Livränta och pensionstillskott med en inteckning hem utan

Livränta försäkring eller livränta sparkonto är ett effektivt sätt att komplettera din pension delta. Villaägare kan också ge en inteckning hem utan för att begränsa de månatliga betalningarna på detta sätt efter pensioneringen. I det förflutna, har husägare förlitat för mycket på stigande huspriser. Den mest populära typen av inteckning var det enda inteckning i kombination med investeringar inteckning. Om man antar en stark uppskattning av hemmet och stigande priser är en del inlösen inga problem. I tider av fallande huspriser husägare se den andra sidan av de låga månadskostnader vid ränte bara inteckning och investerings inteckning. Detta problem kan lösas genom interims fix ytterligare off.
Problemet förvärras av osäkerheten om pensioner. År sedan, pensionsfonder var överskott, men på grund av den dåliga investeringsklimatet är förmodligen klokt att ge ett komplement till din pension.

Jag har en pension?

På Mijnpensioenoverzicht.nl kan du se en översikt över din pension hittills. På denna hemsida måste du logga in med ditt DigiD att rådfråga din personliga pensionsbesked. De flesta system syftar från det förflutna till en pension på 70% av sin sista lön. Genom att besöka undersökningen kan ta reda på om du har en pension. Om du sitter långt bort din pension, är det svårt att tolka data. Du vet inte hur mycket du kommer att behöva varje månad i tio, tjugo eller trettio år. Ändå kan man få en indikation på framtida pensionsinkomster.

Tillägg pensionsförsäkring

Om du har en påvisbar pension, kan du använda korpral ränteavdrag. Det belopp du kommer att sätta in i försäkrings- eller bank sparkonto, kan du dra av från din inkomst. Däremot kommer de periodiska betalningar från politiken beskattas i framtiden. Med tanke på att du förmodligen efter din pension att börja betala en lägre skatt på inkomst, är ett attraktivt sätt att komplettera din pension delta.

Efter pensioneringen fri från inteckning

Förutom inkomsten efter pensioneringen bör du också uppmärksamma de fasta kostnaderna efter pensioneringen. Den ränte bara inteckning i det förflutna har ofta ingått i syfte att hålla månatliga betalningar så låg som möjligt. Men denna typ av inteckning har en mycket stor nackdel. Inteckning kommer att återbetalas vid tidpunkten för inteckning löptid. Du kommer att fortsätta att betala lånet när huset säljs eller tills det ögonblick du går att betala av inteckning från sina egna medel. Det spelar också att räntekostnader är avdragsgilla upp till 30 år. Efter trettio år, fortsätter ni att betala lånet, men du kan inte längre dra av sina inkomster. Avdragsrätten förblir åtminstone möjligt fram till 2031. Minskningen av upp till 30 år subtraktion i själva verket inrättas senast 2001.

Val: Att använda kontanter för livränta eller inlösen?

Inte alla inteckning är klokt att betala tillbaka tiden. För ränte bara inteckning är minst klokt. Eller du kan betala mer för en livränta eller lösa in beror på flera faktorer. För att få detta svar bör du söka råd från din finansiella rådgivare och inteckning mäklare. Det finns alltför många beroenden för att kunna säga något generellt om det.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha