Mary-Kate och Ashley Olsen, en biografi

Luca Bengtsson Februari 28, 2016 Underhållning 111 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mary-Kate och Ashley Olsen är två amerikanska skådespelerskor som har blivit känd genom sina roller i amerikanska komediserien Full House ?? ??. Hon spelade också i flera tv-serier och filmer. De har sina egna produktionsbolag och de har fört olika kläder linjer på marknaden.

Mary-Kate Olsen och Ashley Fuller Olsen

Mary-Kate Olsen och Ashley Fuller Olsen föddes den 13 juni 1986 i Sherman Oaks, Kalifornien. Tvillingarna göra det igen som en stjärnbilden Tvillingarna. Ashley föddes två minuter innan Mary-Kate och är därför något äldre.

Familj

Deras föräldrar är David Olsen och Jarnette Fuller. Mary-Kate och Ashley har ett antal syskon. Trent Olsen är deras äldre bror och deras lillasyster Elizabeth Olsen. Dessutom har de en halvsyster Taylor Olsen och en halvbror Jake Olsen från andra äktenskap sin far McKenzie Olsen.

?? Full House ??


Ashley Tvärtemot vad många tror är Mary-Kate och Ashley tvåäggstvillingar. Men de verkade som baby ?? är så lika att de är tillsammans, den roll som Michelle Tanner i US situationskomedi Full House ?? ?? fick. Enligt lag är barn tillåts bara några timmar per dag om de är en del av en tv-serie. Tvillingar som därför spelar en roll med stor fördel, eftersom speltiden kan delas mellan dem.
Lyckligtvis, Mary-Kate och Ashley var åren liknar varandra och har i alla åtta säsonger av ?? Full House ?? tillsammans spelat rollen av Michelle Tanner. De började som ett barn ?? s nio månader, och de var åtta år gammal, när serien slutade. De är, så att säga för kameran ?? s vuxit upp. Även om de spelade en roll, skaparna av serien ändå se till att de var båda på samma gång ser i några episoder.

Filmer, TV-serie och merchandising

?? Full House ?? stoppas, men systrarna inte faller in i ett svart hål. De var genom sin tolkning av rollen som Michelle Tanner blivit så populära att de redan under Full House ?? ?? perioden har huvudrollen i sin första film ?? ?? Till farmor hus går vi ??. Den här gången måste dela en roll, men de båda spelade en ledande roll. Det inte bo på detta en film, följde många andra filmer och tv-serier för Mary-Kate och Ashley. Dessutom fanns det varuexponering. Inte bara video och DVD ?? s ?? s, men också böcker, videospel, dockor, affischer, parfymer, smink och kläder flög över disk. Allt på grund av sin egen produktion ?? ?? Dual Star Entertainment Group, som grundades 1993.

Kläder linjer


Mary-Kate Mary-Kate och Ashley har alltid varit intresserad av mode. Deras första kläder var därför oundvikligt. Detta riktar sig till barn i åldrarna fyra till fjorton år och såldes i den berömda amerikanska varuhuset Wal-Mart ?? ??. År 2007, Mary-Kate och Ashley kom upp med sin egen etikett The Row ?? ??. Samma år kläder ?? ?? Elizabeth & James, uppkallad efter sin bror James Trent Olsen och syster Elizabeth Chase Olsen marknadsföras. Den släpptes 2008 ?? Influence bok ?? ge sin kärlek till mode igen.

Fakta

År 2004 var Mary-Kate och Ashley frågade ?? ?? Saturday Night Live, en populär amerikansk komedishow att presentera. De kände sig så hedrad att hon även deras prom, en viktig amerikansk prom som föll av en slump på samma natt, ville missa det. Samma år, Mary-Kate, strax efter sin 18-årsdag, medgav till en klinik där hon behandlades i sex veckor på grund av en ätstörning. Efter gymnasiet är Mary-Kate och Ashley att studera vid New York University, varefter hon igen ganska snabbt helt fokusera på sin produktion och kläder linjer. Mary-Kate har sedan dess visat hennes skådespelar föreställningar i flera filmer och tv-serier.

Differ

Eftersom de inte är identiska tvillingar, har det alltid funnits vissa skillnader, förutom sina karaktärer, mellan systrar. Ashley är något större än Mary-Kate och Ashley är högerhänt, medan Mary-Kate är vänsterhänt. Skillnaderna i utseende skulle bli allt tydligare när de blev äldre.

Tv


Video-serien


Filmer


Filmer och TV

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha