Mandarin skal te

Ingerun Ostrom April 24, 2016 Miscellanea 43 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mandarin är en citrusfrukt av orange färg och söt smak, hemma i Asien, regioner i Indien, Kina och grannländer med subtropiska och tropiska fuktiga. Tangerine är populärt känd för sin mag effekt, laxermedel, diuretika och öka den fysiska effektivitet. Och te tangerine skal, du vet? Barken Tangerine har många positiva hälsoegenskaper.

Egenskaperna och fördelarna med tangerine skal

  • Tangerine skal är rik på vitamin A, B1, B2, niacin, C-vitamin, kalcium och fosfor, och används för att göra sylt och gelé, och te.
  • En stor fördel med Tangerine skal är lägre kolesterol. Dessutom har fruktskal innehåller ett högt innehåll av antioxidanter, som hjälper kroppen att bekämpa sjukdomar, däribland cancer.
  • I traditionell kinesisk medicin, är mandarin skal används för att underlätta matsmältningen, lugnande magen, och balansera graden av socker i blodet, avgifta levern och lindra stress.
  • Också enligt den traditionella medicinen i Kina hjälper tangerine tea upprätthålla kroppstemperaturen, och åtföljs av ingefära och lavendel är en viktig allierad i tider då förkylningar och influensa är vanliga åkommor.
  • För att bistå i matsmältningen och dess vätskedrivande egenskaper, en del människor tror att näringsämnen från barken kan bidra till viktminskning.

Hur man konsumera mandarin skal?

Konsumtionen av frukt skal är uppbyggt genom att förbereda te. Kolla in följande recept:

Mandarin skal Dusch recept

För det första är det nödvändigt att dehydratisera skalen. Enkelt uttryckt skalen i en form och lämnar i solen för ett par dagar. Efter att spara skalen förseglade i kylskåpet. Skalen i kylskåp kan lagras under två till tre månader. För att framställa te, lägg skalen i kokande vatten och låt dra i 3 minuter. Efter denna period bara stam och ta te utan sockerhalt. Använd inte socker, honung och ingen sötningsmedel. Om du föredrar kall dryck, kan du sätta te i kylskåp och konsumera den senare som en förfriskning.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha