Ligga: Vad visar om någon ljuger?

Valfrid Jönsson Februari 27, 2016 Miscellanea 9 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det verkar som om folk ljuger ungefär tjugo gånger om dagen och det är faktiskt ganska mycket om man tänker på det. Inte alla lögner är lika tunga; många av dem är förmodligen små osanningar "vita lögner." Med tanke på att så mycket har ljugit, är det bra att veta att du exakt kan känna igen en lögnare. Den här artikeln ger användbara tips; Men kom ihåg det väl att detta inte är en exakt vetenskap. Var försiktig när du anklagade någon att ljuga ...

Hur vet du om någon ljuger för dig eller inte?

Du kan vara säker på att någon kommer att bete sig annorlunda om han eller hon ljuger. När en person kan se det bättre än andra. Men du kan lära dig att känna igen varje unik individ när den ligger eller inte. Eftersom det ibland tar tid att känna någon, hans kroppsspråk och röst, kan du inte dra förhastade slutsatser. Anta att de visar sig vara felaktiga. Se tipsen så här nu följa som en vägledning och inte som avgörande bevis.

Upprepa vad du sa

Det kan vara så att någon ljuger för upprepa din fråga i stället för att ge direkt och fokuserad svar. Den som gör det sannolikt att sträcka och tid att tänka på ett lämpligt svar.

Förändringar i sättet att tala

När någon hans ton går plötsligt upp verkar vara ett tecken på att ljuga. Lögnaren är rastlös och går bokstavligen skrika. Också tala snabbare eller långsammare än vanligt en indikation på att ljuga.

En annan härmning än vanligt

När du berättar en lögn, kan det vara så att du kommer att ha mer uttryck för att betona att du är chockad exempel på den fråga som ställts: "Jag Welneeee att jag aldrig skulle göra ändå?"

Vidröra sig i ansiktet

Människor som ligger har för vana att röra ansiktet med ena handen. Ofta sätta fingret på munnen, nästan som om den person som ljuger försöker dölja lögnen genom att hålla den mot.

Undvik kontakt med ögonen

Undvik ögonkontakt är aldrig bra och alltid ett tecken på att någon antingen extremt blyg eller inte sanningsenlig. När en person får normalt ögonkontakt, det plötsligt brist på sådan verkligen en signal för att indikera uppmärksamhet.

Förändringar i ögonrörelser

När människor är högerhänta och ser bra ut, de arbetar med den del av hjärnan som gör det möjligt för dem att dra nytta av minnen. När du ställer en fråga och den person som ser till höger så han försöker minnas sanningsenligt vad som hänt förut. Har han eller hon lämnade, man tänker sig och det är därför med något som inte har verkligen inträffat. Detta kan, men inte omvänt att uppdatera lefties, så titta igen väl i utarbetandet förhastade slutsatser.

Motsägelser i beteende och mimik

Om någon säger att han är glad och det är inte skrattar är uppenbarligen misstänker. Brukar kallas motsättningarna är mer subtila. Det fungerar ibland bra när någon säger något att fokusera mycket bra på munnen rörelse och uttryck i ögonen. Kom som liknar varandra eller att de inte riktigt passar ihop?

Försvarsreaktioner

När någon är mycket stark defensivt och fysiskt till exempel, tar bort, finns det anledning till oro. Sorgligt men sant: Ofta ilsket svar på en fråga ett tecken på att ljuga.

Omfattande motivering

En lögnare gör ofta sitt allra bästa för att producera en bra historia och höra alltför många detaljer på. Just på grund av överflödet av detaljer och hela historien du känner igen, dock lögnare. Det finns för närvarande utvecklingen, som ligger i textmeddelanden att bli erkända av en dator. Denna teknik bygger på denna funktion lögnens i skriftspråket blir den som ligger försöka sätta alltför många detaljer i berättelsen. Eftersom lögnaren för mycket information i meddelandet försöker stoppa att förklara sig, han eller hon oavsiktligt förråder sig själv.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Hajo Engberg
  Like 2   Dislike 0

Det är för tittaren att se till vänster. Jag hatar att ljuga och fuska och lägga mer korrekt i mitt minne när jag tittar åt vänster. Och att minnet är fortfarande tyvärr egentligen hände! Lögn är dåligt, tjänar inget syfte och därför du gör andra en hel del smärta!

Pascal Ohlin
  Like 4   Dislike 0

Jag är trött på att alltid hamna i problem genom gelieg av de andra. Inte för att jag är naiv, men kan mycket väl vara för bra och förtroendefullt någon ge alltid fälla. Jag kommer ibland olycklig. Jag är också någon som ofta säga för mycket sanning, jag ljuger mycket sällan, kan jag inte se poängen i det. Antingen jag käften eller jag berätta sanningen. Det är därför jag är nog en tråkig person. Är jag onormal? även om jag har någon fånga alltför ofta ligger som stötande eller ger andra problem, jag kan det ont att vara och beroende på förhållandet mellan lögnare och att jag kommer att svara eller svälja inuti och som ett resultat jag besvärande eller wordt.Ik trött på att försöka studera psykologi för att förstå andra, eftersom jag är medveten om att alla inte reagerar som jag. Ärlighet är inte grunden för en god relation i alla relationer? Är inte ärlighet som ger förtroende och inte de lögner?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha