Lungorna och grönsaker

Vi kan leva veckor utan mat, dagar utan vatten, men bara några minuter utan att andas. Andningen är en oerhört viktig del av vår kropp. Vi andas i syre och koldioxid. Det gör våra liv i symbios med växter och träd. Träd andas ?? ?? i koldioxid och avger syre; vilket är exakt motsatsen till andning av människan. Därför anser vi i en skog extra till mods; vi andas extra syre där vi är fredliga och kan tänka klarare.
Broccoli är bra för lungorna.

Innehåll:

  • Näsa och mun andning
  • Membranet
  • Slem hämmar syreupptagning
  • Stress och andning
  • Föroreningar och hämmande infektioner
  • Att undvika mucous utgör livsmedel
  • Sjukdomar som är associerade med andnings
  • Grönsaker med luftvägssjukdomar

Näsa och mun andning

Vi andas in genom munnen eller näsan. Näsan andning föredras eftersom den extra luften filtreras av SILBEN benet. Som ett resultat finns det mindre chans att andas i oönskade partiklar i luften. Luftstrupen styr andningen, varefter slutar i två bronkerna. Bronkerna gren längre in många mindre bronkioler. Dessa bronchioli i sin tur fästa så n ???? 600 miljoner alveoler. De alveolerna tillåter syre och ge den till kapillärerna, under inandning. Under utandning, dessa alveoler koldioxid i luften som lämnar kroppen.

Membranet

Membranet är en stor muskel nedanför lungorna. Denna muskel säkerställer att luften går in och ut ur lungorna. När öppningen är kontrakterade drar syre i lungorna. Under den avkopplande av membranet, går luften ur lungorna. När luften från lungorna är det kan samtidigt gå igenom stämbanden och vi kan prata, sjunga eller skrika. Förresten, denna mekanism i stammare fungerar sämre; bland dem flaxande membranet; i själva verket är de försöker tala när de andas. Det är inte lätt att bli av stamning, eftersom andningsprocessen är medvetslös.

Slem hämmar syreupptagning

Luftvägarna blir igensatta om det är för mycket slem i det. Hela munnen, näsan, luftstrupe och lungor kommer att hänvisas till som luftvägarna. Slem minskar absorptionen av syre. Det finns även andra skäl till varför syre kan reduceras som rök fläckar, kolmonoxid mätare, avgaser och luftföroreningar i allmänhet. De smutsiga partiklar produceras lokalt i lungorna och fastnar där eller de absorberas i blodet, varefter de tar hand om inre skador.

Stress och andning

Den andning är viktigt för en människa. En orolig andning leder ofta till en allmän känsla av oro, medan en lugn andning leder till en känsla av lugn. Meditationstekniker är alltid baserade andning. En bra lugn andning du skaffa dig lugn. Var medveten om att stress är en viktig ytterligare faktor vid sjukdomar; för andningssjukdomar detta faktum är förmodligen sant ännu mer än för andra sjukdomar.
Vitlök är bra för lungorna.

Föroreningar och hämmande infektioner

Förorenad luft partiklar kan orsaka infektioner. Om kroppen har tillräckliga antioxidanter, är risken för infektion minskas. Därför är det viktigt att äta hälsosamt. I praktiken, personer med lungproblem ofta bristfällig i magnesium, zink eller halsbränna. Ja, kan du också en brist på magsyra! Många människor vet inte att magsyra brist verkar ofta brinnande rapningar. Beträffande magen är bra att veta att magslemhinnan är direkt relaterad till lungan slemhinna. Vitlök är bra för lungorna. Friska vitlök partiklar är via magslemhinnan direkt transporteras till lungorna där vitlöken är infektionshämmande, kan utföra antibiotisk aktivitet. En vitlök lukt också ofta kommer från lungorna! Därför lite att göra mot en knoflookhuim, utom livsmedel av andra hälsosamma produkter som transporteras via magslemhinnan i lungorna, såsom persilja, timjan, oregano och andra gröna örter. Denna gröna vitlök krydda maskera luften ur lungorna.
Vete, skräpmat, mjölksocker, och bidra till att risken för sjukdomar i andningsorganen.
Gurkmeja är anti-inflammatorisk.

Att undvika mucous utgör livsmedel

Personer med lungproblem kan bäst uppmanas att hålla slem bildande livsmedel i den dagliga kosten. Exempel på slem bildande livsmedel är vete, mjölk, socker och skräpmat. Dessutom bör större vikt läggas vid att äta antiinfektiva grönsaker och örter som ingefära, timjan, vitlök och gurkmeja.

Sjukdomar som är associerade med andnings

Sjukdomar som förknippas med lungorna har influensa, förkylningar, katarr, sinuit, laryngit, mandelinfektion, öronvärk, halsont, KOL, astma, hösnuva, hosta och bronkit. Ont i öronen verkar inte hör hemma i den här listan, men öronen står med Eustachian rören i samband med näsan. En infektion i halsen, tonsiller eller tandkött kan leda till ont i öronen. Barn lider ofta av öroninflammation, vilket kan ha stress, utan även av passiv rökning, näsa och mandel problem, kronisk bihåleinflammation och i synnerhet av den överdrivna förskrivning av antibiotika genom allmänläkare.
Lungorna

Grönsaker med luftvägssjukdomar

Varje sjukdom behandlas av en läkare med andra naturliga örter och medicinalväxter. Livsmedel som är bra för andningsorganen är alltid viktigt att äta. De kan användas för att stödja ett läkemedel botemedel och de kan arbeta förebyggande när kursen är slut. Broccoli har under signaturen läder där de yttre egenskaperna hos en växt berättar något om medicinska egenskaper för människor i form av en förgrenad bronker och alveoler. Broccoli verkar vara ett vetenskapligt beprövade metoder för att stödja driften av lungorna. Dessutom, gräslök och vårlök ihålig; vilket tyder på att dessa växter är bra för andningsorganen. Att data stöds av modern vetenskaplig forskning. Dessutom helande krafter av vitlök och ingefära är också mycket bra för lungorna.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha