Making Getingar catcher

En geting catcher göra för trädgården kan vara mycket enkel. Även i huset finns flera möjligheter att fånga getingar och flugor. Det finns flera typer av getingar fällor för försäljning i butiken, men gör sig är det billigaste. Allt du behöver är en plastflaska och sax. Getingar kan hålla sig borta på olika sätt, med citron och kryddnejlika, men också med parasoller.

Wasp stoppare för hemmet

Till getingar och flugor för att hålla ut genom dörren kan du ta flera försiktighetsåtgärder. Den första är att hålla dörren stängd. Om det är varmt inte naturligt vill sitta med en stängd dörr. Det finns alltid möjlighet att installera en bra skärm dörr. En nackdel är att du hålla dörren öppen och nära skulle göra om du vill gå igenom. Ett insektsnät som är sammansatt av trådar eller strängar av tyget är sedan en lösning. Här kan du gå igenom.
När du har getingar eller flugor i huset kan du använda olika saker för att bli av med dem. Den gammaldags flugsmälla är en lösning. Men du själv bakom geting eller flyga in för att fånga honom. Det finns också klisterremsor till salu. Dessa hänga dig från taket och getingar och flugor hålla sig till det. En vidhäftande remsa är inte riktigt trevligt för interiörer. Det finns något uppfanns kan du fönster klistermärken på fönstret stick. Dessa särskilda klistermärken avger ett ämne som getingar och flugor dör.

Wasp catcher göra för trädgården

På terrassen eller i trädgården som du vill luta dig tillbaka med en drink och ett mellanmål utan getingar trakassera dig. Först, välj en bra plats i trädgården där getingen catcher kan stå eller hänga. Den bästa platsen är en vrå i trädgården kan finnas några barn eller andra personer. Med en bra geting catcher flyga många getingar runt. Det är inte en plats du vill sitta nära. Om det är möjligt, är geting catcher bäst på en solig plats i trädgården stå eller hänga.
Getingar Catchers kan du köpa färdiga i butiken. Du själv lite arbete längre. Genom en öppning på toppen av getingfälla kan du vara något sött i gjutning. Tjock söt sirap fungerar mycket bra för att locka getingar.
Du kan också helt enkelt skapa en geting catcher. Med lite material du började. Du har en tom plastflaska behövde en till två liter. Med sax du avbröt sin topp, cirka tio till femton centimeter från sockeln nertill. Nu kan du göra tjock söt sirap i flaskan. Sätt den skurna delen är på toppen av huvudet, skalade och din hemgjorda geting fälla är klar. Denna geting catcher kan stå ensam. Vill du hänga getingfälla du kan göra två små hål där en sträng att passera. Nu kan du hänga upp hemlagad geting fälla.

Getingar hålla borta

En geting fälla lockar getingar och flyger till. Det finns också sätt att hålla getingar. För att hålla bort getingar kan vara ett fat lägga några skivor citron. I citronskivor trycka några kryddnejlikor i. Ställ skålen på bordet där du sitter och det finns inga fler getingar runt.
Att hålla sig borta getingar dricka i ditt glas, kan du använda ett parasoll. Parasoll finns i olika storlekar till salu. Så du kan för varje typ av glas där hitta en. När du har gjort i ditt dricksglas, kan du placera en vikta parasoll ovanpå glaset. Nu är det svårt att getingar och flugor komma in i glaset.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha