Lyxlägenheter i Europa

Många människor är redo för en trevlig helg resa till en storstad. I Europa, många storstäder går. Där kan du bäst gå?

London

London är hem till cirka 7,5 miljoner invånare, är det en av de största metropoler i världen. I London kommer du inte finna frid snart, det är en stad som lever för evigt. Staden driver Themsen. Du kan ta en trevlig promenad längs floden. Du kommer också att se den vackra skyline av staden. London är lätt att nå med färja, flyg eller tåg. En övernattning är lätt att hitta. I London, många berömda affärer. Du kommer att hitta många butiker, affärer och shopping. Det finns också många underbara sevärdheter, marknader, museer, restauranger och nattliv.

Berlin

Den största staden i Tyskland är Berlin. Det är också huvudstad i Tyskland. Det bor 3,4 miljoner invånare. Genom staden flyter floden Spree. Berlin är en av de grönaste städerna i Europa. På sommaren hittar du också stadens stränder. I Berlin finns också många intressanta sevärdheter som Berlinmuren. Du kan hitta bra underhållning, en sightseeingtur och koppla av i trädgården staden. Det finns också många butiker. Nackdelen är att shoppingområdena är långt ifrån varandra så du bör vara fina planer. För mer information om Berlin kan hittas här städer Berlin

Istanbul

12,5 miljoner människor bor i Istanbul. Det är den största staden i Turkiet. Istanbul ligger på två kontinenter, är det i Europa och Asien. Istanbul har många olika stadsdelar. Där kan du se en blandning av kultur och sevärdheter. I Istanbul kan du också mycket bra affär i stadsdelen Istiklal Cadesse. Vill du ha lyxshopping, gå till Nişantaşı Tesvikiye och designerbutikerna. Istanbul finns massor att göra.

Paris

I Paris två miljoner invånare. Paris delas av floden Seine i två delar. I Paris, det är bara att turister fotograferar varandra framför Triumfbågen, Louvren, Notre Dame, Eiffeltornet och många andra attraktioner. Du bör definitivt ta en titt på Champs Elysées. Men det finns många fler shoppinggator, marknader och butiker. Observera även försäljning, så att du kan spara mycket pengar. Vinterförsäljningsstart efter jul och sommar försäljningen startar efter sommaren. Du kan ha den bästa shoppingen i försäljningen.

Madrid

Spaniens huvudstad är Madrid. Madrid är också den största staden i Spanien. Den har en befolkning: 3,3 miljoner. I Madrid finns många vackra byggnader och parker. Det är en pulserande stad. Du kan få bra shopping. Det finns många stora shoppingområden och välkända kedjor. Det finns också många typiska gata med små butiker. Den äldsta shoppingområdet i centrum och har många små butiker med typisk spansk grejer.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha