Lyckad flirta för män: 11 gyllene regler

En vän du vågar varje kvinna att tala och nio gånger av tio har han framgång. Hur gör han det? Han ser inte speciellt från, det är lite tunnhårig med en begynnande mage och ändå lyckas han om och om igen.

Speciellt utseende krävs inte

Det spelade ingen roll hur många pengar du har eller om du är överviktig eller skallig ?? Det handlar om ditt utseende. Dessa män har inget att förlora och har upprepade gånger framgång. Hur kommer detta? De vet att de inte har något att förlora! Många kvinnor vill ha kontakt och vill ha en man i deras liv.

Närvaro är nyckeln!

Dessa män är medvetna om sitt utseende. I synnerhet humor är viktigt. Se till att du utvecklar en bra sinne för humor. Om du är en kvinna kan skratta du har redan vunnit halva av hennes hjärta! Säkra män med sinne för humor har karisma!

Lyssna aktivt!

Visa att du tycker att det är viktigt vad de har att säga. Gillande nicka och upprepa med egna ord vad de har sagt. Stoppa blondiner skämt och behandla kvinnor lika. Svara inte bli förvånad om kvinnan i fråga är sektionschef!

Leva i nuet!

Fånga dagen och gå för det. Försök att få allt. Prova allt vad du vill ha. Om det inte gör det: du kommer att ha i alla fall gjort allt.

Gå direkt till ditt mål!

Sluta klaga på ditt liv och om de kvinnor som du bara inte kan få. Få ut ur den fåtölj och agera! Om du vågar ta risker ?? s och damer överklaganden du någonsin har bita. Ge inte upp!.

Var dig själv!

Om du själv göra bättre än du fortfarande du faller i glömska. Är en bättre kopia av dig själv ?? ..

Borsta tänderna, använda deodorant och ta hand om dina händer

God munhygien är viktigt! Har du jobbat: tvätta händerna och päls. Se till att dina naglar är korta och snyggt. Gå vid behov en gång till manikyr.

Det övergripande utseendet är viktigt

Klä dig med stil och ta en lång hård titt på dig själv i spegeln. Ser det omhändertagna? Är skorna putsade? Byxor och strukna skjorta? Förbi byxorna? En bouwvakkerdecolleté är mycket motståndskraftig. Bär skjortor som är tillräckligt lång. Inte för att se onödig ben eller brösthår? Platt Märkning färgerna dig? När du är osäker när man köper i bättre affärer för rådgivning. Det behöver inte vara dyrt. Men se till att det är rent, helt och strukna.

Uppdatera din frisyr hos frisören

Vacker, glänsande och välvårdad hår är ett tecken på hälsa och klass. Då också hos män där håret är vad gallring.

Använd inte oförskämd one-liners

Om en kvinna vill bli tilltalad. Använd fraser som du ser bra ut igen i kväll. Du ser smal i den klänningen. Vilken fin frisyr! Jag gillar att prata med dig.

Ta en tur till en flirt utbildning eller konstatera att vän som lyckas varje gång

Eller gå med en vän på en promenad som flirt färdigheter är framgångsrika.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Var dig själv är alltid en dålig spets. Du bör försöka att förbättra dig själv och anpassa sig.

Hej, Rolf: det står också "vara en bättre kopia av sig själv", "Var dig själv" du bör därför inte tas bokstavligt .. Alla gör lite bättre än han är. Om det är inte onaturligt för dig att göra dig helt annorlunda än vad du är. Sedan den andra personen kommer mycket snabbt afknappen.Met Med vänliga hälsningar, Tina.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha