Marknadsföring för gästfrihet: ju fler kunder talar?

Antalet nystartade företag inom besöksnäringen har under flera år kapitalt låga och de som framhärdar modigt, ibland se skogen för alla träd. Strängare kontroller av säkerhet, att kunder som bott bort från rökförbudet och en generellt sämre bild av sektorn resulterat i många cateringföretag för färre besökare och en nedgång i försäljningen. Det kommer alltid catering företag kör mycket väl och andra där det verkar att köra mindre smidigt, men följande tips kan redan hjälpa till att bygga upp en kundkrets och högre finansiella reserver.

Håll det nära hemmet

Om man skulle rita en cirkel vars centrum är platsen för hans eller hennes fall, skulle den försvinna från alla kunder utanför ett avstånd av fem kilometer har endast en begränsad effekt på försäljningen. Forskning har visat att 80% av restaurang försäljning, oavsett om det är ett unikt koncept eller en stor kedja, kommer från besökare inom en radie av fem kilometer. Så det är viktigt att få så många som möjligt i denna omedelbara närhet att prata med när du behöver för att bygga investera i marknadsföring och varumärkeskännedom. Så sluta placera annonser i glansiga tidningar som distribueras till fylla väntrum i större städer, men kontrollera första lokalt och bland sina egna kunder varje sammanslutning eller klubb anordnar regelbundet något och letar efter en permanent partner.
Marknadsföringen myt att ju fler människor kan nås, desto fler kunder det lockar, fungerar inte för catering företag såsom restauranger och kaféer. Kampen för kunden som kommer av att umgås och lära känna chefen personligen begär det gata för gata, flerfamiljshus med block och besöka efter besöket vann.
Denna strategi för området marknadsföring börjar med att ställa följande frågor:
Vilka är kunderna?
Försöker vara där för att ta reda på vem kunder under varje tjänst, där de bor och arbetar. Att fylla blad är det perfekta verktyget för detta. När kunderna måste vara övertygad om att vidarebefordra dessa uppgifter, kan det göra en gratis kaffe mirakel. Skapa en databas för all denna information och ordna data i enlighet med överenskommen period, det totala antalet besökare och bosättning. Den information som du får från den, kan redan hjälpa riktade sökandet efter nya kunder för olika perioder. Till exempel när en kund från ett visst företag kommer regelbundet, en kort inledande föredrag ibland nog att få besöka företaget en gång och så att prisa sin egen restaurang med sina kollegor.
Som är potentiella partner i marknadsföringsaktiviteter?
Reklam Partners inkluderar lokala leverantörer, grupper eller butiker som kan anmodas att sätta ihop nya kunder genom "cross-promotion". Till exempel är det möjligt att erbjuda billigare biljetter till en lokal händelse och arrangörerna av händelsen kan ge ett kvitto efter showen som ger sina besökare möjlighet att få något i lokala cateringbranschen. Eller så kan du arbeta med en lokal klädaffär som i utbyte för befordran, naturligtvis, arbetskläder leveranser för personalen.
Vilka evenemang anordnas?
Flera samhällsaktiviteter är potentiella möjligheter i en ökad försäljning eller kan ordna för att bygga upp anspråksfulle. Parader, konserter, marknader, etc., är perfekta platser att placera ett stativ med en specialitet i restaurangen. Gå med i lokala handelskammaren och komma i tid på.
Lokala medier?
Finns det en lokal tidning eller tidskrift som informerar människor på en regelbunden basis vad som händer i ditt närområde? Fråga förlagen hur stor är deras omsättning och kolla in några tidigare upplagor för att se om den personliga målgrupp riktar sig till. Ge en tydlig annons tidlösa data så att erkännandet är lättare. När folk börjar prata om en ny eller befintlig verksamhet är ofta en återkommande observation som redan har sett annonsen, men det har inte varit. När du lättare att hitta information i ärendet diskuterats ovan, är en ny kund görs snabbt tack vare denna referens där du har något personligen att göra innan. Word of mouth är och kommer att förbli mycket viktiga i den lokala marknadsföringen.

Flexibilitet och sällskaplighet

Gäster som vill ha en känsla av att de inte bara i ett fall. På fester eller hemma hamna starta en hel del gäster samtal i köket och det är känslan av att en catering manager måste erbjuda sina kunder söker.
Personligt välkomnande
Hur många människor kommer och det kan man inte styra som manager, men hur "full" och fina ser ut som det. Stora öppna ytor och strikta regler om vem som ska sitta ner, inga exempel på hur du kan göra det mysigare. Man bör se till att de bästa och mest synliga områden första ockuperade. Detta kan vara de första gästerna att personligen träffa och leda dem till dessa platser. Detta innebär inte glömma att "god morgon, god eftermiddag och god kväll" de tre viktigaste orden i besöksnäringen regulator och ett leende gör underverk för resten av verksamheten.
Arrangemang
Försök att ordna saken med hjälp av permanenta eller rörliga paneler för att dela det tillgängliga utrymmet. Använd visuella aspekter såsom speglar, växter, målningar eller fotografier, gardiner eller ens artefakter att dela ett stort rum i flera fack. Användningen av dimbara ljus mellan ockuperade och lediga utrymmen är också ett tillfälle att se en sak ser fylligare.
Om utrymmet är tillräckligt stort sedan dess rörliga paneler definitivt värt att överväga att helt stänga vissa områden för privata aktörer.
Gästerna kommer sällan att märka att det finns små ändringar görs i en inre, oavsett orsak. De är där för roliga och bara vill dela en trevlig upplevelse med vänner eller familj. Och när operatören säkerställer att denna erfarenhet kan upplevas i komfort och i en trevlig, för deras personliga utrymme, sedan en avkastning på dessa kunder mycket troligt.
Det säkraste sättet att locka fler kunder är att återvända ofta för att låta befintliga kunder. Gästerna dock bara komma tillbaka eftersom de vill. Ju mer bekväm och välkomnande kunderna kan äta, desto snabbare de sannolikt kommer att komma tillbaka; med nya vänner, med andra familjemedlemmar .... Varje hörn, räknar varje utrymme.
(0)
(0)
Tidigare artikel Spara på gåvor
Nästa artikel Skriv ditt eget spel

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha