Lågt blodtryck: symptom och hypotension behandling

Lågt blodtryck: symptom och egenskaper. Lågt blodtryck kallas hypotension; högt blodtryck högt blodtryck. Det finns flera orsaker till lågt blodtryck, såsom en minskning av pumpkraften hos hjärtat, ett kraftigt fall i blodvolymen, eller en dilatation av artärerna och / eller det perifera kärlbädd. Om det inte finns betydande blodförlust har varit dess fukt saltlösning eller plasma substitut ofta tillräckliga. Svår hypotension kan vara livshotande.

Lågt blodtryck symtom och behandling

  • Blodtryck
  • Översikt normalt blodtryck
  • När det är lågt blodtryck?
  • Möjliga orsaker till lågt blodtryck
  • Komplikation: shock
  • Symtom och tecken på lågt blodtryck
  • Behandling av lågt blodtryck

Blodtryck

Den genomsnittliga blodtrycket hos unga människor är 120/80 mm Hg. Det lägsta trycket i vila eller avkoppling fasen av hjärtat kallas diastoliskt tryck och det maximala trycket kallas systoliskt tryck under pumpningen fasen. De är också under press respektive kallas systoliskt tryck. Trycket kommer att stiga över trycket kan variera ganska vida gränser beroende på känslor och ansträngning. Det kan finnas två avvikelser i blodtryck:
  • högt blodtryck, som kallas hypertoni; och
  • lågt blodtryck, som kallas hypotension.

Översikt normalt blodtryck

Blodtrycket kan uppmätas med en s.k. blodtrycksmätare. Blodtrycket hos äldre kan vara något högre än hos yngre. Nedan ger vi en översikt över normalt blodtryck.

När det är lågt blodtryck?

Lågt blodtryck uppstår när blodtrycket är så låg att kroppen inte kan fungera optimalt, vilket kan orsaka symtom som yrsel och svimning. I de flesta fall, är trycket lägre än 90/60. Lågt blodtryck kan drabba vem som helst i alla åldrar.

Möjliga orsaker till lågt blodtryck

De främsta orsakerna till hypotension inkluderar:
1. En minskning i pumpkraften hos hjärtat eller hjärtat minutvolym, dvs den mängd blod som hjärtat uitpomp per minut. I vila, är mindre än cirka 5 liter per minut och med ansträngning eller feber som kan vara så mycket som 25 liter per minut. Pumpkraft hjärtat kan påverkas av till exempel en hjärtblock. En hjärtblock har varit ett misslyckande i den elektriska hjärtrytmen, vilket resulterar i en oregelbunden hjärtrytm, och hoppa över hjärtslag. Orsaken till en hjärtblock kan vara en ålderdom sjukdom, reumatisk hjärta inflammation, hjärtinfarkt, könssjukdom, arterioskleros eller medfött hjärtfel.
I hjärtsvikt skjuta pumpfunktion hjärtfel, så att det inte kan uppfylla de energi- och syrebehov av kroppen. Hjärtsvikt är inte en sjukdom utan ett komplext syndrom som vanligtvis orsakas av högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar, vilka är sjukdomar i hjärtats kranskärl - den viktigaste artären av blod som själva hjärtmuskeln och därmed ger syre och näringsämnen.
2. En stark minskning av blodvolymen, är en andra möjlig orsak till hypotension. Med blodvolym avses den totala mängden blod som flyter genom kroppen och som normalt är omkring 8% av kroppsvikten, eller med andra ord: normala blodvolymvärden är: 85 till 91 ml per kg kroppsvikt. Till exempel kan en människa på 80 kg har en normal blodvolym 6,8 till 7,3 liter 60 kg och en kvinna har en normal blodvolym 5,1 till 5,5 liter. Blodvolymen kan minska betydligt när en hel del blodförlust på grund av allvarlig blödning, eller allvarligt salt och vätskeförlust för brännskador, uttorkning, diarré, hög feber eller långvarig. När en minskning av blodvolymen av olika mekanismer fungerar i drift i syfte att de vitala organ, såsom hjärnan och hjärtat är av tillräcklig blodet och därmed fortsätta att tillhandahålla syre och näringsämnen.
3. En dilatation av artärerna och / eller det perifera kärlbädd kan också orsaka lågt blodtryck. Detta kan ske från sepsis, på grund av en allergisk reaktion eller vissa mediciner, genom en varm, tryckande och fuktig miljö eller en shockwave.
4. En typisk form av lågt blodtryck, ortostatisk hypotension, vilket sker när en plötslig blodtrycksfall. När en person från en liggande position plötsligt står upp, faller av tyngdkraften blodet ner. Detta gör det möjligt för någon att svimma eftersom hjärnan har även en brist på blod. Vi ser detta ske särskilt i sängliggande personer, äldre och personer som använder vissa mediciner.

Komplikation: shock

Vid en allvarlig blodtrycksfall är de organ och vitala vävnader, såsom hjärna, hjärta och njurar, för lite blod och därmed ge tillräckligt med syre och näringsämnen. Denna allvarliga brist på blod i cirkulationssystemet som kallas chock. En chock kan vara livshotande, eftersom de vitala organ såsom hjärna en konstant och adekvat tillförsel av syrerikt blod behöver för att fungera.

Symtom och tecken på lågt blodtryck

I många fall har lågt blodtryck inte leda till klagomål. När blodtrycket är för lågt, dock hjärnorna får tillräckligt med syre och förekommer ofta de första störningar i hjärnan på. Detta beror på att hjärnan är placerade på toppen av kroppen och blodet måste i mot tyngdkraften för att nå hjärnan. Därför de flesta människor med lågt blodtryck yr eller svimfärdig, ser svarta fläckar eller tomtebloss och vissa kan även svimma. Hos personer som anländer svimning och på marken, oftast hjärnan kommer att ligga på samma nivå som hjärtat. Som ett resultat, kan blodtillförseln ökas till hjärnan, inte blodet inte behöver strömma mot gravitationen. I själva verket skyddar det svimning från ytterligare skador. Om blodtrycket är lågt nog, utan medicinsk åtgärd kan fortfarande skada hjärnan prestanda. Ofta är dessa symtom är svimning tidigare: plötsligt blek, någon klagar på att han ser blåtira, blir han yr, och börjar gäspa.
Lågt blodtryck ibland orsakar andnöd eller bröstsmärtor på grund av otillräcklig blodtillförsel till hjärtmuskeln.

Behandling av lågt blodtryck

I händelse av chock, det är en medicinsk nödsituation och det är ett krav att det ges omedelbar läkarhjälp. Med yrsel och svimning, är det väsentligt att det finns återigen tillräckligt blodflöde till hjärnan. Har personen ligga ner med lågt blodtryck och sätta benen upp. På detta sätt kan blodflödet till hjärnan. Svår hypotension är ofta livshotande och behandlas akut med en transfusion. Om det inte finns betydande blodförlust har varit dess fukt saltlösning eller plasmasubstitut tillräckliga.
Klicka här för en särskild om hjärtat och hjärtsjukdomar.
(0)
(0)

Kommentarer - 34

Igår jag två gånger "svimmade" .Jag kalla det svimning, men det är något mycket vreemds.Ik gick på toaletten för att kissa och i trappan, jag var redan duizelig.Op toaletten, jag var så i det att jag femton minuter med mitt huvud mellan mina ben jag tänkte gezeten.Ik, kanske jag behöver lite socker eller något eten.Dus jag haltar från badrummet till köket och där jag befann mig på tröskeln terug.Zere knä och ont elleboog.Koud, illamående, svettas som en gris, andnöd och "raar'Ik var fortfarande mycket" yr "och så jag kunde inte staan.Tenslotte jag hissade mig på disken och försökte ta en D-vitamintablett på maten, men jag var dåligt så jag har återigen uitgespuugd.Na cirka 20 minuter / en halvtimme jag hade återhämtat sig tillräckligt för att återvända till sängs kruipen.Eenmaal på sängen väl det gick och jag somnade igen. På morgonen återigen samma verhaal.Weer yr fick på trappan och igen ungefär en halvtimme på de kalla plattorna satt i köket / gelegen.Ik kunde inte gå.Jag den varma vardags room've aldrig varit andfådd hela dagen tre år sedan jag håller också något liknande sleep.The verkar liknande symptom på en svag på grund av lågt blodtryck, men det tar lång tid! Läkaren noterade en eftermiddag blodtryck 110/70, men sade att detta är en vanlig svag är geweest.Wat är din åsikt? PS Jag har i allmänhet ett blodtryck på 100/70

Hej, jag är 23 år, jag kände i kväll inte bra, jag har blivit mycket blek och kall, mådde illa, vad kan det vara?

Följande ges som ett svar, min far har varit två år nu undersökas, lämnar hans blodtryck sjunker när han står upp, hans hjärta är en tid mätt med en 24-timmars skåp och nu har ett skåp subkutant, ingenting och ingen kan se varför han är svag ingen vet vilket hans blodtryck sjunker när han står upp, och ibland kräks efter en attack, kommer han att få dem oftare, någon har en aning om vad det skulle vara om det inte är hans hjärta? Följande har prövats, men ingenstans har gynnat bij.Het AMC levereras med följande råd till alla patienter med ortostatisk hypotension: - Sörj för god saltintag genom att äta och dricka gott .- Ligg inte ner under dagen, men stanna sittande eller stående. Att få upp efter en viss tid för att få ge extra klachten.- insisterar alltid lugnt upp från liggande eller sittande houding.- När du blir yr när du står, sitter, knä, ligger eller sitter i en stol med benen upp . Stå inte. Kom vid uttag klagomål lugn och samlad overeind.- Undvik långvarig stillastående. För klagomål hjälpa dig att korsa benen och stå stadigt på båda benen. Sålunda finns det mindre blod avtar. Vissa patienter tar en hopfällbar stol eller pall med det, att sitta i fallet med klachten.- Undvik heta douches.- Ta små måltider så att blodtrycket genom att flytta blod till tarmen inte faller överdrivet. Kom ihåg att koffein blodkärlen i bukorganen vernauwt.- Skärpning buk och benmuskler pumpar blodet tillbaka till hjärtat. Utbildning dessa muskler är användbart för patienter med problem bloeddrukregeling.Eventueel kan du också luta din säng med headboard i sängen ca 30 cm. att vila höga bobiner. En del människor dra nytta av användningen av snäva strumpor till midjehöjd eller bältet, vilket gör mindre blod till magen och benen kan sänkas. Läkaren kan ordinera medicin som behövs för kroppen att behålla mer fukt.

Vår 11 år gamla son har skickats för samråd med barnläkare. Eftersom ett blodtryck mättes vid 89/46, har han en järnvärde var 7,9 och han är mycket trött, har kämpat för att behålla dagen i klassrummet. Ibland suddig i hans sinne, kan läraren som hallen. Kan inte stå varma lokaler ?? Det görs nu omfattande blod, avföring och urin kontrolleras också. Men jag är orolig. Måste nu halv veckors väntan för resultatet. Jag vet att blodtrycket hos barn kan vara lägre hos vuxna. men det är fortfarande mycket låg. Gjorde också barnläkare för hennes co-läkare anmärkning gosh, gör han har en allvarlig låg hjärtfrekvens du har hört. Sam-läkare faktiskt har gjort under hela intervjun barnläkare var inte här i dag. Jag känner mycket obehagligt, och jag är rädd för resultatet nästa vecka. Har du en idé vilken väg jag ska tänka ?? Har du några tips på vad jag ska be barnläkare ?? Jag har en magkänsla som inte kommer att släppa mig. är rädd att de är gonna samtal innan med ett resultat som verkligen inte bra ?? Kan du redan hjälpa mig? Jag vill höra från dig ??

Hej, jag är 22 år gammal och har under många år lidit av yrsel och svimning. Jag är 1,74 och väger 62 kilo, även om jag någonsin gick till läkaren för dessa symptom, men det är då sagt att det är vanligare hos unga kvinnor. Jag tycker att det är mycket irriterande eftersom jag arbetar inom hälso- och sjukvården som är ganska hårt arbete, särskilt när handlingar böjning / sitta stå, jag kan bara svagt. Jag kan känna det kommer eftersom jag kommer att se svart och mina läppar pirra, är mitt blodtryck ibland på jobbet mätt som är 96/61. Vad kan jag göra med det själv ännu inte har minska den?

Har haft en hjärtattack, att leva annorlunda, cykel mycket, har tabletter för blodtryck och blodtryck 120/70 gorestorol, är 72 år 85kg. Ät gott om fisk 2 liter och byter alla typer av dricksvatten per dag. Känn dig som en fisk i vattnet. Min läkare säger att jag mår bra. Eftersom vi gör det för. Observera att allt är tillfällig. Hälsningar Ben

Hej, jag har alltid lidit av lågt blodtryck, då och då jag faller för svag. 22 år har 1,73 cm 70kg och är lite på den större sidan. Normalt är jag en person som är nästan alltid kallt har också några järnbrist men idag fick jag det spontant varmt jag tog i topp. I men några sekunder fick jag ännu varmare och började svettas, kände press på mig magen, illamående och press på mig bröstet, andnöd, dålig syn, dämpat hörsel, skulderblad smärta. Och enligt mig ma jag hade blivit helt vit. Det tog ett tag tills jag kom till mig och är fortfarande mycket trött. Gjorde GP men senare ringde och frågade vem sa att jag skulle gå till en husläkare på morgonen. Jag förstår inte vad jag hade, också det hade varit en chock?

Hej, jag redan svimmade flera gånger, tror 6 eller 7 gånger. Jag känner att det kommer, tillsammans med kräkningar och diarré. och sedan faller jag svimmar. Doktor varit alltför lågt blodtryck. Alla gånger samma, då läkaren inte ringa, visste vad som skulle komma. Och nästa dag allt igen bara äta och må bra. Men förra veckan svimning, men nu fyra fem gånger i följd. och även om jag avföring urin sedan flyr. Hos läkaren har haft 24/7 rem för att mäta, men ingenting kommer ut. När jag hade redan lagt på 118-76.

Dear Sir / Madam, onlangsheb jag någon gjort en blodtrycksmätare gåva och skämt själva försökte också ut. Blodtrycket 92 över 67 med puls 77, själv är jag 41 år gammal, 75kg, 178cm. Ja, ibland när jag är snabb, jag är lite yr. Är det dåligt? Där jag har mer problem med, är att jag kvällar efter middag och promenader hundarna snabbt / enkelt somna på soffan. Allt jag sover bara en halvtimme, när jag vaknar, behöver jag ofta ytterligare en timme att komma tillbaka till min ganska positivt framöver. Jag förstår inte det här?

Trevlig artikel Sir / Madam postheadericon / Tartuffel. Själv är jag 26 och var i tonåren, en period som jag ibland svimmade. Det var också vid den tiden som jag ofta svimning anade, svimning gjorde jag bara förebygga med lika knäböj / knäböja. Sen gick jag till läkaren och han gjorde några enkla mätningar på mig. Han kom fram till att det bör vara en lågt blodtryck och en hög puls. Han hade inga andra / resurser medicin. Det enda jag ska göra är att om jag satt ett tag, inte omedelbart bör öka snabbt. Eftersom det kan vara så att tillräckligt med blod har flutit in i mitt huvud jag hade då bara står upp för ungefär en halv minut att göra en slags "pumprörelse" med mina fötter som säger. Så håll med den främre delen av foten på marken och hälen upp och låt den gå ned. Jag gjorde inte alltid, men det var fortfarande svimning plötsligt mindre. Tills för några månader sedan, plötsligt kom tillbaka. Personligen kan jag inte ge någon uppenbar anledning, så vitt jag vet att min kropp är fortfarande densamma som tidigare. Men av någon anledning, så jag har en "återfall" på detta område. Det utförs upprepat ett blodtest, har jag aldrig fått veta att jag har en järnbrist, men min mamma och syster har en järnbrist. Om du läser detta så har du några råd till mig, i alla fall saltlösningar kan vara, eller är det inte räcker? Tack och hälsningar.

Idag hade jag en chock på morgonen var jag på skakning, kunde jag inte tala och kunde inte andas, då drack jag lite vatten när det gick lite bättre. Detta är redan den 2: a gången det händer mig, är det något nytt som händer mig. Doktorn sa att jag hade lågt blodtryck och att resten var inget fel och hon har tagit blod från mig det var allt normalt. Jag är 19 år gammal och har alltför mager medan jag undrar om det skulle komma. Vad kan jag göra?

Jag lider av högt blodtryck jag får mediciner nämligen Coaprovel300 / 25 och två gånger dagligen nifidipinne 60 Jag har en njure och har Hemocromatose t 2x per år förlust. Nu är det sant att om jag s, i morgon CoAprovel ta mitt blodtryck sjunkit från 135/77 till 108/68 jag känner mig ganska eländig än ett par timmar senare vädret går, men jag tar nifidipinnen och är rimligt men s, i morgon är jag nervös innan jag slå mitt hjärta kan vara medicinen?

Kära, jag har i åratal lidit av hypotension och när man står upp snabbt från sittande till stående blir helt svart framför mina ögon och jag måste hålla mig och sitta ner igen. Sedan i måndags kom jag tillbaka från semester på Korfu, jag har nya klagomål vid sidan av gamla: yr, illamående, mycket svimfärdig skakningar, cocentratie problem, göra mer grammatiska fel, längre behöver tänka och inte hålla bra information. Jag överväger redan othostatische hypotension. Jag är redan ett par dagar arbetar med att sitta / stå blodtrycksmätning. Jag hade följande värden: 8-6 109/71 sittande, stående 94/62 06/09 z: 120/65 och st: 92/63, 117/70 11-6 sittande och stående 119/82. Vad kan jag göra? Jag äter mycket salt mat och äta tacka dig nog ljud och en hel del drop.Alvast!

Jag tror att du fortfarande alltför ytligt om effekterna av kroniskt lågt blodtryck. De angivna rekommendationer tycks också råda bot på detta också otillräcklig. Som så mycket mer information både om de möjliga konsekvenserna om den potentiella botemedel. Vad kan man göra åt det?

Är det vettigt att ta mer salt till lågt blodtryck?

Under flera år har jag lidit av ett tryck på mitt bröst och jag regelbundet flauwvalverschijnselen. Ett par gånger jag faller faktiskt svag. Förra året gick jag till läkaren och han berättade för mig att det är bara lågt blodtryck. Men nyligen jag är andfådd. Vad kan detta vara?

Efter operation i september 2006 på grund av avlägsnande av en hals kropp lämnade mitt blodtryck minskade signifikant med mycket djupa dalar. Jag är därför under behandling med professor av Baalen i LUMC, dels för att jag hade två tumörer har en vagal vänster och vänster hals kropp. Eftersom ett halvår jag ibland lider av en förkrossande smärta i bröstet och även värkande käkar. Ska jag går jag på allvar oroa mitt hjärta?

Efter förhört för 2009 slutligen diagnosen mig med ADHD. Med tanke på mitt förflutna och min personliga beteende, etc. Jag är här fullt eens.Sinds kort jag får medicin här i form av Mehtylfenidaat. Under dagen tar jag en gång endast en 54 mg Concerta och eventuellt långa dagar på kvällen en annan Ritalin 10mg .Jag hade idrott ofta och intensivt, särskilt styrketräning samt konditionsträning. Minst 3-4 och mindre än fem gånger i veckan om möjligt. Mitt blod kommer alltid var keurig.Ik är en ung man av 29 år och oftast hade ett blodtryck på 120/80, en vecka eller fyra sedan mitt blodtryck var 115/70 och för två veckor sedan, mitt blodtryck även 100/60. Jag är 1,74 meter lång och vägde i december 2009 fortfarande 89 kilo. För närvarande väger jag 82 kilo en trång, och det var min egen idé. Jag uppnådde detta genom att justera min kost och träning sedan december. Läkaren gratulerat mig på min goda conditie.Maar om jag läser värdena, här och i andra informativa webbplatser, jag får intrycket att mitt blodtryck är mycket låg? Nu verkar det som om medicinering påverkar också, men ändå! 100/60 Jag känner mig väldigt låg. Min vilopuls övrigt var sista gången 72bpm, men jag hade bara mycket förhastade. Normalt min sanna vilopuls på det mest 60bpm.Zou vara klokt att söka en andra åsikt? Vi tackar för din kommentar.

Min fru har under en tid av två veckor, ett genomsnittligt blodtryck på 106/60. Hon har invärtes föreskrivna Acupril inkluderar 10 mg och amlodipin 10 mg. Dessa piller hon sväljer år. Nu hennes blodtryck är så låg, läkaren Acupril, som först var 20 mg minskar till 10 mg. Hennes blodtryck var fortsatt låg och läkaren har nu beslutat att sluta ta amlodipin, min aandringen.Hopelijk detta beslut kommer att vara bra!

Väldigt nyfiken på att utvecklingen i natten kollaps på grund av lågt blodtryck, som själv redan 2 x dödsfall har blivit att falla i badrummet med alla de konsekvenser vandien.Gelukkig nu hört via läkare hur man ska agera runt det på natten att slippa nödvändigtvis ur sängen för ett litet meddelande.

AMC levereras med följande råd till alla patienter med ortostatisk hypotension: - Sörj för god saltintag genom att äta och dricka gott .- Ligg inte ner under dagen, men stanna sittande eller stående. Att få upp efter en viss tid för att få ge extra klachten.- insisterar alltid lugnt upp från liggande eller sittande houding.- När du blir yr när du står, sitter, knä, ligger eller sitter i en stol med benen upp . Stå inte. Kom vid uttag klagomål lugn och samlad overeind.- Undvik långvarig stillastående. För klagomål hjälpa dig att korsa benen och stå stadigt på båda benen. Sålunda finns det mindre blod avtar. Vissa patienter tar en hopfällbar stol eller pall med det, att sitta i fallet med klachten.- Undvik heta douches.- Ta små måltider så att blodtrycket genom att flytta blod till tarmen inte faller överdrivet. Kom ihåg att koffein blodkärlen i bukorganen vernauwt.- Skärpning buk och benmuskler pumpar blodet tillbaka till hjärtat. Utbildning dessa muskler är användbart för patienter med problem bloeddrukregeling.Eventueel kan du också luta din säng med headboard i sängen ca 30 cm. att vila höga bobiner. En del människor dra nytta av användningen av snäva strumpor till midjehöjd eller bältet, vilket gör mindre blod till magen och benen kan sänkas. Läkaren kan ordinera medicin som behövs för kroppen att behålla mer fukt.

Det är klokt att besöka din GP så snart som möjligt så att han / hon kan undersöka vad det kunde ha varit allvarliga och orsakar hartaandoeningen- -som kan uteslutas.

Normalt finns det bara symptomen uppstår när blodtrycket är mycket låg. De viktigaste symptomen är: - trötthet / dåsighet - känslan allmänt svag - yrsel, svindel, "stjärnor" för ögonen och svimning - illamående, - fokusera zien.Ik råda dig att boka tid hos din husläkare.

Ortostatisk hypotension är en överdriven sänkning av blodtrycket som uppstår när en person står upp. Detta resulterar i minskat blodflöde till hjärnan och yrsel eller svimning. Här är en tydlig artikel om detta fenomen: Det är viktigt att du loggar tillbaka till GP. Läkaren kommer att försöka fastställa orsaken till ortostatisk hypotension, eftersom detta avgör behandling och prognos. Även då kan inte behandlas orsaken med ortostatisk hypotension, kan ofta fortfarande med vissa åtgärder för att minska eller eliminera symptomen. Se ovanstående artikel.

Klagomål från en fysiologisk lågt blodtryck kan minskas genom ett antal föreskrifter - Sörj för god sömn - begränsa konsumtionen av koffeinhaltiga drycker, - Om vatten förbrukas, går det i blodet, vilket ökar blodvolymen och därmed blodtrycket. Därför viktigt att dricka mycket vatten, särskilt i varmt väder eller när du har en virusinfektion, såsom en vanlig förkylning eller griep.- idrott och regelmatig.- Flytta inte för fort op.- inte stanna för länge i bastun eller bubbel ?? s baden.- Eat inte alltför tung och ta en paus efter eten.Vraag din GP för rådgivning om din vikt.

Biverkningar som rapporterats i kliniska studier hos patienter som behandlades med CoAprovel var smile Vanliga biverkningar - illamående / kräkningar - onormal urinering - trötthet och yrsel -? Blodprover kan indikerar ökade mängder av ett enzym som är en indikation på muskler och hjärtfunktion, eller ökade mängder av ämnen som indikerar njurfunktion .Soms vanliga biverkningar -? diarré - lågt blodtryck - svaghet - ökad hjärtfrekvens - rodnad - svullnad och sexuell dysfunktion - blodprover kan visa minskade nivåer av kalium och natrium i dina bloed.Als någon av dessa biverkningar förekommer dig, tala med din läkare. Du verkar lida av svaghet och hjärtklappning. Jag råder dig att konsultera din läkare.

Ortostatisk hypotension är ett plötsligt blodtrycks över 20 mmHg systoliskt eller mer än 10 mmHg diastoliskt inträffar på plötsliga stiger. Symtomen inkluderar yrsel,-in-the-head är huvudvärk, nedsatt syn, och svimning. Diskutera med din läkare dina symtom. Det är upp till läkaren att stjäla en korrekt diagnos. Se även min reaktion till "Marcel" nedan.

I den här artikeln fokuserar jag främst på symtomen. I den här artikeln kan du läsa mer om behandling av chock och lågt blodtryck: http://mens-en-gezondheid.site.nl/aandoeningen/37508-lage-bloeddruk-symptomen-shock-oorzaken-behandeling.html

Detta verkligen är ibland rekommenderas av läkare. Även på Internet för att läsa den aanbevelinge. Till exempel: är livsmedel som är naturligt rik på natrium, som tomater, kronärtskockor, sötpotatis, turnipgreens och bleekselderij.Het är viktigt att inte strukturellt överskrida de rekommenderade dagliga mängder. Nutrition Centre skriver: "För hälsa råder salt för att begränsa användningen till högst 6 gram per dag vilket motsvarar 2,4 gram natrium per dag är allt du behöver för att upprätthålla sunda blodtryck och risken för hjärt .. - och minska sjukdom, gör kroppen mer än tillräckligt med natrium i och det finns ingen överskott "Fråga din läkare om råd ...

Hej, skulle du vara klokt att sätta denna fråga med din läkare. Jag uppmuntrar dig att fortsätta att inte hålla denna lopen.Mvg, Martin

Hej, med beaktande av de symtom du beskriver, råder jag dig så snart som möjligt kontakta din huisarts.De efter symptom hos både män och kvinnor indikerar en hjärtattack ?? - tryck över bröstet: en allvarlig, allvarlig och krossning central bröstsmärta, ?? - Denna smärta kan stråla ut till backarna och armar, speciellt vänster arm, ?? - smärta i axlar eller mellan skulderbladen, ?? - vit exodus och kraftig svettning, svettningar ?? - yrsel, illamående och ibland kräkningar ?? - andnöd, ?? - ångest och i vissa fall fruktan för döden, ?? - kort medvetslöshet utan att känna komma ?? - rusteloosheid.Bron: Tartuffel

Hej Ronald, som jag redan skrev i artikeln, det är lågt blodtryck uppstår när blodtrycket är så låg att kroppen inte kan fungera optimalt, vilket kan orsaka symtom som yrsel och svimning. I de flesta fall, är trycket lägre än 90/60. I din berättelse läste jag att du inte upplever dessa klachten.U kan skicka din fråga om din läkare. Som är så det är väl medveten om din sitiuatie. Du kan också din psykiater för mer förklaring vragen.Mvg, Tartuffel

Hej, är det viktigt att låta din fru mäter regelbundet sitt blodtryck. När blodtrycket åter stiger för mycket, kan läkaren ingrijpen.Mvg, Tartuffel

Hej Annie Meilink Dettat artikeln innehåller allmän information om lågt blodtryck. Den senaste utvecklingen är inte vermeld.Mvg, Tartuffel

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också