Ljudet av Q-musik: September 2011

Veste Ekström Februari 27, 2016 Underhållning 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Radiostationen Q-musik har utarbetat en stunt att få människor att lyssna på radio för att: ljudet. Q-musik visar höra timme hemliga ljud och människor kan gissa vad det ljudet är. Om de låter bra råd, vinner du en summa pengar som ständigt ökar. Den här artikeln handlar om ljudet av Q-musikprogram som inleddes i september 2011.

Vad är effekten av ljudet ?? Q ??

Q-musik visar varje timme, ofta hör ett ljud under arbetstid som de måste gissa vad det ljudet är. Om de låter detta goda råd vinner ett kontantpris. Om ljudet gissat fel kommer 100 euro från kontantkonto. Eftersom ljudröret inte gissat, hur mycket pengar går kraftigt till högst 100 000 euro. Priset börjar på 2500 euro.

Hur kan man gå med åtgärden Q Sound

Om du tror att ljudet av Q sms du vet, ditt namn till 9596. Q-musik sedan ringa tillbaka och då du eventuellt kan i överföringen av Q-music säga vad du tycker ljudet är. I texten så att du inte ens skicka svaret, du bara göra detta på luften.

Tidigare ljudet av Q

Ljudet av åtgärden Q hålls oftare. Svar sedan var bra, ingår stängningen av en förpackning med spån, skärpning en kniv och en katt som löper genom kattluckan. Så enkelt, och ljudet är så vanligt, men eftersom de är så svårt att gissa.

Ljudet av nu, började i september 2011

Vid den här tiden, i november 2011, hur mycket pengar har varit igång i cirka 60 000 €. Eftersom ljudet fortfarande inte gissat, är tips ges av juryn. Dessa tips är ledtrådar att gissa ljudet.

Tips för ljud

Det finns flera tips som ges av juryn nämligen:
  • Det blir svårare
  • Sången om Amy Winehouse, Back in Black
  • En kondom på ett tangentbord

I låten av Rihanna We Found Love, nämns också ett tips. När den här låten på radiostationen Q-musik roteras är ett tips i ovanstående. Detta tips är: Think Different, eller tycker annorlunda.

Fel svar

Alla svar är gissade på hemsidan: hetgeluidvanQ.nl anges. Det är synd att gissa detta svarar igen, även om det eller 100 euro, sätts beloppet.

Var kommer pengarna för The Sound of Q från

Pengarna för denna åtgärd kommer främst från sponsorer. Så om du har skickat ett SMS gissa ladda ner låten All Secur ljud. Utöver dessa sponsor sitter bakom denna åtgärd har mer än ett sponsorer för att möjliggöra för denna åtgärd.

När du hör ljudet av Q?

Ljudet är på vardagar och lördagar höra varje timme och varje timme kan också rekommendera någon detta ljud. Varje timme kan det finnas någon chans att vinna prissumma, eller 100 € bok också på ljudet.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel A. Vogel fjäder härdning
Nästa artikel Barnens ?? Indians
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha