Låneansökningar, tips för framgång

Asdis Lundholm Februari 27, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På grund av finanskrisen, banker ser mer kritiskt på låneansökningar. Så du måste styrka bra en kreditansökan för att få godkännande för ditt lån. Bankanställda varje vecka kan få riktigt bestämma vilka applikationer du är inte ensam. Så se till att din begäran om en positiv inverkan. Men hur man gör det med den bästa chansen att lyckas?

Regelbunden inkomst är avgörande

För det första, banken kommer naturligtvis, i din önskan att du har tillräckligt regelbundna inkomster och att detta kan vara till deras belåtenhet. Så samla tillräckligt god tid inkomst bevis och erbjuda långivaren en riktig förståelse av din inkomst. Du kan göra det bästa med de senaste lön Män och ett årsbesked till exempel.
Och ibland banken kommer att begära ytterligare säkerhet eller säkerhet. Ytterligare värdepapper kan erbjudas i form av fastigheter eller en bra affär om du vill låna med en affärssyfte.

Tips för att förbättra din kreditvärdighet

En undersökning av långivare Freo visar att nästan hälften av alla låneansökningar som redan förkastats i förväg beror på en dålig kreditvärdighet. Många sökande har, utan att de vet om det, deras namn är registrerade lån BKR stå medan de som redan återbetalats till fullo. Därför nya låneansökningar ofta avslås orättvist.
Freo gör ett antal rekommendationer för att förbättra kreditvärdighet:
 • BKR kontrollera med innehållet i filen, ta hand huvudsakligen av lån med en indikation ?? A ?? fortfarande aktuell. Begära rättelse om nödvändigt;
 • Avbryt kreditkort i ditt namn som du inte längre använder eller som du någonsin har förstört anmäla utan banken;
 • be banken eller du kan utföra en inlösendagen som är så nära som möjligt till dagen efter din lön krediteras. Detta ger banken mer garantin tid mottagandet av de belopp inlösen skyldig;
 • Det finns för närvarande inga omedelbara upplåningsbehov, men är det fortfarande öppna skulder, fundera på om du som inte kan bli bättre än nära en billigare leverantör;
 • alltid säkerställa snabb betalning av fakturor. Så du inte får en stämpel av en dålig betalare;
 • alltid hålla en liten mängd av sparande till hands för oförutsedda utgifter, behöver du inte för varje meningslösa för att ansöka om en kredit;
 • du har flera kredit i ditt namn, de försöker flytta till en enda leverantör som du kan dra nytta av lägre räntor.

Manipulera aldrig med data

Återigen med långivare Freo bestäms som ansöker om konsumentkrediter och olämpligt lös med inkomstuppgifter och identitet. Är bland de vanligaste typerna av bedrägeri:
 • Engineered lönespecifikationer;
 • smidda kontoutdrag;
 • undanhållit underhåll;
 • finansiella transaktioner på uppdrag av avlidna släktingar.

Men alla dessa manipulationer, avsedda att vara felaktigt kvalificera sig för ett lån, vanligen leder till någonting. Vissa bankanställda har genomgått särskild utbildning för att identifiera sådan praxis och bedragare alltid kör i trubbel.

Tillhandahållande av falsk information har långtgående konsekvenser

Människor har normalt ingen aning om vad långtgående konsekvenser kan ha denna typ av bedrägeri. Finansiella institutioner vilar trots allt, en skyldighet att göra en förklaring om förfalskning. I ett sådant fall, gärningsmannen för en period på åtta år inte längre vända sig till banker och försäkringsbolag.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha