Livet av Sylvie och Rafael van der Vaart

Sago äktenskap är över. Sylvie och Rafael van der Vaart kommer att ha skilts efter 10 år tillsammans. Ingen hade förutsett detta, eftersom familjen dök upp i media att bli mycket glad. I den här artikeln livs fördelar och betonade under äktenskapet och skilsmässa båda BN'rs.

Sylvie Meis

Den 13 april, var 1978 Sylvie född i Brabant. Sylvie är inte förgäves blivit så välkänt. Hon började som en presentatör på Fox Kids. Men hon verkligen slog igenom som skådespelerska när hon gick för att spela i serien Costa!. Hon har också spelat i Good Times, Bad Times. Hon har fått flera titlar. Hon utsågs 2002 som TV-babe av året och nämns i 2003. For Him Magazine hennes sexigaste kvinna. Hon har också gjort en del modellering senare. År 2003 började hon ett förhållande med Rafael van der Vaart.

Rafael van der Vaart

Den 11 februari var 1983 Rafael född i Heemskerk. Han är en holländsk fotbollsspelare som har spelat på olika klubbar. På April 19, 2000 spelade han sin första match för Ajax. I slutändan, namngavs han en av de stjärnspelare i Ajax och en av de mest populära fotbollsspelare i Nederländerna. Han fick också en titel, det vill säga titeln i 2003 europeiska talangen av året. Mellan 2005 och 2008 spelade han för Hamburger SV. Han gick senare på att spela på Real Madrid och Tottenham Hotspur. Rafael närvarande har åter tecknat ett avtal med Hamburger SV fram till 2015.

Äktenskapet

Den 10 juni, 2005 bordade Sylvie Meis och Rafael van der Vaart gift. Bröllopet kan ses i hela Nederländerna på TV. Och sedan var det gjort! Den 28 maj 2006 paret bör överväga sig lycklig med sin son Damian. Tyvärr, Sylvie var på våren 2007 bröstcancerdiagnos. Hennes man, har Rafael stödde henne hela tiden och de övervann sjukdomen. Efter att de hade erövrat sjukdomen var Sylvie starkare än någonsin. Hon gick i april 2012 som en modell för Hunkemöller.

Separationen

Den 1 januari 2013 kom nyheten att paret skilsmässa. Alla i Nederländerna blev chockad. Detta hade sett komma. Paret har vid upprepade tillfällen sagt att det var fråga om separation, även om media som ibland låter på. Ändå vände äktenskapet från sommaren 2012 redan inte alltför snäv. På nyårsafton var droppen. Rafael Sylvie ett slag i deras hem framför alla gäster. Tidskrifter är fulla av nyheter och rykten kring att Nikkie Plessen frakturen skulle ha orsakat mellan Rafael och Sylvie. Nikkie har dock bekräftat att detta inte är fallet. Även Ali B hans skuld. Flera rykten är så spridda. För närvarande lever Sylvie och Rafael separerade i Hamburg. Men båda har stor respekt för varandra och de bara vill det bästa för deras son Damian. De är beredda för att se till att han så lite störningar som möjligt för att påverkas av separationen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha