Maastricht med barn

En stad att besöka med barn är oftast inte en lätt uppgift. Detta kan vara annorlunda! Är barnen gamla nog så kan du anförtror dem med sakkunnig vägledning de utforskar en oförglömlig dag medan du har frihet Maastricht. Men kanske du bara vill vara tillsammans med familjen att göra en dag av avontuurljik? Gå sedan på scen resa, ta ångtåget eller åka mountainbike genom Jeker dalen och besöka kratrar och mytiska torn.

Far Stray Tour

Som fann som barn inte älskar att gå vilse i en skyddad miljö? I grottorna är så spännande. Detta är en skattjakt för små grupper av barn i åldrarna 8 till 12 år, vilket leder till ändlösa mörka korridorer casematesna, en gammal underjordisk försvarssystem. På grundval av band kort måste du hitta din egen väg och även på väg att utföra ett antal kommandon som du kan få poäng. Bomber ger bonuspoäng ...

Krämig Smugglers Tour

Gränszoner hans Smuggler bon som vet ett barn! Vid gränsen till södra Limburg i Belgien är inte annorlunda. Längs floden Meuse, genom sanka ängar eller kryper genom branta sluttning skogar smugglare gjort sig. Du kan för en gångs skull följa i fotspåren av dessa plundrare och promenera genom de ökända smuggling områden förr!

Trap Järnvägs lunch

Vem har aldrig gjort en trappa resa? Då är det hög tid. Börja dagen på 10.00 redan trampa genom de vackra omgivningarna i East Maarland till Eijsden. Hitta en mysig terrass i den charmiga gamla kärnan av trappor lite längre, till det gamla slottet. Sätt foto skattjakt och njuta av en Limburg Lunch. På eftermiddagen kan du lata dig genom att utforska Dagstrand eller park. Det finns sola, fotboll och volleyboll fält, trampbåtar och kanoter ?? s. Det finns en lekplats, minigolf, boccia och en spektakulär bungee trampolin. Kort sagt: en rolig dag för hela familjen.

Discover Jekervallei

Du kan också använda familjen åka mountainbike. På skogsstigar i St. Pieters till Belgien. Det är den enda plats där fransktalande Belgien berör Nederländerna och där vallonska och flamländska byar suppleant. Längs vägen passerar också flera gånger språk gränsen flamländska Vallonien. Dessutom kan du se små ?? märgel gropar och grottor som utströdda i landskapet. Ta en titt på några hisnande kratrar där storskalig kalksten utgrävda. Den skogs krater landskap som du kan göra klokt i att tänka på en tidigare krigszonen, i verkligheten, är detta på grund av kollapser av underjordiska märgel korridorer. Därför är inte alla nöjda med utvinning av märgel. Vad är det du synas här? En flint verkstad. En mytisk torn byggt av flinta, tilldelas meter bevingade mytiska varelser. En konstgjord kanjon vaktas av en belgisk fästning. Officiellt den varmaste platsen i Nederländerna och soliga sluttningar planterade med vinstockar i pittoreska Jekerdal. Längs vägen finns det naturligtvis en möjlighet för förfriskningar. Ingår: cykel, hjälm och erfarna, entusiastiskt stöd.

Tower Mill av Gronsveld

Om vinden är stark, kan du behöva ens vettigt att ta en titt på en riktig, livliga kvarn. Tornet kvarnen Gronsveld kan ses i drift varje 1: a och 3: e lördagen i månaden. Såvitt säkerhet tillåter, kan hjälpa barn lära sig mjölnaren vid Wheeling av kvarnen, binda väderkvarn segel, hissa säckar av säd och mjöl vägning.

Agogo Valkenburg

Om du någonsin har varit i Valkenburg då vet du att staden är ganska kuperad. Vad är härligare än linbanan att gå upp och glida ner rodelbana? När du har sett det efter fyra gånger, kan du ha en session lasergame i grottan. Rodelbana stängs i händelse av regn, får du en extra session lasergame.

Indus Kerkrade

Håll din teknik så ska du definitivt besöka Indus. Du tittar runt i världen av teknik och uppleva hur en maskin driver en hel växt. Du kan också stickande händerna smutsiga och börja arbeta i labbet ?? ??. Till exempel, gör dig själv en dörrmatta larm eller en läcker doft lampa. Naturligtvis kan du din egen tillverkade varor att ta hem. Sedan finns Science Shows: liten teater med en blandning av interaktiva utbildningsmöjligheter och underhållning. Också upptäcka trädgården sommar och vinter är en utmaning att besöka! För här kan du experimentera med makt, transport, vatten och konstruktion.

Castle Hoensbroek

Hoensbroek slott är ett av de största och vackraste slott i Nederländerna. En spännande sagoslott med vackra torn, spännande passager och en verklig vallgrav. Den äldsta delen av slottet går tillbaka till 1250. I mer än 40 magnifika slottskammare göra en resa genom tiden. Det är en pärla i en balsal, men också en skrämmande fängelsehåla och en 60 meter hög observation och medeltida försvarstorn som du kan klättra. Allt som allt en minnesvärd upplevelse som du säkert aldrig kommer att glömma i århundraden. Bara för barn!

South Limburg Steam Train

Den berömda Miljoenenlijntje som ansluter miljontals byar med varandra, kan du också ta tuffend ånglok. Längs vägen finns det gott om sevärdheter att besöka. Är du hungrig, du kan välja en läcker måltid i den attraktiva stations restaurang Simpelveld station, eller om du tar en bit och en drink i en av restaurangvagnen. Du kan hyra ånglok med en grupp eller bara använda det befintliga tidsplanen. För små och stora barn.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha