Lucid Dreaming: köra din dröm

Lucid drömmar är precis som alla andra dröm, men med klarsynt drömmar, du vet att du drömmer och du kan eftersom du vet att dina drömmar gör också val / beslut och allt verkar mycket mer realistisk och verklighetstrogna. Det är egentligen bara verkligheten i ditt sinne, där du kan göra vad du vill med några konsekvenser och du har också kontroll över hur och vad som händer härnäst. Lucid Dreaming kan vara kul, men det är inte så lätt för alla att få en klarsynt dröm men när du har en sådan dröm, är det mycket speciella och vackra. Man kan realisera för första gången i en klarsynt dröm, den andra somnar och den andra helt enkelt inte fungerar oavsett hur hårt person försöker också, men det är definitivt värt att prova det.

Åtgärder som kan öka dina chanser att en klarsynt dröm

Steg 1: Skriv ner
Detta är kanske lite udda men talande läggdags du kommer att drömma och på morgonen om du har drömt du bör skriva det någonstans så snabbt som möjligt. Detta innebär inte hela romanen till åtta stycken, men just beskrivna din dröm i ett par meningar eller vad du har bott med.
Steg 2: Realisering
Kontrollera om du är vaken eller om du drömmer och säger detta till dig själv. Detta hjälper dig att inse att du drömmer när du sover och kan därför insett risken för en klarsynt dröm snabbare och oddsen är mycket större.
Steg 3: meditation
Förklara om möjligt handen på magen och andas in och ut djupt och slappna av, sätta på lugnande musik eller bara njuta av tystnaden omkring dig. Detta garanterar lugn och ro när du är i ditt huvud, kan du också bättre fokus och slappna av och detta säkerställer att klarsynt dröm går bättre och du känner dig lugnare i din dröm.

Hur ska du jobba?

Stegen ovan, behöver du inte nödvändigtvis måste följa, men det är bra att uppnå bästa möjliga klarsynt dröm.
Steg 4: Inga störsändare
Kontrollera först att du kommer att avbrytas av någon, kan det vara skillnaden mellan huruvida klarsynt dröm. Sätt också föredrar din mobiltelefon och sätta ljuset i rummet, i vad som brukar tas för givet.
Steg 5: Koppla
Ligg på rygg och andas några gånger djupt genom näsan och ut genom munnen och se till att du är helt avslappnad. Sedan se till att du är bekväm beror på att i de kommande 10/20 minuter, är det tänkt att du inte flyttar, så att inte bli distraherad av klåda eller andra irriterande olägenheter.
Steg 6: Konsten att lucida drömmar
Nu försöker förverkliga det viktigaste, du kommer att faktiskt ha en klarsynt dröm. Tendensen att du får flytta sina testsignaler från din kropp till din hjärna, om du inte flyttar din kropp tycker att du sover. Om du inte flyttar ska börja om på nytt. Tricket är att sätta in mellan känslan av avkoppling och en känsla av spänning, om du är alltför avslappnad du somnar och förmodligen misslyckades för den dagen. Men om du är alltför upphetsad går du aldrig lyckas få en klarsynt dröm, kan du få symtom eller ännu mer kliar så försök att stanna i mellan dessa två.
Steg 7: Fokus
Det är nu meningen att du försöker få en klarsynt dröm, det fungerar bäst om du fokuserar på andning och under tiden tror att du kommer att få en klarsynt dröm. Det kan hända att det är i detta skede "sömnförlamning", ger ingen uppmärksamhet åt detta och bara hålla på att gå med vad du gjorde. Tycker bara det är en kontrollpunkt och du kommer närmare och närmare till mållinjen.
Steg 8: Den faktiska ange din klarsynt dröm
Det sista steget är att ange ditt klarsynt dröm. Din klarsynt dröm kan gå två vägar:
Alternativ 1
Strax efter att du har haft din checkpoint hittar du att allt ni föreställa er omedelbart verklighet. Fundera över var du vill vara och du kommer nästan omedelbart hamna på denna plats, tänk på Eiffeltornet, Eiffeltornet och du kommer att vara i din dröm.
Alternativ 2
Det kan också vara så att din sömn förlamning efter "tydliga ögonlock effekten" upplevelse. Det är när du drömmer och kropp överlappning och om du sedan försöker flytta det att kroppen kan verkligen flytta och så du vaknat ur din korta klarsynt dröm. Det thats vad du behöver göra är att använda din fantasi, tänka på något du normalt bara om drömmar eftersom du vet att allt du gör blir verklighet och tror att bara en plats där du skulle vilja vara och vet att du är observatören som tittar på allt och du kan göra därifrån vad du vill och skicka din egen dröm.

Ytterligare tips

Här är några andra tips som hjälper dig att uppnå bättre klarsynt dröm och uppleva en trevligare klarsynt dröm.
  • Bara att gå till sängs och ställa in larm för sex timmar efter att du somnar och hålla mig vaken en halvtimme och sedan göra samma process bara accelererat sedan chansen att lyckas är mycket större.
  • Dricka apelsinjuice. Inte alla gör detta, men det är värt ett försök.
  • Registrera 30 minuter innan du går att sova på din klarsynt dröm var du är i din klarsynt dröm går och vad du ska göra och även skriva flera gånger "Jag är lucida drömmar" där du tror om hur du ska få en lyckad klarsynt dröm.
  • Tänk på att det mycket väl kan vara konstigt och vissa människor upplever det som inte gillar vad andra upplever det som en euforisk eller drömvärld. Detta är olika för varje person, så att kanske när man ses som roligt kan du uppleva så skrämmande.
  • Ytterligare en viktig sak är att det kan undvika att få en "falsk uppvaknande" ta dig dit du tror att du vaknar när du vaknar upp i verkligheten i din dröm och sedan en annan bara sova i verkliga livet. Detta kan vara lite obehagligt för så ha detta i åtanke.
(0)
(0)
Nästa artikel Om nya barn

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha