Lön var fjärde vecka eller varje månad

De flesta arbetare får betalt varje månad. Vissa anställda får lön var fjärde vecka. Varje år får de så tretton utbetalningar. Detta verkar vara gynnsamt, men också för med sig praktiska problem. De som får lön var fjärde vecka ska deras inkomster och kostnader väl samordnade. De flesta högre månatliga fasta kostnader medvetet skrivs i slutet av månaden. Detta är det ögonblick då de flesta kontohavare fortfarande har tillräckligt med pengar i checkkonto. De anställda som fått lön var fjärde vecka, till exempel, kan komma överens med banken för att samla inteckning vid varje given tidpunkt. Lönen är i själva verket fortfarande på ett annat datum. Naturligtvis, samma sak, men det är ett annat sätt att organisera. Beräknat över ett år, får den anställde tretton nämligen lägre utbetalningar jämfört med en arbetstagare med samma lön, med betalning per månad.

Organisera finanser

Många arbetstagare kan gå ihop varje månad, men måste organisera ekonomin bra att hålla det klart. Övriga anställda får månads mycket mer än de spenderar varje månad. De vill ha den mest sannolika återstående pengarna på ett sparkonto där de får ränta på. I båda fallen, att organisera arbetstagare i finans betalning var fjärde vecka annars eftersom nästan alla höga månadsavgifter samlas.

Hur kan man hantera med fasta kostnader?

Per fyra vecka betalning sikt beloppen skrivs skillnader på det. I många fall, månatlig insamling ?? s motsvarar betalningen av lönen kommer att vara, men om så inte är fallet, bör en del reserveras för de fasta kostnader som annars skulle vara mycket tung börda på nästa lön.

Fördelning av fasta kostnader

För att hindra dig från det månatliga sökningen igen se hur utbetalningen av lönen jämfört med de fasta kostnaderna, kan du ordna det bättre att hålla ett separat konto. Gå sedan beräkna hur hög din månatliga kostnader omräknas på bekostnad var fjärde vecka. Du betalar en månatlig 750 euro ?? inteckning ?? 200 för gas och el och ?? 300 ?? 200 till försäkringar och andra fasta kostnader. Dessa belopp automatiskt debiteras månadsvis.
Totalt fast månads så:
?? 1450. Per år kostar det ?? 17 400.
Omvandlas till en period av fyra veckor avgifter:
?? 17 400: 13 = ?? 1338,46
Om du gör detta belopp till ett separat bankkonto genom att betala lönen, du vet exakt hur mycket pengar varje betalning du har kvar.

Vad är skillnaden i lön

Utdelningen per fyra veckor är naturligtvis mindre än utbetalningen per månad. Förutsatt ett månatligt belopp på ?? 2500 per månad, kan vi enkelt konvertera detta belopp till en betalning var fjärde vecka. Först beräknar vi lönen per år, utan att ta semester hålla, 13 månaders lön och andra ersättningar.
?? = 2,500 x 12 ?? 30.000.
En betalning var fjärde vecka för jämförelse skulle vara:
?? 30 tusen: 13 = ?? 2307,69
(0)
(0)
Tidigare artikel Noetic Sciences

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha