Liten mängd, stift bör snart

Irmi Amundson April 24, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Konsumenterna uppmanas att stiften i stället för att ta itu med kontanter. Detta började med reklamkampanj ?? liten mängd, pinnar kan ??, men detta är början på avskaffandet av kontanter. Handlarna avskräckt några år sedan du gick stift för en liten avgift. De var emot detta eftersom de var tvungna att betala per transaktion. Rodret är nu helt förändrats och de nu ser gärna att du betalar med ditt betalkort. Det finns redan pengar ?? s vid Albert Heijn försäljningsställen där du bara kan betala med ditt betalkort. Erbjuder möjligheten till stift har blivit billigare för detaljhandeln och ger många fördelar för återförsäljare och konsumenter.

Liten mängd, pinnar kan

Pin är en förkortning för Personal Identification Number. Ett betalkort är skyddad av en fyrsiffrig kod. Med detta kort kan du betala i nästan alla butiker i Nederländerna. Sedan 1990 alla banker använder sig av samma system. På den tiden fanns det bara 4500 uttagsautomater i Nederländerna. Men det var redan fast 22,7 miljoner gånger år 1991 med ett betalkort. Under 2009, 184 000 platser där du kan betala med stift. År 2008, inte mindre än 1,75 miljarder transaktioner med bankkort. Eftersom de avskräcka från användning av kontanter, kommer antalet transaktioner per år fortsätter att öka kraftigt.

Risker med stift

Det nationella institutet för budgeten Information har uppgett att 3,5 miljoner hushåll löper stor ekonomisk risk. Dessa människor är ekonomiskt sårbara eftersom de inte har några besparingar. En del av problemet är att människor har ingen uppfattning om sina ekonomiska angelägenheter. Detta beror till stor del fakta konsumenterna inte vet när de är i dålig ekonomisk ställning. Månatliga enorma summor debiteras automatiskt. Om de inte regelbundet kontrollera betalningen kan mycket snabbt komma ur handen. Genom har också dagliga utgifterna via betalkort förfallit få fler människor förlorar överblicken. Också ge dem lättare pengar om de inte har pengar tillgängliga.

Fördelar för återförsäljare

Återförsäljarna är nöjda med fastlåsning kunder. Betalningar görs mycket snabbare. Detta är en särskild fördel i snabbköp där hastigheten skär kostnader. Hans affärer blev mindre intressant för rån eftersom de har mindre och mindre pengar. Numera finns det mer falska pengar i hallen. Genom inbetalningar genom att låta bankerna gå detta problem är förbi. Handlarna får i betalkortstransaktioner, inga fler felräkningar. Av olika skäl är det möjligt att de anställda ge tillbaka för mycket pengar till kunden. Om de ger tillbaka för mycket, de får höra detta från kunden, men när kunden är bättre än må vara, kommer han inte klaga.

Fördelar för konsumenterna

Av alla kostnader betalas av stiftet, är det just spåra där de tillbringar pengar på månadsbasis. De har inte alltid har pengar i fickan, eftersom överallt kommer att betalas stift med i framtiden.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha