentiella fettsyror - viktiga, eftersom kroppen inte producerar dem. Du kan bara få essentiella fettsyror från mat som fisk, frön, nötter och oljor. I vilket fall som helst, är en annan grupp av essentiella fettsyror få lite uppmärksamhet på sistone, och det verkar kunna motverka effekterna av Omega-3. De är i själva verket de essentiella fettsyrorna omega-6, som i den mån de är nödvändiga, är också överallt; eftersom vår kost det är för rik. Tyvärr, i själva verket mer omega-6 antar, mindre omega-3 Sug. Även om det är mycket viktigt att fokusera på livsmedel som är rika på omega-3, är det också bra att begränsa - inte eliminera, bara begränsa - till ett belopp av livsmedel rika på omega-6 som du hyra.

Varför behöver vi Omega-3? Olika studier tyder på att omega-3 kan förbättra ditt totala välbefinnande, och de är särskilt viktiga för hälsan hos dina bröst. En orsak är det faktum att omega-3 minskar inflammation, ett tillstånd som skapar skador på frisk vävnad och uppmuntrar cellerna - såsom de av cancer - sjuka att växa. Omega-6, å andra sidan, är kända för att mata exakt inflammation.

Det bästa sättet att öka deras nivåer av omega-3 i blodet, försöker ta över den så kallade fet fisk eller blå. Men fisk är inte den enda källan till omega-3; veganer och de som inte äter fisk, har framför sig ett antal alternativ såsom vita Chia frön, linfrön och valnötter.

Det är viktigt att veta att det finns mer än en typ av omega-3, och fisken innehåller dessa slags effektivare och kunna skydda din hälsa till fullo. Tänk på att det alltid är bättre att föredra mat integrator, och se till att äta fisk minst 3-4 gånger i veckan!

Detta kan vara en enkel lösning intag av Omega-3:

1. När du går ut för att äta, beställa fisk. Enkelt!
2. Koka fisk minst en gång i veckan. Inte mycket, eller hur?
3. Köp fisk burkar.

Fylla på tonfisk låg kvicksilver eller vild lax. Denna lösning inkluderar två måltider och tilltugg, och med bara 5 minuters förberedelse!

3. korsblommiga grönsaker

De korsblommiga grönsaker som ruccola, broccoli, vitkål, blomkål, brysselkål, bok choy och grönkål, är rika på sulforaphane - en stor phytochemical föreningar som bidrar till att förhindra cancer. Nyligen genomförda studier av Linus Pauling Institute, som stöds av National Cancer amerikanska, tyder på att sulforaphane är faktiskt kan träffa cancerceller medan normala celler oskadda och friska.

Som ni kan hamstrade? Här är en lista över grönsaker kämpa cancer mer kraftfull.

Raket

- När det gäller sallader, är raketen säkert den rikaste av sulforaphane.
- Det är lätt, även på restaurang, så välj det!

Blomställning av broccoli

- En sked av blomställningar innehåller mer sulforaphane än 370 gram broccoli!
- Det kan enkelt läggas till sallader och smörgåsar är också perfekt och pasta.

Vattenkrasse

- Det har visat sig kunna hämma utvecklingen av cancerceller
- Det är ett naturligt vätskedrivande
- För att maximera nyttan, en handfull är den idealiska partiet.
- Den vattenkrasse är så gott som kalorifritt! En kopp innehåller endast fyra.

Om marknaden eller stormarknad inte kan hitta vattenkrasse eller blomställningar av broccoli, strips också rödkål kan vara bra; rödkål är ett annat kraftfullt sätt att göra din enkel sallad uppladdnings av skyddande element för din kropp.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha