Massage: Viktiga massage regler

För att säkerställa att det är direkt bra på massera, bör du följa några grundläggande regler. Du bör känna till hur man använder händerna samtidigt massera platsen väl.

Massera alltid i rytm

Vilken massage är riktigt bra, sakkunnigt tillämpade handtag och ett harmoniskt flöde av händerna som följer kroppen linjen, smidigt och i en jämn rytm. De som mass får en angenäm känsla av att han kan överlämna sig till händerna.
Nervändarna i huden reagerar mycket känsligt på alla oegentligheter kontakten, även på mjuk övergång utan ryck eller alltför snabba och kaotiska utförda handtag. Sedan finns utfärdas ett incitament att snabbt upphäva den avsedda avslappnande effekt, eftersom musklerna spända och den person som masseras med chock andningen.
Prova några Smooth Moves på din egen kropp så att du känner hur det är rörande.

Alltid bo kontakten

Den person som mass finner det trevlig och avkopplande händerna är alltid i kontakt med huden. Vänligen sätta händerna i en steg bort, om du avslutar en strijking och vill påbörja nästa. Om du byter teknik, måste du ha en hand på huden där du senast mass medan den andra i den icke-mass delen kommer.
Efter några sekunder, kan du ta den andra sidan också till det nya avsnittet. Att gå från järn till knåda, först börjar med en hand och sedan den andra kommer med det.

Alltid bara musklerna

Det är viktigt när massera, att endast de massera muskler och ben är inte! Detta är obehagligt.
Försiktigt över benen tillbaka och sätta lite mer press på dina händer om du är där under. Ryggraden är ett känsligt område, som inte heller bör masseras. Endast musklerna på båda sidor kan masseras.

Alltid mot hjärtat

En omfattande massage aktiverar blodcirkulationen och lymfa. På grund av trycket av händerna, både blodflödet och lymfstroom starkt spänd, eftersom huden, muskler och andra organ är försedda med små vener och artärer. Under en massage separata celler i respektive del av kroppen genom trycket från händerna, vävnadshormoner. Dessa hormoner ger signalen till blodkärlen att öppna upp och få blodet flyter. Till exempel är huden matas med ytterligare syre och näringsämnen. Dock är denna funktion endast optimal om också eliminering av avfall är bra. Blodet måste därför också släppas ut igen. Detta hände även under en massage, dränering blodflödet accelereras genom venerna.
En viktig förutsättning för allt detta är den korrekta inriktningen av massagen: I riktning mot hjärtat. Masseras nedåt, i riktningen för fötter eller händer emellertid blodflödet förbättras, men utmatningen av blodet inte amplifieras.
Vad grepp du använder eller vad du masserar, alltid massera mot hjärtat. Upstream behöver alltid mer tryck och nedåt är masseras med ett lätt tryck.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Varför kommer inte min massör massera mot hjärtat? Han massage min tillbaka från topp till botten längs ryggraden ordentligt. Jag känner varje gång mycket trött och slö dagar efter sin masage! Är det för att jag har så mycket spänning? eller för att han inte massert mot hjärtat? harriet 07

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha