Lär dig mer om fördelarna med eterisk olja av patchouli

Ilma Dahlstrom Juli 21, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Patchouli är en växt hemma i Indien och dess blad en eterisk olja utvinns genom ångdestillation. För länge sedan, är eterisk olja av patchouli används som insektsmedel och insektsmedel samt används för att skydda kläderna också. I många tempel, är anläggningen används som rökelse, eftersom det anses som hjälper fokusera sinnet före meditation, och ansluta människor till marken.

Medicinska fördelar

Dess tillämpningar innefattar interna fördelar, emotionell och hud. Det används för att behandla dermatologiska problem såsom akne, sprucken hud, dermatit, eksem, hudens åldrande, ärr, brännskador, mjäll och fotsvamp. Dessutom är det i stånd att dra ihop sig och agglutinera humana vävnader, vilket hjälper till att ge fasthet till huden. Dess fördelar mot åldrande hud ske genom tonic och som cellregenere åtgärder.

För medicinska ändamål, används den för att bekämpa celluliter, åderbråck, behandla vätskeansamling, muskelsmärta, inflammation, förhindra tillväxt av bakterier och lindra symptom i samband med insektsbett.

Vid användning för att behandla emotionella ändamål är patchouli eterisk olja effektiva för att minska ångest, trötthet och frigiditet. Känslomässigt ännu, är denna essens rekommenderas för dem som behöver för att uppnå lugn och tolerans, de som klagar en hel del liv eller människor i närheten, som är effektiv för att uppnå förståelse.

Egenskaper

Alla dess fördelar är förknippade med dess egenskaper som innefattar antidepressiv verkan, flogiston, antiseptisk, afrodisiakum, sammandragande, läkande, citofilática, deodorant, diuretika, FEBERSTILLANDE, svampmedel, insektsmedel, lugnande och tonic.

Dess grundkomponenter är alfa bulnesene, caryophyllene, norpatchoulenol, patchouli alkohol, seychellene och pogostol.

Med hjälp av eterisk olja av patchouli?

Kolla in några sätt att använda olja och njuta av alla dess fördelar.

Massage

Oljan kan användas i form av massage, genom att blanda 45 droppar eterisk olja i 120 ml fuktkräm.

Bad

Som bad, kan du fylla ett badkar med varmt vatten och tillsätt 5 droppar olja. Om du har inget badkar, ping 2 droppar i ditt badkar svamp och använda för att massera hela kroppen.

Komprimera

Hur komprimera i mindre områden, använd en bomullspinne. Våt bomull i varmt vatten och tillsätt två droppar olja som gäller på det drabbade området. I mindre områden, gör på samma sätt men med en mjuk trasa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha