Lättare viktminskning i varmt väder

Lillibeth Hansson Februari 27, 2016 Hälsa 85 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Gå ner i vikt är lättare på sommaren än på vintern. Detta har att göra med flera faktorer, bland annat det faktum att det är lättare att dricka tillräckligt och att du har mindre aptit i varmt väder. Har du tillräcklig hänsyn din ämnesomsättning och förvandla dina måltider du kan emellertid även slå detta. Vill du låna ut en hand din ämnesomsättning, kan du välja att använda ett tillägg som Raspberry Ketoner eller grönt te.

Från och med sommaren för att gå ner i vikt

Många människor försöker rätta attackerad för varmt väder så att de pekar ligger på stranden behöver inte skämmas för de extra kilo. Ditt mål är inte att skapa den perfekta stranden kroppen, men du bara vill förlora några extra kilo så att du må bättre om dig själv? Börja sedan under sommaren för att gå ner i vikt! Om vädret är varmt det är lättare att upprätthålla en diet och du bränner mer fett. Vill du veta hur det fungerar?

Varför är att förlora vikt lättare i varmt väder?

Det finns ett antal skäl till varför viktminskning i varmt väder är lättare än i kyliga temperaturer. För det första är det viktigt när du följer en diet för att dricka mycket vatten. På vintern du har mindre törst som detta kan kännas som en svår uppgift. På sommaren kan du ofta längtar efter kylning och dricka två liter vatten om dagen är en bit av kakan.
En annan viktig faktor är att du är i varmt väder ofta mindre aptit. Om du tar mat så har du matsmältning hårt arbete och detta genererar värme i kroppen, särskilt om du äter massor av protein. Dessa är livsmedel såsom kött och ost. Det är redan varmt ger en illusion av mättnad. Det är en bonus som du känner dig mindre behov av att mellanmål mellan måltiderna och det hjälper dig att gå ner i vikt. Det är dock fortfarande rekommenderas att fortsätta att äta på regelbundna tider och inte hoppa över måltider. Detta hindrar dig i slutet av dagen, som plötsligt omkörd av en känsla av hunger som gör att du tar extra stora portioner.
Är inte helt irrelevant att låsa din kaloriförbrukning på sommaren är automatiskt högre än på vintern. Detta beror på att din kropp har att svalna. Om din kropp faktiskt behåller värmen i kallt väder, har sommaren för att arbeta hårt för att förhindra överhettning. Ditt hjärta måste då mer ansträngning för att pumpa blod och energi som gör det kosta för extra kalorier bränner. Naturligtvis innebär detta också då du tröttnar snabbare. Tricket är att inte ge efter för och ändå träna här. Du kan därmed välja att använda kosttillskott som ger dig att hjälpande hand för att hålla övningar längre.

Ingen panik på skalan

En hel del sport, god mat och dricka hälsosamt, eventuellt kompletterad med kosttillskott men inte minskat? Do not panic! En del av den vikt som vågen visar du kan stå fukt som håller din kropp. Du kan därför känna tjockare. Ofta hittar du att du får ut dina ringar så enkelt och du nyper skor: alla tecken på ödem. Detta är naturligtvis irriterande, men du kommer att märka att det automatiskt reduceras när kvicksilvret sjunker igen så att du ser resultatet av dieterna. Vill du undvika du håller för mycket fukt? Var uppmärksam på ditt intag av salt. För mycket salt kan orsaka högt blodtryck och som ett resultat kommer ni att hålla mer fukt.

Ansträngningar för att få energi för motion?

Är det din sport tungt med värme? Du kan göra dig mycket lättare att gå ner i vikt med hjälp av kosttillskott. Du kan välja mellan två typer av kosttillskott: kost läkemedel som ökar din ämnesomsättning så att du bränner fler kalorier eller ett tillägg som ger dig mer energi som gör att du inte låta avskräcka stabbing lika mycket energi i sport som du skulle göra när det inte var så varmt.
Fettförbränning stöd
En mycket populär naturlig viktminskning tillägg är Hallon Ketoner. Den här produkten stöder produktionen av adiponectin i kroppen och har en inverkan på regleringen av glukosnivån och fördelningen av fettsyran. Ju mer adiponectin i blodet, desto lägre fettprocent. Den berömda TV läkaren Dr. Oz är en stor beundrare av denna produkt som kan tas i kapselform före måltider och har inga biverkningar. En åtgärd som har visat sig vara effektivt är grönt te. Antioxidanter i grönt te hjälper rengöring av din kropp och termogena ämnen som förekommer naturligt i grönt te hjälper till att förhindra fettförbränning. Du kan ta grönt te på många sätt: i piller eller kapselform, som ett pulver för att blandas med vatten eller bara som en te.
Extra energi
Tycker du att du har problem med varmt väder att fortsätta att utöva? Då kan du välja att komplettera din kost med extra protein. När du är lite motion då detta inte rekommenderas omedelbart, men sport du är bra på då användningen av protein shakes extra effektiv. Proteinerna hjälpa dina muskler återhämta sig ordentligt från ansträngning och kan ge dig en bra uppsving när du ställer sitt intag väl på din träning regim. Således kan det bara hjälpa dig att övervinna ett dödläge.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha