Låna pengar med en start-up lån

Om du köper en första hem, snart kommer att skrämma de många höga kostnaden. Du inte bara behöver en inteckning, men du har underhåll på hemmaplan. Speciellt för personer som köper sin första bostad, har du start lån. Detta är ett tillägg till din hyptoheek och hjälper dig att få ut av de preliminära kostnaderna.

Vad är en start-up lån?

Du kan se en start-up lån utöver din inteckning. Den är avsedd för nybörjare, så för folk som först köper en bostad. När du först kommer hem efter alla betydande kostnader på dig som du kanske har ignorerat dem. Med en start-up lån har du extra pengar tillgängliga och detta gör att du därför lätt täcka kostnaderna. En start lån, kan du inte tillämpa de välkända långivare eller banker. Du behöver en start-up lån till kommunen. Inte alla kommuner, men har möjlighet att få en start-up lån. För detta måste du gå till närmaste stad som har en sådan möjlighet. Vill du veta var du kan ansöka om ett start-up lån? Gå sedan till webbplatsen www.snv.nl.

Vilka villkor har du en start-up lån?

Det finns flera villkor måste du uppfylla för ett start-up lån. Därför bör du först ta reda på vilket samhälle du kan ansöka om ett nystartat lån. Hypotekslån måste också vara mer än 350.000 och inteckning måste du ha en inteckning med NHG. NHG står för National Mortgage-garanti. Om du har en start-up lån, då den har en maximal löptid på trettio år. Hur högt lånet kan bestämmas genom den kommun där du ansöker om start lån. En särskild prövning görs och här tittar på mängden av inteckning och den inkomst du har. Du kan inte få ett lån för att börja låna ett hus eller köpa ett andra hem.

Ekonomiska fördelar med ett start-up lån

De som gör en start-up lån får stänga med ekonomiska fördelar. Eftersom du måste betala de första tre åren av någon ränta på dina lån förrätter. Just dessa tre första åren, ofta har du en massa pengar för ditt hem, vilket gör räntefri återbetalning är naturligtvis mycket positivt. Dessutom får du ofta en högre inkomst efter tre år och det är därför lättare att avsluta start lån.

Hur man ansöker om ett start-up lån?

SNV har en särskild blankett som du kan ansöka om uppstart lån. Du bör i alla fall skicka en rapport och bedömning av inkomstskatten. Om du inte då detta har du en resultaträkning och skicka det tillsammans. Resultaträkningen kan begäras från IRS. Om din ansökan är godkänd för start lån, kommer du att få ett brev som innehåller den information som behövs. Du måste skicka det sista steget då en kopia av inteckning. Du bör också göra lån även permanent genom att acceptera villkoren.

Var uppmärksam på

Vill du ha en start-up lån? Låt dig vara välinformerade och be inte bara ett lån. Det är viktigt att veta vilka villkor. Du bör också kontrollera om situationen i din okej ISOM att ansöka om ett start-up lån. Här kan en finansiell rådgivare hjälpa.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha