LIP HERPES: FÖREBYGGANDE och naturläkemedel

Jaspar Lindblad December 27, 2015 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Maria Bruno - De munsår är en smittsam sjukdom oftast orsakas av herpes simplex virus som är kontrakterade genom mänsklig kontakt. Hudutslag sker oftast med blåsor på läpparna eller i det angränsande området, som innehåller en klar vätska. I de flesta fall orsakar en mild smärta eller obehag, brännande, och en svag klåda. Efter ett par dagar eller så, ger infektion sätt till en mörk skorpa och detta innebär att herpes är i läkningsprocessen. I svåra fall kan dock infektionen pågå ett par veckor.

ORSAKAR HERPES

De faktorer som utlöser herpes kan varieras, till exempel, plötsliga förändringar i temperatur, långvarig exponering för solljus utan skydd, perioder av feber och influensa, hormonell dysfunktion och perioder av intensiv psykofysiska stress.

Hur man botar herpes

Nästan alltid munsår läker inom några dagar utan droger och utan några speciella åtgärder. Men på marknaden finns det flera piller, krämer och salvor som kan påskynda försvinnandet av tecken på läpparna; Viruset är emellertid kvar i kroppen för livet och kan återkomma under perioder av stress eller sjukdom.
Utöver de åtgärder som erbjuds av traditionell medicin, kan du omsättas i praktiken alla naturläkemedel för smärtlindring eller att påskynda försvinnandet av symptom. En av dem är tillämpningen av is på den drabbade delen. Redan efter de första symptomen, är det lämpligt att tillämpa en isbit minst fem gånger om dagen. Denna gest kan blockera spridningen av infektionen och påskyndar läkningen. För att mildra läpparna och minska smärta, kan vi använda honung eller lite "olivolja. Även citronsaft underlättar läkning och några droppar på läpparna ett par gånger om dagen kan vara en helig sidan är den enda nackdelen att det orsakar en tillfällig sting.

FÖRHINDRA HERPES

Det är inte lätt att förhindra herpes, men vissa små och enkel anordning kan hjälpa. Först undvika att röra läppar med händerna och se till att inte bita eftersom små sår är en bra passning mot viruset. Följ en kost som stärker immunförsvaret och vid behov, be läkare att förskriva ett bra komplement. Om det är möjligt, undvika stressiga situationer för kropp och själ. Använd alltid en bra solskydd för ansiktet. Använd dagligen kakaosmör för läpparna som alltid måste vara mjuk och fri från sprickor.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha