Makeup: Hur man skapar en budget-strålande våren look?

Våren är här igen! Det innebär att alla dina glada små ögonskuggor, nagellack och glada örhängen väder kan dra ut ur garderoben. Bli av med dessa dystra höst och vinter toner. Välkommen våren makeup upje! Kanske detta är lättare sagt än gjort. Hur tycker du budgeten för den perfekta våren utseende utan att använda dyra makeup? Våren innebär förnyelse. Den kalla, hårda och dyster vinter återigen ersättas med lukten av färskt gräs, värmen från solen och doften av blommande hyacinter. Även din makeup förtjänar igen någon renovering. Läs några tips för din våren makeup här!

Ögonskugga

Istället för att använda en torr ögonskugga gång en ögonpenna i en färg; exempelvis silver. Essence långvarig ögonpenna är särskilt lämplig för användning som ögonskugga. Sminket är vad fetare att det stannar perfekt på dina ögon och blekning. För att ge dina ögon ett nytt utseende, kan du välja att välja en ljus ögonskugga i vitt, grädde eller blekgul. Detta kan tillämpas försiktigt med fingret på hela området ovanför globlinjen till din panna. Detta ger en fräsch blick!

Eyeliner

Eyeliner ser till att du får en kraftfull look. Den vattentäta flytande eyeliner Essence är en eyeliner med en fin applikator. Rita en rak linje kräver lite övning, men du har så behärskar. Applicera en tunn linje till strax ovanför basen av dina fransar och dra åt genom hela ögonlocket. Låt torka och inte blinka så svårt att undvika att skriva ut på huden nära globlinjen.
För det undre ögonlocket kan också använda den, men det är inte så lätt. Rekommenderat är den långvariga ögonpenna Essence i en valfri färg eller bara grundläggande svart. Denna eyeliner stannar hela dagen sittande.

Foundation

Essence stanna hela dagen 16H är en perfekt grund. Den praktiska pumpflaska, är grunden enkel att dosera. Denna stiftelse finns i olika färger så alltid en som passar dig. Det är en sammetslen stiftelse som är lätt att applicera på ditt ansikte p. Gnugga aldrig grund i men slå in den på din hud. Detta förhindrar ett utseende som du har en mask på. När du knackar på huden, får du en naturlig look.
För att skapa en matt look, kan du använda en puder efter applicering foundation. Använd den med en svamp för en smidig utseende.

Mascara

Använd en vattenfast mascara för att se till att den håller sig på plats och kan ta stryk. Det är också bra att välja en billig mascara; Det betyder inte nödvändigtvis att de dyrare mascara ?? s också leva upp till sina löften när det gäller skrymmande eller långa ögonfransar. Ta bara två eller tre lager mascara på ögonfransar och resultatet kommer att vara nästan samma.

Läppar

Dina läppar behöver inte ens ta itu med. En enkel läppglans eller ett skikt Labello möter också bra! Detta innebär att ditt utseende ljus och luftig.
En vacker makeup behöver inte vara dyrt! Lycka till!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha