Öljäst: ett koncentrat av vitaminer!

Öljäst: ett koncentrat av vitaminer!

Beröm för sin näringssammansättning, har öljäst många andra kvaliteter. Uppdatering av denna gåva av naturen.

Består av svampar, mestadels tillhör familjen Saccharomyces cerevisiae och nödvändiga för att jäsa i baka bröd, är öljäst ett kosttillskott som kan förhindra eventuella brister konsekvenser.

Ännu bättre: öljäst "aktiv" - svamp är fortfarande vid liv - genom sin probiotiska åtgärd är ett läkemedel med erkända terapeutiska fördelar.

Bryggerijäst för barnets nervsystem

Öljäst är en viktig källa till vitamin B9, ", som det har visat att tillskott före conceptional perioden och under den första trimestern av graviditeten kan minska neuralrörsdefekter hos fostret" säger Dr Cohen. Neuralröret är förslaget i embryot till den framtida centrala nervsystemet.

Denna komplettering, motiveras av frekvensen av observerade brister hos kvinnor i fertil ålder - 30% av dem skulle vara i detta fall - måste dock diskuteras med sin gynekolog. Som en indikation, 20 g per dag av öl jäst flingor är tillräckliga för att möta rekommenderade intaget av vitamin B9 under dessa perioder.

Öljäst för frisk hud bihang

Öljäst rekommenderas vid sköra naglar och hår mjuk som den är packad med B-vitaminer som bidrar till gott skick bihang. "Vi sedan den rekommenderade härdning av minst tre månader med en hastighet av 1-2 c. i s. glitter ", säger Dr Cohen. Det kan också ta formen av kapslar, kapsel eller vätska.

Öljäst att förbättra matsmältningen komfort

Öljäst "levande" lindrar buksmärtor i samband med tarm överkänslighet, och förbättrar smärta och svullnad av colon irritabile. "Denna effekt visas med en särskild stam av Saccharomyces cerevisiae, säger professor DESREUMAUX. Men det betyder inte att andra inte är effektiva för denna indikation. "Den enda produkt som innehåller denna stam är cerevisia och även möta motgångar. "Om det inte finns någon förbättring efter 4 veckor meningslöst att insistera. "

Öljäst för att behandla vissa diarré

Med probiotiska jästen Saccharomyces boulardii är motiverat åtminstone tre omständigheter.

Med antibiotika om de orsakar diarré. "Ultra-Jäst har visat effekt vid denna indikation," sade Prof DESREUMAUX. Hans råd: associera antibiotikum.

För att minska symtomen på mag. "Ultra-Jäst minskar varaktigheten av akut gastroenterit och antalet stolar", säger professor DESREUMAUX.

Innan leva i ett land "i riskzonen" för turista. "Det kan tas som ett kosttillskott, två veckor före start och under hela vistelsen."

Mycket få nackdelar-indikationer för öljäst

Som alla probiotika är öljäst "levande" rekommenderas inte för nedsatt immunförsvar, får immunsuppressiv behandling eller kemoterapi. Eftersom de har liten immunförsvar, det finns ett hem "teoretisk" risk för sepsis: jäst, genom tarmbarriären, är déverseraient i blodet, kan leda till infektioner.

Det kan utlösa huvudvärk hos vissa personer intoleranta och gasbildning när konsumeras mycket.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha