Lär dig att förbereda vätskeersättning med ett mycket enkelt recept

Uttorkning är ett allvarligt problem som även kan döda, särskilt små barn, barn och äldre, vars försvar är svaga. Särskilt på sommaren, när den förlorade mer vätska genom svett, i fall av kräkningar eller diarré, kan uttorkning ske mycket snabbt. I denna varma väder, blir vi mer benägna att infektioner av bakterier eller matförgiftning, eftersom förgängliga kan förstöra mycket snabbt, för att inte tala om solsting, vilket också orsaka uttorkning.

Serum

Den ORS blir avgörande för att återfå hälsan i alla dessa fall, särskilt gastrointestinala infektioner, som tenderar att försvaga den andra patienten, förlusten av vätskor med kräkningar och diarré. Särskilt de med barn och gamla människor i hemmet, bör du alltid dra nytta av sorinho effekter att fylla mineraler och återfukta kroppen. Inom hälso- och sjukvården är det serum som visas när någon är i riskzonen för uttorkning och, i allvarliga fall, sjukhusvård, tar en IVs. Det är inom hälso- och sjukvården också, som är fördelade mätpunkt skedar för förberedelse serum hemma, men för dem som inte har en sked, kan användas för normala skedar.

Se hur enkelt det är att förbereda en liter ORS

  • Det vatten som används måste filtreras eller kokt och kallt. I en liter av detta vatten, blanda: en salt tesked och en matsked açúcar.Mexa väl tills salt och socker lösas upp.
  • Ta små skedar av detta serum till patienten lugnt för att inte orsaka mer kräkningar.
  • För att undvika varje risk för fel dosering, är idealisk för att ha doseringssked delas ut gratis på bensinstationer, eftersom ett misstag kan leda till kramper i en uttorkad barn. Med doseringssked, preapre ett kokt eller filtrerat vatten glas, genom att använda de flesta av de grunda sked socker och en mindre del, ytlig salt.
  • Och kom ihåg: inte underlättar vid uttorkning eller infektioner som orsakar kräkningar och diarré, kontakta läkare snabbt, eftersom uttorkning faktiskt dödar!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha